Openingstijden vandaag
Donderdag 19 oktober 2017
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris introduceert 'Disney FanDaze' met speciale events voor Disney fans
07/10/2017
Disneyland Paris introduceert 'Disney FanDaze' met speciale events voor Disney fans

Fans van Disneyland Paris worden vanaf zomer 2018 getrakteerd op speciale events tijdens de 'Disney FanDaze'. Het nieuwe concept werd op 1 september geïntroduceerd met een tweet vanaf een nieuw account voor Disney fans en vervolgens op 30 september toegelicht tijdens een speciale bijeenkomst voor bloggers in het Walt Disney Studios Park.


Wat uit de tweet en naam al kon worden opgemaakt was het feit dat deze nieuwe activiteiten voornamelijk gericht zijn op fans van het immens populaire attractiepark vlakbij Parijs. Want sinds het park 25 jaar geleden opende, komen er ieder jaar weer massa's fans naar het park om te genieten van verjaardagen, seizoenen en speciale evenementen. Speciaal voor deze Disney fans zal Disneyland Paris unieke entertainment belevingen lanceren.

Op zaterdagavond 30 september 2017 werd in het Walt Disney Studios Park een speciale bijeenkomst georganiseerd voor een aantal bloggers waarbij meer werd verteld over Disney FanDaze. De bijeenkomst vond plaats voor Studio 1 met een diner.

Tijdens deze bijeenkomst werden meer details onthuld over het concept, de geplande activiteiten en de karakters die deel zullen nemen aan Disney FanDaze. Een aantal nieuwtjes die gemeld werden zijn:

  • Deze avond was het feitelijk het eerste event, maar er zullen nog veel volgen;
  • FanDaze-evenementen zijn bedoeld voor iedereen, er is geen lidmaatschap nodig maar het zijn wel betaalde happenings (er werd gesproken over een “package”);
  • Het eerste event zal in juni 2018 plaatsvinden in het Walt Disney Studios Park;
  • Agenda en prijzen worden binnenkort bekendgemaakt

Over het eerste event werd het volgende onthuld: het wordt een speciaal feest gedurende een weekend in juni 2018, waarbij meer dan 50 karakters aanwezig zijn, onder andere uit populaire films en series zoals Inside Out, Bolt en Ducktales. Er zal speciaal entertainment zijn, shows, merchandise, hapjes en de “bekende” figuren zullen speciale kostuums dragen. Er zullen zelfs 2 nieuwe figuren deelnemen die nog nooit te zien zijn geweest waar dan ook ter wereld. Er komt tevens nieuwe show: Max Live: getting Goofy with it en een unieke Ducktales parade.

Foto: DisneyBrit

De aanwezige bloggers konden na afloop van het “officiële” gedeelte op de foto met een groot aantal karakters, uit onder andere Inside Out, Zootopia, Big Hero 6 en Bolt, maar er was ook een green-screen-fotomogelijkheid en alle aanwezigen kregen een goodie-bag met een aantal Disney FanDaze-items.

Foto: DLP Town Square

Vanzelfsprekend zullen we je op DiscoverTheMagic.nl op de hoogte houden van al het nieuws over Disney FanDaze en kun je op ons forum altijd meepraten over de laatste nieuwtjes! Bekijk de complete video van fansite PixieDust voor een overzicht van het eerste event:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties. Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Pandora Jewelry lanceert nieuwe Disney sieraden en opent winkel in Disneyland Paris
07/10/2017
Bekijk de nieuwe 'Disney Charms' collectie met sieraden van Pandora Jewelry en de opening van een winkel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Behind the Magic: Bouw, upgrade & missies van Space Mountain in Disneyland Paris
05/10/2017
Ontdek bouw, upgrade en missies van Space Mountain in Disneyland Paris[...] Lees meer
Extra Magic Time in beide parken van Disneyland Paris voor gasten van de Disney hotels
02/10/2017
Extra tijd in de parken met attracties en Disney figuren voor gasten van de Disney hotels tijdens Extra Magic Time in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disney figuren langs de route tijdens de runDisney wedstrijden in Disneyland Paris
24/09/2017
Bekijk de vele ontmoetingen met Disney figuren tijdens het runDisney hardloopevenement in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen