Openingstijden vandaag
Maandag 24 september 2018
Disneyland Park
10:00 tot 20:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Excursies

Excursies

In alle steden waar de schepen van Disney Cruise Line aanmeren, zijn er speciale excursies beschikbaar die vanuit Disney geboekt kunnen worden. Zo geniet je van bezichtigingen van toeristische attracties of trek je de natuur in met een begeleidende gids. Via de Port Adventures Desk kunnen dergelijke excursies worden bekeken en geboekt


Port Adventures Desk

De excursies zijn speciaal uitgekozen en geschikt voor het hele gezin. De cast members van de Port Adventures Desk staan voor je klaar om je te informeren over alle mogelijkheden en om de excursies voor je te boeken. De excursies worden door onafhankelijke organisaties uitgevoerd en kunnen door weersomstandigheden of te weinig animo worden geannuleerd. Er worden geen kosten in rekening gebracht als je reeds gereserveerde excursies uiterlijk 3 dagen vóór aanvang van je cruise annuleert. Minderjarige gasten (onder de 18 jaar) moeten tijdens alle excursies vergezeld worden door een volwassene, met uitzondering van speciale kinderexcursies.

Port Adventures Desk is gelegen op dek 5 van de Disney Dream en Disney Fantasy of op dek 3 van de Disney Magic en Disney Wonder. De openingstijden van dit bureau zijn te vinden in je Personal Navigator nieuwsbrief die je aan boord krijgt overhandigd. 

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen