Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Victoria's Bar op Main Street met bier, wijn en alcoholische milkshakes in Disneyland Paris
Victoria's Bar op Main Street met bier, wijn en alcoholische milkshakes in Disneyland Paris
13/06/2018

Victoria's Bar op Main Street met bier, wijn en alcoholische milkshakes in Disneyland Paris

Uniek moment in de geschiedenis van Disneyland Paris met de opening van de eerste echte bar in het Disneyland Park. Het 'Victoria's Home-Style Cooking' restaurant aan het einde van Main Street is namelijk verbouwd tot bar met een selectie van bieren, wijnen en milkshakes, optioneel met alcohol. 


Eerste bar met alcohol in het Disneyland Park

Na een lange renovatie is 'Victoria's' weer geopend en dit keer als bar met tafelservice. Het decor is gerenoveerd met daarnaast een nieuwe counter voor het maken van verse milkshakes waarbij ook alcolholische varianten op de kaart staan (seizoensgebonden). Daarnaast is er een selectie van bieren en wijnen verkrijgbaar en een kleine kaart met gebak. Neem een kijkje in de eerste bar van het Disneyland Park:

Foto's: ED92, Disneyland Times & Mickey1929

Bij binnenkomst is direct de nieuwe counter te zien waar de milkshakes worden gemaakt met daarnaast een afdeling voor bieren en wijnen. Gasten nemen eerst plaats en worden vervolgens aan tafel bedient. De milkshakes (alleen verkrijgbaar in het voorjaar en de zomer) kunnen non-alcoholisch en alcoholisch worden besteld, zoals onderstaande Nutella, Chocolade en Aardbeien shakes. De alcoholische varianten zijn beschikaar in de smaken Kahlua Coffee en Rum Cookie Cream.

Foto's: ED92 & Disneyland Times

Op de menukaart staan tevens warme en koude drankjes, diverse soorten ijsthee, gebakjes en souvenirbekers. Bekijk de menukaart met prijzen (voorjaar/zomer):

Tijdens de koude wintermaanden is er een andere menukaart beschikbaar met, naast bier en wijn, speciale soorten koffie, warme chocolademelk én Mickey wafels uit de Amerikaanse Disney parken. Bekijk de menukaart met prijzen (najaar/winter):

Foto's: ED92


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen