Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Vier een magische kerst tijdens Disney's Betoverende Kerst 2016 in Disneyland Paris
Vier een magische kerst tijdens Disney's Betoverende Kerst 2016 in Disneyland Paris
09/09/2016

Vier een magische kerst tijdens Disney's Betoverende Kerst 2016 in Disneyland Paris

Komende winter wordt het weer één groot sprookje in Disneyland Parijs tijdens Disney's Betoverende Kerst. Het Disneyland Park viert de kerst met onder andere Disney's Christmas Parade, de prinsessen tijdens Royal Christmas Wishes, Mickey's Magical Christmas Lights bij de grote kerstboom en natuurlijk de spectaculaire avondshow Disney Dreams! of Christmas. Disney's Betoverende Kerst is dit jaar te zien van 11 november 2016 t/m 8 januari 2017.


Decoratie & Disney figuren

Bij binnenkomst in het Disneyland Park worden bezoekers direct ondergedompelt in een prachtige kerstsfeer met een gedecoreerd Main Street Station, een gigantische kerstboom op Town Square, prachtige guirlandes in de vorm van Mickey boven Main Street, U.S.A. en natuurlijk de sneeuwpoppen in de vorm van bekende Disney figuren op Central Plaza. Op bepaalde tijden sneeuwt het zelfs op Main Street!

Ontmoet de Disney figuren in hun speciale kerst outfits, zoals Mickey in Fantasyland; Thumper & Miss Bunny en Marie in Main Street en natuurlijk de kerstman bij Meet Mickey Mouse met dit jaar nieuw decor. Jack Skellington uit The Nightmate Before Christmas ontmoet zijn fans bij Phantom Manor. Nieuw dit jaar is de komst van Disney's nieuwste prinses, Moana (Vaiana) uit de gelijknamige film.


Disney's Christmas Parade

Twee keer per dag is Disney's Christmas Parade te zien op de paraderoute in het Disneyland Park. Geniet van een bonte stoet met Disney figuren in hun mooiste kerst kostuums, prachtige wagens en dansers op aanstekelijke kerstmuziek. Dit jaar worden er twee nieuwe wagens toegevoegd, waaronder een met de Drie Biggetjes en een met Max (zoon van Goofy), Clarabelle en Pluto. Goofy opent de parade met zijn tinnen soldaatjes, gevolgt door Mickey, Minnie, Donald, Pluto en Tinker Bell op een wagen met een grote kerstboom. Knabbel & Babbel, Clarice en Daisy zijn druk bezig met het maken van heerlijke lekkernijen op een wagen gemaakt van snoepgoed. Daarna is het de beurt aan het speelgoed met de figuren uit Toy Story en sluit de kerstman de parade af in zijn prachtige slee met rendieren.

Tijden: 12:15 / 14:00 voor Disney's Christmas Parade en 17:00 of 17:30 voor Disney Magic! on Parade (onder voorbehoud)


Royal Christmas Wishes

De magie van kerst komt tot leven op de Royal Castle Stage als hier de prinsen en prinsessen uit een magische muziekdoos tevoorschijn komen voor een koninklijke dans. Kleine prinsen en prinsessen uit het publiek worden gevraagd om de dans mee te doen. De show maakt gebruik van de fonteinen in de gracht van het kasteel en er wordt live gezongen. Geniet van Rapunzel & Flynn Rider, Snow White & haar prins, Tiana & Naveen, Ariel & Eric, Jasmine & Aladdin, Aurora & Philip en Belle & haar prins.

Tijden vanaf 17 november 2016: 12:35 / 14:10 (onder voorbehoud)


Mickey's Magical Christmas Lights

Het ontsteken van de 5000 LED lampjes in de grote kerstboom op Town Square is niet compleet zonder de hulp van Mickey en Minnie. Op een mobiel podium bij de boom, zingen de inwoners van Main Street, U.S.A. bekende kerstliederen en wordt de hulp van de kerstman ingeroepen bij het ontsteken van de lampjes. Tijdens de show sneeuwt het op Main Street en doen ook de vele lampjes in de guirlandes mee voor een extra magisch effect.

Tijden: 18:15 / 18:45 (onder voorbehoud)


Frozen Sing-along show

De populaire Frozen Sing-along show keert ook dit kerstseizoen weer terug in het Chaparral Theater in Frontierland. Anna, Elsa, Olaf en Kristoff nodigen het publiek uit om met de inwoners van Arendelle mee te zingen met de bekende liedjes uit de film. Op gigantische schermen zijn de teksten mee te lezen en kunnen bezoekers zichzelf al zingend terug zien. De show zit vol special effects en op het einde sneeuwt het zelfs in het theater. 

Tijden: 11:45 / 13:45 / 16:45 / 17:45 (Frans) en 12:45 / 15:45 (Engels) op weekdagen; 12:45 / 14:45 / 17:45 / 18:45 (Frans) en 13:45 / 16:45 (Engels) in het weekend (onder voorbehoud)


Disney Dreams! of Christmas

Dit jaar zal Disney Dreams! of Christmas voor het laatst te zien zijn als perfecte afsluiter van een magische dag in het Disneyland Park. Anna en Olaf nemen bezoekers mee op een kerstreis en worden bijgestaan door hun vriendjes uit o.a. Bambi, Toy Story en Frozen. De show maakt gebruik van alle technieken uit de originele Dreams show, zoals projecties, fonteinen, waterschermen, lasers en vuurwerk. De lampjes in de bomen rondom Central Plaza zorgen voor een extra mooie sfeer.

Tijden: Als het Disneyland Park sluit


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen