Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris stelt de opening van de parken en hotels uit: Dit is wat we nu weten
Openingstijden vandaag
Zaterdag 20 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris stelt de opening van de parken en hotels uit: Dit is wat we nu weten
12/03/2021

Disneyland Paris stelt de opening van de parken en hotels uit: Dit is wat we nu weten

Disneyland Paris maakte op 12 maart 2021 bekend dat het resort niet op de eerder geplande datum van 2 april 2021 zal openen. De heropening wordt uitgesteld vanwege de huidige Franse maatregelen. Lees alles over de actuele situatie in Disneyland Paris met informatie over de opening en informatie voor gasten met boekingen in dit artikel.


Sluiting Disneyland Paris

Nadat Disneyland Paris eerder vanaf 15 juli 2020 weer open ging na de eerste lockdown in Frankrijk, heeft de Franse overheid op 28 oktober 2020 besloten dat pretparken vanaf 30 oktober 2020 opnieuw moeten sluiten om de golf van corona besmettingen in het land tegen te gaan. Het gaat om een tweede lockdown met maatregelen die in eerste instantie zullen duren tot voorjaar 2021.


Heropening Disneyland Paris

Disneyland Paris heeft op 17 mei 2021 bekend gemaakt dat de parken en hotels vanaf 17 juni 2021 weer open gaan. Reserveringen voor toegang tot de parken via de Disney Park Pass zijn nu mogelijk door hier te klikken. Laatste update: 17-05-2021.


Bestaande reserveringen

Arrangementen

Gasten met een arrangement in de Disney hotels (verblijf + tickets) met aankomsten tijdens de gesloten periode kunnen deze kosteloos wijzigen naar willekeurige aankomsten t/m 30 maart 2022 onder dezelfde voorwaarden en prijzen (met uitzondering van 16 december 2021 t/m 8 januari 2022). Gasten kunnen hun reserveringen tevens kosteloos annuleren met volledige terugbetaling. De klantenservice van Disney neemt uiterlijk één week vóór de originele aankomstdatum via de mail contact met je op om de reservering te wijzigen of te annuleren.

Heb je een toekomstig verblijf in de Disney hotels en je hotel is niet open op je aankomstdatum als de parken weer open zijn (klik hier voor de actuele openingsdata van alle Disney hotels), dan krijg je een gratis upgrade/wijziging naar Disney's Newport Bay Club aangeboden per mail.

Tickets

Gedateerde tickets (Mini of Magic) met data tijdens de gesloten periode worden kosteloos geannuleerd met volledige terugbetaling via dezelfde betaalwijze als waarmee de tickets origineel zijn aangeschaft. Tickets zonder datum (Super Magic of meerdaagse tickets) blijven na heropening van het resort geldig onder dezelfde voorwaarden t/m 30 september 2021.

Jaarkaarten

Alle jaarkaarten zullen automatisch worden verlengd met het aantal dagen dat de parken gesloten zullen zijn. Jaarkaarthouders hoeven hier niets voor te doen. De maandelijkse betaling wordt per 1 november 2020 gestopt en vanaf het moment dat de parken open gaan weer geactiveerd. E-vouchers voor nieuwe jaarkaarten, die vervallen tijdens de gesloten periode, worden verlengd t/m 30 september 2021.


Meer over de heropening van Disneyland Paris

Sinds de heropening van Disneyland Paris zijn er heel wat nieuwtjes te melden, zoals speciale veiligheidsmaatregelen, Mobile Order in bepaalde restaurants, unieke mogelijkheden om Disney figuren te ontmoeten, magic shots bij PhotoPass fotografen, mini parades en de introductie van de Disney Standby Pass en Disney Premier Access ter vervanging van FastPass. Bekijk het overzicht van alle artikelen:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen