Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe ijsshow 'Onvergetelijke Avonturen met Disney on Ice' in Nederland
Openingstijden vandaag
Woensdag 24 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe ijsshow 'Onvergetelijke Avonturen met Disney on Ice' in Nederland
15/12/2018

Nieuwe ijsshow 'Onvergetelijke Avonturen met Disney on Ice' in Nederland

Op 14 december 2018 waren wij aanwezig bij Media Dag van Disney on Ice in Rotterdam Ahoy voor de nieuwe show 'Onvergetelijke Avonturen met Disney on Ice'. Mickey, Minnie, Donald en Goofy presenteerden de mooiste momenten uit het Disney én Pixar universum tijdens deze betoverende show op het ijs. Dit jaar staan de sterren uit o.a. Toy Story, The Lion King, Finding Dory, Aladdin en Frozen centraal. Lees ons verslag van de Media Dag en show.


Vóór het begin van de show werden we in de middag welkom geheten door het Disney team van Feld Entertainment met warme chocolademelk en koekjes naast de ijsvloer. Voor de liefhebbers (voornamelijk kinderen) was er een unieke mogelijkheid om met de performers te schaatsen op het ijs én mochten we een kijkje in de garderobe van de show.

Na het schaatsen was het tijd voor de officiële presentatie van de Amerikaanse producenten van de show waarbij we uitleg kregen over de vele onderdelen van de voorstelling, zoals het geluid, het licht, de special effects (zoals sneeuw) en als afsluiter een demonstratie van de schaatsers die verschillende moves lieten zien.

Om 18:00 uur opende de deuren van de hal voor reguliere bezoekers met de start van de show om 19:00 uur. De show opent met Mickey, Minnie, Donald en Goofy. De Disney figuren zijn herinneringen aan het ophalen en nemen ons mee naar hun uitstapjes over de hele wereld. De aftrap wordt verzorgt door The Lion King als we Simba en Nala, als jonge leeuwen, over de ijs zien dansen. Rafiki vertelt hun verhaal, maar wordt bruut verstoort door Scar en zijn hyena's. Natuurlijk komt het allemaal goed als 'The Circle of Life' door de speakers klinkt en alle dieren uit het koninkrijk op het ijs verschijnen.

Tijdens het eerste deel van de show staan de Disney prinsen en prinsessen centraal met scenes uit Sneeuwwitje (inclusief de Zeven Dwergen), De Kleine Zeemeermin, Aladdin en Rapuzel. Met name de opkomst van de Zeven Dwergen en hun aanstekelijke liedje 'Heigh ho, Heigh ho' zorgt voor een opperbeste stemming in de zaal. Sebastiaan de krab laat Ariel zien dat het leven onder de zee heel mooi kan zijn, terwijl Geest probeert Aladdin in toom te houden als hij op magische wijze uit de lamp verschijnt. Tijdens 'I See The Light' van Rapunzel dansen lichtgevende lampionnen al zwevend boven het ijs.

Tijdens het tweede deel van de show, na de pauze, is het tijd voor bekende Pixar figuren uit Toy Story en Finding Dory. Woody, Jessie én Buzz Lightyear zijn hier 'face characters' omringd door de bekende groene soldaatjes. Dory gaat samen met Marlin en Nemo op zoek naar haar familie. Gelukkig worden haar ouders gevonden en is er een happy end. Uiteraard mag Frozen niet ontbreken en tijdens de spectaculaire finale wordt alles uit de kast getrokken met vuurwerk en sneeuw. De hele film komt langs met alle bekende liedjes en op het einde komen alle Disney figuren nog één keer het ijs op voor de extra finale.


Disney on Ice in 2019

Eind 2019 keert Disney on Ice weer terug naar Nederland met de gloednieuwe show 'Magisch IJsfestival' van 11 t/m 29 december in Rotterdam Ahoy en Jaarbeurs Utrecht. Tickets zijn te koop vanaf €16,50 per stuk. Een voordelig Family Pack en groepstickets voor de avondshows zijn tevens verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op www.disneyonice.nl


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen