Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nederland zet Frankrijk op code geel met vrij reizen naar Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Dinsdag 29 november 2022
Disneyland Park
09:30 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nederland zet Frankrijk op code geel met vrij reizen naar Disneyland Paris
14/06/2021
Nederland zet Frankrijk op code geel met vrij reizen naar Disneyland Paris

Goed nieuws! Nederland heeft Frankrijk officieel op code geel gezet waardoor vrij reizen weer mogelijk is zonder verplichtingen of coronatest na terugkomst. Disneyland Paris wordt hierdoor weer makkelijk toegankelijk zonder quarantaine.


Vrij reizen naar Frankrijk en Disneyland Paris

Nadat eerder al andere Europese landen in de veiligere code geel werden geplaatst, is het nu de beurt aan het populairs vakantieland Frankrijk. De afschaling van code oranje naar code geel houdt in dat de quarantaine plicht en een eventuele coronatest niet meer nodig is bij terugkeer in Nederland. Vakantieverkeer is hierdoor weer mogelijk, aangezien Frankrijk sinds 9 juni 2021 de grenzen weer heeft geopend voor alle bezoekers uit de EU.

Code geel is tevens goed nieuws voor mensen die graag een bezoek willen brengen aan Disneyland Paris. Voor toegang tot de parken, hotels en Disney Village is namelijk geen test nodig. Dit staat los van toegang tot Frankrijk zelf waarbij de Fransen recent voorwaarden hebben opgesteld in de vorm van een corona paspoort.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen