Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe show en street party tijdens Disney's Halloween Festival 2017 in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Dinsdag 29 november 2022
Disneyland Park
09:30 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe show en street party tijdens Disney's Halloween Festival 2017 in Disneyland Paris
24/08/2017
Nieuwe show en street party tijdens Disney's Halloween Festival 2017 in Disneyland Paris

Vanwege de 25e verjaardag van Disneyland Paris wordt het Halloween seizoen dit jaar aangepast met een nieuwe show en een nieuwe street party in het Disneyland Park. Goofy laat zijn danskunsten zien tijdens een straatfeest in Frontierland, terwijl Mickey en z'n vriendjes de Disney schurken hebben uitgenodigd voor een parade door Main Street. Disney's Halloween Festival is te zien van 1 oktober t/m 5 november 2017.


Goofy's Skeletoon Street Party

In Frontierland zal een nieuwe 'street party' te zien zijn met Goofy in zijn speciale skeletten-pak. Samen met een ritmisch gezelschap maakt hij er één groot feest van waarbij ook twee zeldzame Disney figuren hun opwachting maken: José Carioca & Panchito Pistoles, Donald’s sidekicks in de film The Three Caballeros. Even verderop krijgen Mickey en Minnie hun eigen fotolocatie in prachtige Halloween outfits.

Tijden: 11:35 / 12:25 / 15:40 / 16:40 uur (weekend) en 11:35 / 12:25 / 13:15 / 16:05 / 16:55 uur (weekdagen)


Mickey’s Halloween Tricycle Gang

Aangezien de Disney schurken hun plek op de Royal Castle Stage kwijt zijn aan de twee verjaardagsshows voor de 25e verjaardag, nemen zij dit jaar heel Main Street over tijdens Mickey's Halloween Tricycle Gang. Samen met Mickey en z'n vriendjes zullen de schurken zich verplaatsen op speciale fietsen in een griezelig-leuke parade.

Tijden: 11:10 / 12:00 / 12:50 / 15:10 / 16:05 uur (weekend) en 11:10 / 12:00 / 14:45 / 15:35 uur (weekdagen)


Ontmoet de Disney figuren

In Fantasyland krijgen bezoekers de mogelijkheid om de schurken in levende lijve te ontmoeten, waaronder The Old Hag uit Snow White, The Queen of Hearts en Chessire Cat uit Alice in Wonderland, Gaston uit Beauty and the Beast en uiteraard Maleficent met haar doornstruiken in de vorm van een draak in de Castle Courtyard. Jafar uit Aladdin, Dr. Facilier uit The Princess and the Frog en Captain Hook uit Peter Pan maken Adventureland onveilig, terwijl Cruella de Vil zich vermaakt in het Walt Disney Studios Park.

Uiteraard zijn ook je favoriete Disney vriendjes aanwezig in het Disneyland Park voor een ontmoeting, foto en knuffel. Mickey en Minnie hebben dit jaar een nieuwe outfit geïnspireerd op de nieuwe Disney film Coco. Verder ontmoet je Scrooge McDuck, Marie uit The Aristocats en Stitch in Main Street; Minnie, Daisy en Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas in Frontierland en Balou uit The Jungle Book en Knabbel & Babbel in Adventureland.

Tijden: 10:00 - 18:00 uur (download het entertainmentprogramma voor exacte tijden per figuur)


Decoratie

Ter promotie van Disney's nieuwste film Coco, zal er dit jaar speciale decoratie te zien zijn bij Fuente del Oro Restaurante in Frontierland. In de courtyard van het restaurant zal Miguel, de hoofdrolspeler uit de film, te zien zijn. Daarnaast staan er overal standbeelden van figuren uit de film.

Foto's: DLRP Express & ED92


Merchandise

Op zoek naar Halloween merchandise? De Thunder Mesa Mercantile Building in Frontierland is 'the place to be' met o.a. de populaire Mickey pompoenen en The Nightmare Before Christmas artikelen uit de Amerikaanse resorts.

Foto's: ED92


Snacks & Souvenirs

Na het grote succes van de 'Poison Apple Cup' met popcorn tijdens het Halloween seizoen vorig jaar, keert de mok ook dit jaar weer terug, maar nu als cocktail met Coca Cola en een fruitmix. Daarnaast zijn er diverse Halloween cupcakes verkrijgbaar, de bekende Churros bij Fuente del Oro Restaurante, een nieuwe 'Phantom Pop' van chocolade en een compleet Halloween menu bij The Lucky Nugget Saloon.


Disney's Halloween Party

Op 31 oktober is het tijd voor Disney’s Halloween Party. Tijdens deze avond, waarvoor een apart ticket nodig is, mag je verkleed naar het Disneyland Park komen. Van 20:30 tot 01:00 uur zijn er unieke shows, een parade en zeldzame Disney figuren te zien. Daarnaast blijven vrijwel alle attracties in het park tot sluitingstijd geopend.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen