Openingstijden vandaag
Maandag 25 mei 2020
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney by Romero Britto collectie met kleurrijke beeldjes, mokken en knuffels
10/05/2020
Disney by Romero Britto collectie met kleurrijke beeldjes, mokken en knuffels

Sinds een aantal jaar werkt Disney samen met de Braziliaanse kunstenaar Romero Britto voor een unieke merchandise lijn met kleurrijke beeldjes, mokken en knuffels. Van tijd tot tijd komen er nieuwe items uit en in dit artikel plaatsen we de mooiste releases inclusief de mogelijkheid om ze voordelig aan te schaffen.


Beeldjes

De meest bekende producten uit de 'Disney by Britto' lijn zijn de beeldjes van Disney figuren. Ze worden gekenmerkt door de vele kleuren, typische structuren en unieke stijl van kunstenaar Romero Britto. Bekijk enkele populaire beeldjes uit de collectie (beschikbaar in diverse maten) en klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie per artikel, de afmetingen en de prijs:


Mokken

Naast de beeldjes zijn er ook diverse mokken verkrijgbaar in de unieke kleuren van Britto. Niet alleen de hedendaagse Mickey, maar ook de originele retro Mickey heeft een eigen mok. Bekijk enkele populaire mokken uit de collectie en klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie per artikel, de afmetingen en de prijs:


Knuffels

Als laatste zijn er ook knuffels verkrijgbaar in dezelfde stijl en kleuren als de beeldjes. Met name de collectie van Mickey & Minnie en Winnie the Pooh en z'n vriendjes zijn populair. Bekijk enkele knuffels uit de collectie en klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie per artikel, de afmetingen en de prijs:


Bestellen met voordeel

De complete collectie 'Disney by Britto' bestel je eenvoudig online en wordt bij je thuis bezorgd in Nederland en België. Profiteer van de meest voordelige prijzen door hier te klikken of klik op 'Ontdek prijzen' hieronder:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Ga goed voorbereid naar Disney met The Unofficial & Independent Guide boeken
25/05/2020
Bekijk de populairste naslagwerken voor Disneyland Paris, Walt Disney World en Disney Cruise Line[...] Lees meer
Overzicht: Alle populaire Disney LEGO pakketten met Mickey, Frozen, Cars en de prinsessen
23/05/2020
Bekijk de meest populaire Disney LEGO en DUPLO bouwpakketten van Mickey, Minnie, Frozen, prinsessen, Cars en het grootste Disney kasteel ter wereld[...] Lees meer
Overzicht: Alle populaire Disney puzzels van 12 tot 2000 stukjes
17/05/2020
Bekijk de meest populaire Disney puzzels van Mickey, Minnie, Frozen, prinsessen, Cars en Pixar[...] Lees meer
Hoe werkt 'social distancing' in Disneyland? Bekijk alle maatregelen in de Disney parken
12/05/2020
Ontdek de nieuwe procedures om Disneyland te betreden met maatregelen bij attracties en restaurants[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen