Disney Cruise Line    |    Entertainment & Activiteiten   |   Restaurants & Bars
Openingstijden vandaag
Maandag 15 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Restaurants & Bars

Restaurants & Bars

Van alle indrukken op de schepen krijg je honger en dorst. De schepen van Disney Cruise Line zijn uitgerust met een uitgebreid assortiment aan restaurants, bars en kleinere verkooppunten. Via het rotatie systeem dineer je iedere dag in een ander restaurant om zo van alle keukens te kunnen proeven. Enkele restaurants en bars zijn alleen toegankelijk voor bepaalde leeftijden, zodat ouders of gasten zonder kinderen, in alle rust van elkaar en de omgeving kunnen genieten.


Restaurants

Een verblijf op de schepen van Disney Cruise Line is op basis van een all-inclusive arrangement. Geniet dus onbeperkt van heerlijke maaltijden en drankjes (met uitzondering van alcoholische dranken), waarbij je iedere dag in een ander restaurant dineert. Tijdens je gehele verblijf wordt je bediend door hetzelfde team van obers, die iedere dag met je meegaan naar een ander restaurant. Dit unieke rotatie systeem werd uitgevonden door Disney en is een groot succes. Alle restaurants op de schepen vallen onder het all-inclusive arrangement, met uitzondering van één hoogwaardig restaurant met culinaire gerechten op hoog niveau. Maaltijden in deze restaurants dienen apart betaald te worden.


Maaltijden met de Disney figuren

Geniet van je maaltijd in een extra magische sfeer en ontmoet de Disney figuren in stijl. In bepaalde restaurants komen de figuren namelijk bij je aan tafel terwijl je eet. Je hebt dan alle tijd om ze te ontmoeten, handtekeningen te vragen of met ze de foto te gaan. Animator's Palate op alle schepen is het meest kleurrijke restaurant van Disney Cruise Line. Ontdek hoe de Disney animatiefilms worden gemaakt in dit interactieve restaurant met op sommige tijden Disney figuren in een magische dinner show.


Bars

De schepen van Disney Cruise Line zijn tevens voorzien van een groot aantal bars en lounges, waar je kunt genieten van leuk gezelschap en een lekker drankje. Een verblijf is op basis van een all-inclusive arrangement, waarbij tevens de drankjes zijn inbegrepen. Aleen alcoholische dranken vallen niet onder het arrangement en dienen afzonderlijk betaald te worden. Bepaalde bars en lounges zijn allen toegankelijk voor volwassenen en hebben veelal live muziek of optredens in de avond.

Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015