Disneyland Paris    |    Hotels & Accommodatie   |   Disney hotels
Openingstijden vandaag
Woensdag 17 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney hotels

Disney hotels

De magie van Disney houdt niet op als je de parken verlaat. Een verblijf in één van de Disney hotels is extra magisch met subtiele Disney tintjes, ruime kamers en speciale voorzieningen. Deze hotels liggen binnen het resort, waarvan de meesten zelfs op loopafstand van de parken, en hebben allemaal een apart thema. Zo waan je je een prins of prinses in het Victoriaanse Disneyland Hotel, geniet je van de ‘Big Apple’ in Disney’s Hotel New York of reis je terug in de tijd naar het Wilde Westen in Disney’s Hotel Cheyenne.


Overzicht

Het hotel, de kamers en de omgeving zijn volledig in stijl van het thema en geven je de indruk daadwerkelijk in een andere wereld te zijn beland. Naast de unieke thema’s en de gunstige ligging, bieden de Disney hotels nog meer voordelen.

Zo krijgen alle gasten eerder toegang tot een deel van de parken, krijg je de mogelijkheid om in het Disneyland Park te ontbijten met Disney figuren (naar gelang beschikbaarheid), worden al je aankopen in de parken via de Shopping Service direct naar je hotel gebracht en brengen gratis shuttlebussen je van en naar de parken (met uitzondering van Disney’s Davy Crockett Ranch en Villages Nature).

Een verblijf in één van de zes Disney hotels staat garant voor de beste Disney kwaliteit en service om je verblijf zo magisch mogelijk te maken. Ontdek alle faciliteiten van alle Disney hotels en kies een accommodatie die bij je persoonlijke wensen past in de categorieën: Disney Deluxe Resorts, Disney Moderate Resorts, Disney Value Resorts, en Disney Nature Resorts. Maak een keuze en bekijk alle mogelijkheden.


Disney Deluxe Resorts

De Deluxe Resort hotels blinken uit in kwaliteit, service en een groot aantal faciliteiten. De hotels zijn voorzien van luxe kamers met unieke thema's en hoogwaardige restaurants in en rondom de hotels.

Disneyland Hotel

Disney's Newport Bay Club


Disney Moderate Resorts

De Moderate Resort hotels bieden een goede balans tussen prijs en beschikbare faciliteiten. De hotels zijn voorzien van grotere kamers met daarnaast meer keuze in recreatie en restaurants in en rondom de hotels.

Disney's Sequoia Lodge


Disney Value Resorts

De Value Resort hotels combineren een voordelige accommodatie met een flinke dosis fun. De hotels zijn voorzien van standaard faciliteiten in de kamers met daarnaast vele Disney touches in en rondom de hotels.

Disney's Hotel Cheyenne

Disney's Hotel Santa Fe


Disney Nature Resorts

De Nature Resort hotels combineren duurzame accommodaties in een groene omgeving. De hotels zijn voorzien van standaard én luxe faciliteiten met een keuze uit diverse type kamers, huisjes, blokhutten en appartementen. Er rijden geen shuttlebussen naar de parken, dus eigen vervoer is gewenst.

Disney's Davy Crockett Ranch

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen