Disney Cruise Line    |    Schepen & Bestemmingen   |   Bestemmingen
Bestemmingen

Bestemmingen

Ontdek een ruim aanbod aan bestemmingen met de Disney Cruise Line over de hele wereld. Geniet van zonovergoten cruises in het Caribisch gebied, neem je winterjas mee voor een betoverend mooi Alaska, bekijk de indrukwekkende fjorden van Scandinavië of maak een reis langs grote steden in de Middellandse Zee.


Overzicht

De schepen van de Disney Cruise Line doen meerdere werelddelen aan, maar focussen voornamelijk op de Bahama's, het Caribisch gebied en Europa. Voor Europese gasten zijn er diverse cruises beschikbaar naar Noord-Europa en het Middellandse Zee gebied. De cruises op de Bahama's kunnen optioneel gecombineerd worden met een bezoek aan Walt Disney World en doen ook New York aan. Daarnaast vaart Disney Cruise Line tevens naar bestemmingen in Alaska en Canada.


Bahama's & Caribisch gebied

Het merendeel van de cruises is beschikbaar in de zonovergoten Bahama's en het Caribisch gebied. Alle cruises doen Casteway Cay aan, Disney's privé eiland met palmbomen, prachtige witte zandstranden, leuke activiteiten en ruime faciliteiten. Onderweg vaar je onder andere langs de mooie kustlijn van Florida, Mexico, Puerto Rico, Jamaica en bekende eilanden en krijg je de mogelijkheid om enkele steden te bezoeken. Optioneel kunnen de cruises vanuit Port Canaveral gecombineerd worden met een bezoek aan Walt Disney World.


Europa

Ontdek de Scandinavische regio met cruises naar Noord-Europa en beleef de oeroude cultuur met prachtige landschappen en levendige steden. De cruises doen onder andere Noorwegen, Denemarken, Zweden en Rusland aan met stops in Kopenhagen, Tallinn, St. Petersburg, Helsinki en Stockholm. Met name de cruises langs de indrukwekkende fjorden van Noorwegen zijn aan te bevelen.

Voor de zomerse cruises kun je terecht in de Middellandse zee, waarbij je een rondvaart maakt langs Spanje, Italië, de Franse Riviera en de Griekse eilanden. Onderweg breng je een bezoek aan grote steden, zoals Barcelona, Florence, Rome, Nice, Cannes en Napels. Er zijn tevens cruises beschikbaar tussen Groot Brittannië en Spanje, waarbij er onderweg een bezoek wordt gebracht aan Lissabon aan de Portugese kust.


Alaska & Canada

Vanuit Vancouver vertrekken er cruises naar Alaska voor een prachtige rondvaart langs de Canadese kust en geniet je van indrukwekkende landschappen en wilde natuur in dit noordelijke deel van de wereld. Ontdek de cultuur van indianen en bezoek historische steden terwijl je langs de fjorden, watervallen en gletsjers vaart. Vanuit New York zien er tevens cruises beschikbaar naar Canada met stops in Saint John en Halifax. Ontdek de maritieme provincies New Brunswick en Nova Scotia in een prachtige omgeving waar Franse en Britse cultuur samenkomen.

Deel deze pagina

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3829
pijl
Caribbean cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3855
pijl
Middellandse Zee cruises (met of zonder vlucht)

Deprecated: Non-static method Offer::shortenLink() should not be called statically in /var/www/vhosts/discoverthemagic.nl/httpdocs/index.php on line 3881
pijl
Noord-Europa cruises (met of zonder vlucht)
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen