Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Eerste blik op de vernieuwde kamers van Disney's Newport Bay Club met nieuw meubilair
Openingstijden vandaag
Zondag 05 mei 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Eerste blik op de vernieuwde kamers van Disney's Newport Bay Club met nieuw meubilair
27/04/2016

Eerste blik op de vernieuwde kamers van Disney's Newport Bay Club met nieuw meubilair

Na een grondige verbouwing en upgrade van Disney's Sequoia Lodge, is nu ook Disney's Newport Bay Club compleet vernieuwd. Het hotel is van binnen en van buiten gerenoveerd met nieuwe kleuren, duurzame materialen en een verfijnd thema in de stijl van Disney Cruise Line. Door de upgrade heeft Newport Bay Club nu 4 sterren. Neem een kijkje in de verbouwde kamers en ontdek de nieuwe accommodaties.


Fansite Disneyland Paris Treasures neemt ons mee in een gerenoveerde kamer en laat alle facetten van de nieuwe kamers zien. Gasten komen de kamer binnen via een vernieuwde deur met RFID lezer. Eenmaal binnen zien we een ruime kamer met warme kleuren, nieuw meubilair en natuurlijk de bekende Mickey oren boven de bedden. 

In de hoek van de kamer is een nieuw tafeltje te vinden met een grote ronde spiegel en twee comfortabele stoelen. Ook het meubilair voor de televisie is aangepast en bevat diverse oplaadpunten voor mobiele apparaten en een stopcontact. De muren bevatten nieuwe decoratieve elementen in de vorm van Disney figuren. Ook de verlichting is aangepast en zorgt, met name in de avond, voor een gezellige sfeer.

De badkamer is compleet vernieuwd met een nieuwe wasbak en grote spiegel. De nieuwe ergonimische haardroger is voorzien van het Disneyland Parijs logo. Aan de andere zijde ligt het bad met glazen afscheiding. Alle Disney hotels met 3 sterren en hoger krijgen de komende periode zo'n zelfde 'deur' ter vervanging van het douchegordijn. Het bad is afgewerkt met witte en blauwe tegels. Richting de slaapkamer is nog een grote kast te vinden met kleerhangers, strijkplank, strijkijzer en een kluis.

Foto's: Disneyland Paris Treasures

Momenteel wordt alleen nog het Convention Center verbouwd (t/m zomer 2016), waardoor gasten geen hinder ondervinden van de werkzaamheden. Alle overige faciliteiten, zoals de restaurants, de bar en het zwembad zijn eveneens gerenoveerd en toegankelijk. De Disney Boutique wordt op dit moment nog verbouwd en opent in de zomer haar deuren tegenover de lobby.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Disneyland Paris wijzigt Ratatouille attractie in het Studios Park van 3D naar 2D
23/04/2024
Geen 3D meer bij de Ratatouille: The Adventure attractie in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen