Disney Cruise Line    |    Praktische Informatie   |   Voorbereiding op je cruise
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Voorbereiding op je cruise

Voorbereiding op je cruise

Nadat je een reservering hebt gemaakt, is het tijd om met de voorbereiding te beginnen. Alle maaltijden, het entertainment en de activteiten aan boord zijn inbegrepen bij je verblijf, dus je zou kunnen volstaan met het inpakken van je korte broek, t-shirts, zwembroek en zonnebril en de cruise kan beginnen. Toch zijn er een aantal dingen die je moet weten vóór je begint aan je cruise.


Vereiste documenten

  • Tijdens het inchecken moeten alle gasten in het bezit zijn van een geldig paspoort. Het paspoortnummer van alle gasten dient minimaal 75 dagen vóór aanvang van de cruise zijn doorgegeven via het formulier 'Guest Information Form' via My Online Check-in op de website van Disney Cruise Line.
  • Naast een identiteitsbewijs, vereisen bepaalde landen ook een extra visum. Zorg ervoor dat je op voorhand hebt uitgezocht of er speciale visums nodig zijn in de landen waar je met je cruise aanmeert.
  • De formulieren 'Online Check-In Signature Form' en 'Payment Authorization Form' dienen op voorhand ingevuld te worden via My Online Check-In op de website van Disney Cruise Line en overhandigd te worden tijdens de check-in procedure.
  • Als een minderjarige gast (onder de 18 jaar) zonder ouder(s) of voogd meereist, dient de vergezellende volwassene het formulier 'Minor Autorization Form' te kunnen overleggen, ingevuld door de ouder(s) of voogd.

Betaalmethodes aan boord en in de havens

Tijdens je verblijf op het schip heb je geen cash geld of creditcard nodig. Bij aankomst in de Disney Cruise Line terminal, wordt een betaalkaart gekoppeld aan je reservering. De volgende betaalmethodes worden geaccepteerd: Visa, MasterCard, Disney Visa Credit Card, American Express, Discover Credit Card, Diners Club International en Japanese Credit Bureau. Alle extra kosten, aankopen en betaalde services worden op de factuur van je reservering gezet in Amerikaanse dollars. In de havens wordt het echter aanbevolen om cash geld of een creditcard bij de hand te hebben om versnaperingen en souvenirs te kopen. Een verblijf op de schepen van Disney Cruise Line is op basis van een all-inclusive arrangement. Bekijk welke voorzieningen en faciliteiten inclusief zijn en welke niet.

Wat zit bij je cruise inbegrepen?


Alcoholbeleid

Gasten van 21 jaar of ouder mogen maximaal 2 ongeopende flessen wijn of champage (niet groter dan 750 ml) of 6 flesjes/blikjes bier mee aan boord nemen tijdens het begin van de cruise en bij ieder bezoek aan een haven. Neem je toch meer drank mee, dan wordt deze voor je opgeslagen tijdens de gehele duur van de reis. Het consumeren van een zelf gekochte fles wijn of champagne tijdens een diner aan boord van het schip, is toegestaan met een toeslag van $25 per fles. De drank mag alleen in de handbagage vervoerd worden. Alle drank die meegenomen wordt in de ingecheckte bagage, zal worden opgeslagen en na afloop van de cruise worden teruggegeven. Alcoholische dranken die aan boord zijn gekocht mogen niet worden genuttigd in de lounge of publieke gebieden.


Dresscode

Over het algemeen is casual kleding toegestaan in alle restaurants van de schepen, met uitzondering van zwemkleding en tank tops. In de hoogwaardige restaurants Palo (alle schepen) en Remy (alleen Disney Dream en Disney Fantasy) is het niet toegestaan om casual kleding te dragen, maar dien je 'sjiek' gekleed te arriveren in een lange broek of jurk, met of zonder jasje. Tijdens iedere cruise zijn er speciale avonden waarbij een alternatieve dresscode geldt, zoals de piraten dek party, waarbij je verkleed mag komen. Vanaf 4 nachten zijn er ook 1 of 2 avonden waarbij je verwacht wordt om 'sjiek' gekleed te arriveren in de restaurants. Er zijn dan tevens fotografen aanwezig om alles vast te leggen.


Gids

Een goede voorbereiding is het halve werk! Een cruise met Disney Cruise Line vergt namelijk een hele planning en met The Unofficial Guide to Disney Cruise Line heb je een compleet naslagwerk in handen met een uitgebreid overzicht van de hutten, activiteiten, shows, restaurants, winkels én speciale excursies in alle havens. Klik op het boek hieronder voor meer informatie en bestel 'm eenvoudig online met voordeel.


Planning

Bekijk de complete planning video voor cruises met de Disney Cruise Line en ontdek o.a. alle mogelijkheden aan boord, Disney's privé-eiland, excursies met Port Adventures, entertainment aan boord en alle maaltijden:

Deel deze pagina

Fatal error: Uncaught Error: Non-static method Offer::shortenLink() cannot be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php:4015 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 4015