Disney figuren keren terug in de Disney hotels voor ontmoetingen met gasten
16/12/2015
Disney figuren keren terug in de Disney hotels voor ontmoetingen met gasten

Vanaf 29 maart 2017 keren de Disney figuren weer terug in de Disney hotels voor ontmoetingen met de hotelgasten. Sinds eind 2014 zijn de figuren niet langer te zien in de hotels, maar alleen tijdens de Extra Magische Uren in de parken. De maatregel riep veel negatieve reacties op en daardoor is besloten dat de figuren vanaf de 25ste verjaardag van Disneyland Parijs weer dagelijks te zien zullen zijn in de lobby's van de hotels.


Ondanks dat gasten van de Disney hotels de exclusieve mogelijkheid kregen om met de figuren op de foto te gaan nog vóór de reguliere bezoekers de parken in mochten tijdens de Extra Magische Uren, werd het ontbreken van de figuren in de hotels als een groot gemis ervaren. Disney heeft echter geluisterd naar de feedback van de gasten en zorgt er nu voor dat je in 2017 met je favoriete figuren op de foto kunt op weg naar het ontbijt. De Disney figuren zijn in de lobby's van alle Disney hotels te zien, behalve Disney's Davy Crockett Ranch.


Ontmoet de Disney figuren in de parken en restaurants

Naast de mogelijkheid om de figuren in de Disney hotels te ontmoeten, zijn je favoriete helden natuurlijk ook in de parken te vinden. Er zijn enkele vaste locaties in beide parken met een wachtrij, inclusief een professionele fotograaf van Disney PhotoPass. Op bepaalde tijden zullen de Disney figuren hier aanwezig zijn. Daarnaast lopen er ook figuren los in de parken die je tegen het lijf kunt lopen en iedere dag verschillen. Als laatste zijn er nog de zogenaamde ‘character diners’, waarbij de Disney figuren in bepaalde restaurants bij je aan de tafel komen terwijl je eet (tegen betaling). Je hebt dan alle tijd om ze te ontmoeten, handtekeningen te vragen of met ze de foto te gaan.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Meerdaagse tickets Disneyland Paris vanaf €52 per dag met GRATIS annuleren
19/01/2022
Ontdek de nieuwe voordelige meerdaagse tickets voor Disneyland Paris met gratis annuleren[...] Lees meer
Vaccinatiepaspoort vereist in Disneyland Paris met 2g beleid: Dit is wat we nu weten
17/01/2022
Frankrijk stelt het vaccinatiepaspoort verplicht voor toegang tot Disneyland Paris[...] Lees meer
Maaltijden met Disney figuren bij Café Mickey keren terug in Disneyland Paris
16/01/2022
Geniet van ontbijt, lunch of diner met de Disney figuren bij Café Mickey en Auberge de Cendrillon in Disneyland Paris[...] Lees meer
Mickey and the Magician keert terug in Disneyland Paris tijdens de 30e verjaardag
12/01/2022
De populaire show Mickey and the Magician keert terug in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen