Goedkoop naar Disneyland Paris? Bekijk onze tips met de beste prijs voor tickets en verblijven
23/09/2020
Goedkoop naar Disneyland Paris? Bekijk onze tips met de beste prijs voor tickets en verblijven

Disneyland Paris is het grootste entertainment resort van Europa en biedt vele mogelijkheden om kort of lang te verblijven, maar hoe scoor je nu de beste prijs? In dit artikel geven wij je handige tips voor een goedkoop bezoek aan Disney met een overzicht van voordelige prijsseizoenen en advies voor aankomsten en hotels. Zo bespaar je op de kosten en geniet je voordelig van de magie. Let's go!


Tip 1: Boek een aankomst tijdens een voordelig prijsseizoen

We beginnen met een overzicht van alle actuele prijsseizoenen die Disneyland hanteert. Deze seizoenen varieren naar gelang de periode waarin je wilt aankomen voor een verblijf én zijn tevens een goede graadmeter voor de verwachte drukte. Tijdens het Extra Voordeelseizoen zijn de prijzen bijvoorbeeld het voordeligst met de minste drukte. Bekijk onze handige kalender en klik op een aankomstdag om de prijzen te bekijken via alle actuele aanbiedingen:


Tip 2: Vermijd Franse schoolvakanties

Iets meer dan de helft van de 14 miljoen bezoekers komt uit Frankrijk. Het is dan ook aan te bevelen om bepaalde dagen en/of periodes dat de Fransen vrij hebben zoveel mogelijk te vermijden aangezien de prijzen dan duurder zullen zijn. Vergelijk de schoolvakanties van Frankrijk en Nederland en kies een periode waarin zo min mogelijk Franse regio's vrij hebben:


Tip 3: Vermijd Franse feestdagen

Net als tijdens schoolvakanties zorgen feestdagen voor een duurdere prijs én meer drukte in de parken. Focus op de Franse feestdagen en probeer deze zoveel mogelijk te vermijden tijdens je verblijf. Een overzicht van alle vrije dagen voor Frankrijk (buiten de schoolvakanties) in 2020 / 2021:

 • Nieuwjaarsdag: 1 januari 2020 / 1 januari 2021
 • Pasen: 12 & 13 april 2020 / 4 & 5 april 2021
 • Dag van de Arbeid: 1 mei 2020 / 1 mei 2021
 • Fête de la Victoire: 8 mei 2020 / 8 mei 2021
 • Pinksteren: 31 mei & 1 juni 2020 / 23 & 24 mei 2021
 • Hemelvaartsdag: 21 mei 2020 / 13 mei 2021
 • Nationale Feestdag: 14 juli 2020 / 14 juli 2021
 • Maria Tenhemelopneming: 15 augustus 2020 / 15 augustus 2021
 • Allerheiligen: 1 november 2020 / 1 november 2021
 • Wapenstilstand: 11 november 2020 / 11 november 2021
 • Kerstmis: 25 & 26 december 2020 / 25 & 26 december 2021
 • Oudejaarsavond: 31 december 2020 / 31 december 2021

Tip 4: Kies de juiste aankomstdag in de week

De prijzen voor arrangementen verschillen niet alleen per seizoen, maar ook op welke dag van de week je aankomt. De aankomstdagen zondag t/m donderdag zijn het voordeligst om te boeken. Als we kijken naar de drukte in de parken, dan is dit de volgorde van rustig naar druk: maandag is het rustigst, gevolgd door dinsdag, donderdag, woensdag, vrijdag, zondag en als drukste dag, zaterdag.


Tip 5: Reserveer een voordelig Disney of partner hotel

De hotelkeuze is qua prijs afhankelijk van diverse factoren. Wat betreft de Disney hotels zijn Disney's Davy Crockett Ranch en Disney's Hotel Santa Fe het voordeligst. Bij de partner hotels kun je voor de goedkoopste prijzen het beste kiezen voor B&B Hotel of Campanile Val de France (Kyriad). Bekijk en download ons handige hoteloverzicht met de verschillende faciliteiten van alle hotels op een rijtje:

Disney hotels

Partner hotels


Tip 6: Boek met de beste prijsgarantie én gratis annuleren

Wij hanteren momenteel flexibele boekingsvoorwaarden met de laagste prijsgarantie voor alle verblijven. Daarnaast kunnen boekingen tot 7 dagen vóór vertrek gratis worden geannuleerd met volledige terugbetaling én betaal je tijdelijk géén reserveringskosten (t.w.v. €29 per boeking). Bekijk de voorwaarden:


Tip 7: Kinderen t/m 11 jaar gratis

Ga je met kinderen onder de 12 jaar naar Disneyland Paris en wil je in een Disney hotel verblijven, bekijk dan onze kinderen gratis actie. Dit voordeel is afhankelijk van je aankomst en periode waarbij kinderen t/m 11 jaar het verblijf cadeau krijgen. Bekijk alle aanbiedingen met kinderen gratis:


Tip 8: Reserveer losse tickets met extra flexibiliteit en voordeel

Naast complete verblijven in de Disney hotels, zijn er ook speciale voorverkooptickets verkrijgbaar met extra lange geldigheid en voordeel. Zo ontvang je tot 50% korting op  je dagkaarten en meerdaagse tickets vanaf €49 waarbij sommige varianten gegarandeerd toegang geven én kosteloos geannuleerd kunnen worden. Bekijk het overzicht van alle voordelige E-tickets:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Wishes Come True Blue collectie met Disney oortjes, trui en rugzak nu verkrijgbaar
22/10/2020
Bekijk de nieuwe Make-A-Wish merchandise collectie van Disney [...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt overdekte parkeerplaats met zonnepanelen en lichtgevende Mickey
22/10/2020
Disney installeert 67.500 zonnepanelen op de grote parkeerplaats bij het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Tips voor een bezoek aan Disneyland Paris met kleine kinderen in de parken en hotels
13/10/2020
Bekijk onze handige tips voor een bezoek aan Disneyland Paris met (kleine) kinderen[...] Lees meer
Oplaadstations voor mobiele telefoons in Disneyland Paris via kabel, USB of draadloos
09/10/2020
Bezoekers van Disneyland Paris kunnen hun mobiele telefoons gratis opladen in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen