Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Review: Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden met Cars, Frozen en Toy Story
Review: Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden met Cars, Frozen en Toy Story
16/12/2017

Review: Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden met Cars, Frozen en Toy Story

Op 15 december 2017 waren wij aanwezig bij de magische premiere van Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden. Mickey, Minnie, Donald en Goofy presenteerden de mooiste momenten uit het Disney én Pixar universum tijdens deze betoverende show op het ijs. Dit jaar staan de sterren uit Toy Story, Cars, The Little Mermaid en Frozen van 15 t/m 30 december 2017 centraal. De shows zijn te zien in Jaarbeurs Utrecht, Amsterdam RAI en Rotterdam Ahoy.


De show opent met Mickey, Minnie, Donald en Goofy. De Disney figuren zijn op reis en nemen ons mee naar verschillende bekende werelden. De aftrap wordt verzorgt door Andy uit Toy Story die maar niet kan beslissen of hij zijn speelgoed weg moet gooien of bewaren nu hij naar de grote school gaat. De speelgoedfiguren komen uiteindelijk terecht bij Sunnycare Daycare (uit Toy Story 3) waar de verbitterde Lotso de leiding heeft over het kinderdagverblijf.

Samen met Ken lokt hij Woody en z'n vriendjes in de val door ze te droppen in de kamer waar de meest vervelende kinderen spelen. Woody is dan al ontsnapt om op zoek te gaan naar Andy als hij hoort hoe zijn kameraden worden behandeld en besluit terug te keren. Buzz Lightyear heeft Lotso door, maar hij wordt overmeesterd en 'gereset' waardoor hij zich niets meer van zijn vrienden herinnert én uiteindelijk in de 'Spaanse' stand wordt gezet tot hilariteit van de zaal.

Daarna gaan we 'diep in de zee' met De Kleine Zeemeermin (The Little Mermaid). Ariel is gefacineerd door de knappe Prins Erik, maar Sebastiaan de krab waarschuwt haar dat ze beter onder water kan blijven, ver weg van de mensen. Met volle overtuiging weet de humoristische krab Ariel 'diep in de zee'te houden, maar de vrolijkheid wordt abrupt verstoord als niemand minder dan zeeheks Ursula ten tonele verschijnt. In ruil voor haar mooie stem, krijgt Ariel echte benen om zo een mens te zijn en Erik te ontmoeten. Gelukkig wordt Ursula verslagen in een zinderende finale als einde van het eerste deel van de show.

Na de pauze is het tijd voor een beetje actie met Cars! Als de auto van Mickey en Minnie het begeeft hebben ze een takelwagen nodig... Takel uit de Cars films komt op het juiste moment langs en zorgt ervoor dat de auto weer als vanouds werkt. Ondertussen scheuren Bliksem McQueen en zijn vriendjes uit de film over het ijs op bekende Route 66 muziek. De verbazing in de zaal is groot als de auto's zonder moeite over het ijs rijden en Takel zijn kunstje met zijn claxon laat zien om de auto van Mickey en Minnie weer aan de praat te krijgen.

Tijd voor de grote finale en natuurlijk gaan we hiervoor naar het koninkrijk van Arendelle en maken we kennis met de figuren uit Frozen. Deze scene volgt het verloop van de film en zodoende krijgen we alle bekende liedjes te horen met de nodige special effects. Van tijd tot tijd sneeuwt het boven de ijsvloer en laat Elsa haar krachten zien met vuurwerk en wisselt ze in een handomdraai van jurk. Naast Anna en Kristoff, zien we natuurlijk ook Olaf en Hans. De scene eindigt met 'Let it Go' (Nederlandse versie) en met als Mickey, Minnie, Donald en Goofy ten tonele verschijnen komt de show tot een grote climax. Eind goed, al goed!

De show zit goed in elkaar met enkele niet eerder gebruikte technieken, zoals het zwevende soldaatje en het grote ijsdoek tijdens de Frozen scene. Tijdens de finale wordt er goed gebruik gemaakt van kleinschalig vuurwerk. De muziek tijdens de show is deels Engelstalig en deels Nederlandstalig. De stemmen zijn allemaal Nederlandstalig en geeft de show een echt familie karakter. Jong en oud kan zich prima vermaken tijdens dit 2 uur durende spektakel!

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden is van 15 t/m 17 december te beleven in Rotterdam Ahoy, van 23 t/m 26 december in Jaarbeurs Utrecht en van 28 t/m 30 december in Amsterdam RAI. Tickets zijn te koop vanaf €16,- per stuk. Een voordelig Family Pack en groepstickets voor de avondshows zijn tevens verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op www.disneyonice.nl


2018

In 2018 keert Disney on Ice weer terug in Nederland met de nieuwe "Onvergelijke avonturen met Disney on Ice" show van 12 t/m 30 december 2018 in Rotterdam Ahoy en Jaarbeurs Utrecht.

Tickets zijn te koop vanaf €18,- per stuk. Een voordelig Family Pack en groepstickets voor de avondshows zijn tevens verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op www.disneyonice.nl


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen