Openingstijden vandaag
Zaterdag 21 juli 2018
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe show en street party tijdens Disney's Halloween Festival 2017 in Disneyland Paris
24/08/2017
Nieuwe show en street party tijdens Disney's Halloween Festival 2017 in Disneyland Paris

Vanwege de 25e verjaardag van Disneyland Paris wordt het Halloween seizoen dit jaar aangepast met een nieuwe show en een nieuwe street party in het Disneyland Park. Goofy laat zijn danskunsten zien tijdens een straatfeest in Frontierland, terwijl Mickey en z'n vriendjes de Disney schurken hebben uitgenodigd voor een parade door Main Street. Disney's Halloween Festival is te zien van 1 oktober t/m 5 november 2017.


Goofy's Skeletoon Street Party

In Frontierland zal een nieuwe 'street party' te zien zijn met Goofy in zijn speciale skeletten-pak. Samen met een ritmisch gezelschap maakt hij er één groot feest van waarbij ook twee zeldzame Disney figuren hun opwachting maken: José Carioca & Panchito Pistoles, Donald’s sidekicks in de film The Three Caballeros. Even verderop krijgen Mickey en Minnie hun eigen fotolocatie in prachtige Halloween outfits.

Tijden: 11:35 / 12:25 / 15:40 / 16:40 uur (weekend) en 11:35 / 12:25 / 13:15 / 16:05 / 16:55 uur (weekdagen)


Mickey’s Halloween Tricycle Gang

Aangezien de Disney schurken hun plek op de Royal Castle Stage kwijt zijn aan de twee verjaardagsshows voor de 25e verjaardag, nemen zij dit jaar heel Main Street over tijdens Mickey's Halloween Tricycle Gang. Samen met Mickey en z'n vriendjes zullen de schurken zich verplaatsen op speciale fietsen in een griezelig-leuke parade.

Tijden: 11:10 / 12:00 / 12:50 / 15:10 / 16:05 uur (weekend) en 11:10 / 12:00 / 14:45 / 15:35 uur (weekdagen)


Ontmoet de Disney figuren

In Fantasyland krijgen bezoekers de mogelijkheid om de schurken in levende lijve te ontmoeten, waaronder The Old Hag uit Snow White, The Queen of Hearts en Chessire Cat uit Alice in Wonderland, Gaston uit Beauty and the Beast en uiteraard Maleficent met haar doornstruiken in de vorm van een draak in de Castle Courtyard. Jafar uit Aladdin, Dr. Facilier uit The Princess and the Frog en Captain Hook uit Peter Pan maken Adventureland onveilig, terwijl Cruella de Vil zich vermaakt in het Walt Disney Studios Park.

Uiteraard zijn ook je favoriete Disney vriendjes aanwezig in het Disneyland Park voor een ontmoeting, foto en knuffel. Mickey en Minnie hebben dit jaar een nieuwe outfit geïnspireerd op de nieuwe Disney film Coco. Verder ontmoet je Scrooge McDuck, Marie uit The Aristocats en Stitch in Main Street; Minnie, Daisy en Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas in Frontierland en Balou uit The Jungle Book en Knabbel & Babbel in Adventureland.

Tijden: 10:00 - 18:00 uur (download het entertainmentprogramma voor exacte tijden per figuur)


Decoratie

Ter promotie van Disney's nieuwste film Coco, zal er dit jaar speciale decoratie te zien zijn bij Fuente del Oro Restaurante in Frontierland. In de courtyard van het restaurant zal Miguel, de hoofdrolspeler uit de film, te zien zijn. Daarnaast staan er overal standbeelden van figuren uit de film.

Foto's: DLRP Express & ED92


Merchandise

Op zoek naar Halloween merchandise? De Thunder Mesa Mercantile Building in Frontierland is 'the place to be' met o.a. de populaire Mickey pompoenen en The Nightmare Before Christmas artikelen uit de Amerikaanse resorts.

Foto's: ED92


Snacks & Souvenirs

Na het grote succes van de 'Poison Apple Cup' met popcorn tijdens het Halloween seizoen vorig jaar, keert de mok ook dit jaar weer terug, maar nu als cocktail met Coca Cola en een fruitmix. Daarnaast zijn er diverse Halloween cupcakes verkrijgbaar, de bekende Churros bij Fuente del Oro Restaurante, een nieuwe 'Phantom Pop' van chocolade en een compleet Halloween menu bij The Lucky Nugget Saloon.


Disney's Halloween Party

Op 31 oktober is het tijd voor Disney’s Halloween Party. Tijdens deze avond, waarvoor een apart ticket nodig is, mag je verkleed naar het Disneyland Park komen. Van 20:30 tot 01:00 uur zijn er unieke shows, een parade en zeldzame Disney figuren te zien. Daarnaast blijven vrijwel alle attracties in het park tot sluitingstijd geopend.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Rondleiding door diverse unieke walkthrough attracties van Disneyland Paris
17/07/2018
Loop met ons mee door de unieke walkthrough attracties in het Disneyland Park[...] Lees meer
Café des Cascadeurs serveert als Amerikaanse diner de beste burgers in Disneyland Paris
14/06/2018
Ontdek de unieke Amerikaanse diner Café des Cascadeurs in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Victoria's Bar op Main Street met bier, wijn en alcoholische milkshakes in Disneyland Paris
13/06/2018
Eerste bar op Main Street in het Disneyland Park met alcoholische dranken en tafelservice[...] Lees meer
Stuntshow 'Marvel Super Heroes United' in Disneyland Paris met superhelden, projecties en drones
10/06/2018
Ontdek de nieuwe Marvel stuntshow in het Walt Disney Studios Park met projecties, special effects, drones en superhelden uit The Avengers[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen