Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Paris introduceert 4 nieuwe jaarkaarten met Infinity variant voor €399
Openingstijden vandaag
Donderdag 25 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris introduceert 4 nieuwe jaarkaarten met Infinity variant voor €399
01/03/2017

Disneyland Paris introduceert 4 nieuwe jaarkaarten met Infinity variant voor €399

Vanaf 29 maart 2017 introduceert Disneyland Paris 4 nieuwe jaarkaarten met o.a. meer keuze, meer services en premium parking. De oude jaarkaarten worden vervangen door de nieuwe Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity varianten met prijzen van €139 tot €399 per jaar. Ontdek alle nieuwe voorwaarden, acties, aanbiedingen en prijzen in dit artikel.


Overzicht

Voor de 25e verjaardag van Disneyland Paris zullen er 4 nieuwe jaarkaarten worden gelanceerd in verschillende soorten en maten. De huidige Classic, Fantasy en Dream jaarkaarten (nog aan te schaffen t/m 28 maart 2017) worden vervangen door de Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity jaarkaarten.

De Discovery wordt de 'nieuwe Classic' voor €139 per jaar, de Magic Flex is de 'nieuwe Fantasy' voor €189, de Magic Plus is de 'nieuwe Dream' voor €249 en de Infinity variant is de nieuwe premium jaarkaart voor €399 zonder blockdagen, hogere kortingen en nieuwe VIP privileges zoals premium parkeerplaatsen op de grote parkeerplaats, eigen toegangspoortjes bij de parken, VIP zone voor parade & vuurwerk en toegang tot de zwembaden van enkele Disney hotels. De familiekorting van 20% bij de aanschaf van 5 of meer dezelfde jaarkaarten voor leden van hetzelfde gezin, wonend op hetzelfde adres, blijft beschikbaar.

Let op: De Discovery jaarkaart is de twee dagen na aanschaf niet geldig (standaard blockdagen). Deze jaarkaart is voornamelijk bedoelt voor de lokale Franse bevolking. Wij adviseren internationale gasten om te kiezen voor een Magic Flex, Magic Plus of Infinity jaarkaart zonder deze beperking.


Blockdagen

Alle nieuwe jaarkaarten, met uitzondering van de Infinity, hebben blockdagen. De Discovery heeft 215 blockdagen, de Magic Flex 65 blockdagen en de Magic Plus 15 blockdagen. Bekijk het overzicht met alle actuele blockdagen per jaarkaart hieronder:


Voordelen

In vergelijking met de oude jaarkaarten zijn er een aantal wijzigingen in de voordelen die we hieronder op een rijte hebben gezet:

  • Het PhotoPass+ pakket voor jaarkaarthouders (1 jaar geldig) is nu standaard inclusief bij de Infinity jaarkaart en kan als optie worden toegevoegd bij de Magic Flex voor €55 en bij de Magic Plus voor €49. De optie is niet beschikbaar voor de Discovery jaarkaart. Deze jaarkaarthouders kunnen alleen het reguliere PhotoPass+ pakket (10 dagen geldig) los aanschaffen.
  • De 'Bring a Friend' tickets zijn het hele jaar door beschikbaar voor Magic Plus jaarkaarthouders (€39 per stuk; maximaal 5 tickets per week; 10 tickets per jaar) en Infinity jaarkaarthouders (€34 per stuk; maximaal 5 tickets per week; 20 tickets per jaar). De reguliere 'Bring a Friend' actie voor alle jaarkaarthouders blijft daarnaast bestaan, maar zal voornamelijk tijdens het laagseizoen beschikbaar zijn en worden aangekondigd in het Envie de + magazine.
  • Er zullen speciale toegangspoortjes voor jaarkaarthouders worden gereserveerd bij zowel het Disneyland Park, als het Walt Disney Studios Park. Deze ingang is alleen beschikbaar voor Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders voor snelle toegang tot de parken.
  • Toegang tot special events (zoals de voorpremière van een nieuwe Disney film en previews van nieuwe attracties en/of shows) is gereserveerd voor Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders (naar gelang beschikbaarheid), maar Infinity jaarkaarthouders krijgen 48 uur eerder toegang tot de registratie van een event.
  • Gratis parkeren voor Magic Flex, Magic Plus en Infinity jaarkaarthouders is alleen geldig voor auto's en motoren. Campers betalen €10 per dag extra.

Naast bovenstaande voordelen krijgen Infinity jaarkaarthouders nog meer extra's in de vorm van de volgende VIP privileges:

  • 15% korting op het ontbijt met de Disney figuren bij Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland Park voor maximaal 5 personen.
  • Premium parking voor alleen auto's en motoren waarbij de eerste 4 rijen op de grote parkeerplaats bij de parken zijn gereserveerd (naar gelang beschikbaarheid).
  • VIP zone voor het bekijken van Disney Stars on Parade en Disney Illuminations op Central Plaza (reservering verplicht).
  • Toegang tot de zwembaden van Disney's Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club en Disney's Hotel New York voor de jaarkaarthouder zelf + 1 andere persoon met gratis parkeren bij het hotel (enkel op bepaalde dagen en tijden; reservering verplicht).
  • Exclusieve telefonische helpdesk voor vragen en reserveringen (voor o.a. de VIP zone en de zwembaden)

Promoties

Om de lancering van de nieuwe jaarkaarten te vieren, zijn er promoties beschikbaar bij het upgraden en verlengen van bestaande jaarkaarten:

  • Upgraden: Upgrade een oude jaarkaart naar een nieuwe jaarkaart met bijbetaling van het prijsverschil en ontvang een cadeaukaart van €25. De originele einddatum van de oude jaarkaart blijft hetzelfde met de nieuwe jaarkaart, maar er kan direct gebruik worden gemaakt van de nieuwe voordelen en privileges. Geldig van 29 maart t/m 2 november 2017.
  • Verlengen: Bij een betaalde verlenging ontvang je 4 maanden extra gratis. Geldig voor oude jaarkaarten die verlopen ná 28 maart en nieuwe jaarkaarthouders vanaf 29 maart 2017. Jaarkaarten die vóór 29 maart verlopen ontvangen de huidige 6 maanden extra gratis. De Parrainage aanbieding (gratis verlenging bij het verzamelen van 3 stempels van nieuwe jaarkaarthouders) blijft beschikbaar. Als je verlengt met een vol Parrainage formulier vóór 29 maart 2017 (waarbij je jaarkaart uiterlijk 29 april 2017 vervalt) , dan krijg je 12 maanden gratis. Verleng je vanaf 29 maart 2017 (waarbij je jaarkaart vanaf 30 april 2017 vervalt), dan krijg je 6 maanden gratis. In beide gevallen krijgt de Classic jaarkaarthouder een Discovery, de Fantasy jaarkaarthouder een Magic Flex en de Dream jaarkaarthouder een Magic Plus.

Aanschaffen

Je kunt de jaarkaarten eenvoudig online bestellen via onderstaande link. Belangrijk: Wil je bestellen en betalen via iDeal, klik dan hier. Wil je bestellen en betalen via bancontact, PayPal of creditcard, klik dan hier. Je ontvangt de E-voucher direct per mail. Deze voucher is 6 maanden geldig na aanschaf en binnen die periode dien je de voucher op een willekeurige dag om te wisselen voor de definitieve jaarkaart bij Bureau Passeport Annuel.

De geldigheid van de jaarkaart gaat pas in bij het omwisselen en daarnaast is de voucher tevens een toegangsticket voor het Disneyland Park, zodat je niet meer in de rij hoeft te staan bij de kassa. Met de voucher voor Magic Flex, Magic Plus en Infinity kun je tevens gratis parkeren op de dag van omwisselen.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen