Openingstijden vandaag
Maandag 18 december 2017
Disneyland Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris introduceert 'Disney FanDaze' met speciale events voor Disney fans
07/10/2017
Disneyland Paris introduceert 'Disney FanDaze' met speciale events voor Disney fans

Fans van Disneyland Paris worden vanaf zomer 2018 getrakteerd op speciale events tijdens de 'Disney FanDaze'. Het nieuwe concept werd op 1 september geïntroduceerd met een tweet vanaf een nieuw account voor Disney fans en vervolgens op 30 september toegelicht tijdens een speciale bijeenkomst voor bloggers in het Walt Disney Studios Park.


Deze nieuwe activiteiten zijn voornamelijk gericht op fans van het immens populaire attractie resort. Want sinds het Disneyland Park 25 jaar geleden opende, komen er ieder jaar weer massa's fans naar de parken om te genieten van verjaardagen, seizoenen en speciale evenementen. Speciaal voor deze Disney fans zal Disneyland Paris unieke entertainment belevingen lanceren.

Op zaterdagavond 30 september 2017 werd in het Walt Disney Studios Park een speciale bijeenkomst georganiseerd voor een aantal bloggers waarbij meer werd verteld over Disney FanDaze. De bijeenkomst vond plaats voor Studio 1 met een diner.

Tijdens deze bijeenkomst werden meer details onthuld over het concept, de geplande activiteiten en de karakters die deel zullen nemen aan Disney FanDaze. Een aantal nieuwtjes die gemeld werden zijn:

  • Deze avond was het feitelijk het eerste event, maar er zullen nog veel volgen;
  • FanDaze-evenementen zijn bedoeld voor iedereen, er is geen lidmaatschap nodig maar het zijn wel betaalde happenings (er werd gesproken over een “package”);
  • Het eerste event zal op 2 juni 2018 plaatsvinden in het Walt Disney Studios Park;
  • Agenda en prijzen worden binnenkort bekendgemaakt

Over het eerste event werd het volgende onthuld: het wordt een speciaal feest gedurende een weekend in juni 2018, waarbij meer dan 50 karakters aanwezig zijn, onder andere uit populaire films en series zoals Inside Out, Bolt en Ducktales. Er zal speciaal entertainment zijn, shows, merchandise, hapjes en de “bekende” figuren zullen speciale kostuums dragen. Er zullen zelfs 2 nieuwe figuren deelnemen die nog nooit te zien zijn geweest waar dan ook ter wereld. Er komt tevens nieuwe show: Max Live: getting Goofy with it en een unieke Ducktales parade.

Foto: DisneyBrit

De aanwezige bloggers konden na afloop van het “officiële” gedeelte op de foto met een groot aantal karakters, uit onder andere Inside Out, Zootopia, Big Hero 6 en Bolt, maar er was ook een green-screen-fotomogelijkheid en alle aanwezigen kregen een goodie-bag met een aantal Disney FanDaze-items.

Foto: DLP Town Square

Vanzelfsprekend zullen we je op DiscoverTheMagic.nl op de hoogte houden van al het nieuws over Disney FanDaze en kun je op ons forum altijd meepraten over de laatste nieuwtjes! Bekijk de complete video van fansite PixieDust voor een overzicht van het eerste event:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties. Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Review: Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden met Cars, Frozen en Toy Story
16/12/2017
Lees onze review over Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden met meer dan 50 Disney figuren op het ijs[...] Lees meer
Hotel Special Disneyland Paris: Golden Forest Club in Disney's Sequoia Lodge
08/12/2017
Ontdek de speciale kamers en faciliteiten van de Golden Forest Club in Disney's Sequoia Lodge[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontwerp, bouw & verhaal van Casey Junior in Disneyland Paris
27/11/2017
Ontdek het ontwerp, de bouw en het verhaal van Casey Jr. - Le Petit Train du Cirque in Disneyland Paris[...] Lees meer
Grote parade en show met Disney schurken tijdens Disney's Halloween Party 2017
01/11/2017
Bekijk foto's & video's van het spook-taculaire entertainment tijdens Disney's Halloween Party 2017 in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen