Openingstijden vandaag
Dinsdag 25 februari 2020
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Ontmoet figuren uit Guardians of the Galaxy tijdens het Marvel seizoen in Disneyland Paris
13/02/2020
Ontmoet figuren uit Guardians of the Galaxy tijdens het Marvel seizoen in Disneyland Paris

Tijdens het derde Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Paris krijgen bezoekers van het Walt Disney Studios Park van 28 maart t/m 7 juni 2020 voor het eerst de mogelijkheid om Star-Lord en Gamora uit Guardians of the Galaxy te ontmoeten. Daarnaast keren de grote stuntshow 'Marvel: Superheroes United' en de 'Stark Expo' show terug met dagelijkse voorstellingen.


Star-Lord en Gamora uit Guardians of the Galaxy

Nadat er vorig jaar gedanst kon worden tijdens de 'Guardians of the Galaxy: Awesome Dance-Off' show op La Place des Stars, keren de figuren uit de bekende filmserie dit jaar terug voor een fotomoment met hun fans. Star-Lord en Gamora zullen te ontmoeten zijn tijdens hun eerste meet & greet in Disneyland Paris.


Ontmoet de Marvel figuren

Naast Star-Lord en Gamora zijn er tevens ontmoetingen met Captain America, Captain Marvel en Spider-Man. De beide 'captains' hebben een vaste meet & greet locatie, terwijl Spider-Man van tijd tot tijd rondslingert op La Place des Stars.


Decoratie

Op La Place des Stars verrijzen gigantische beelden van diverse superhelden, zoals Iron Man, The Hulk en Black Panther. Grote billboards hangen aan de lichtmasten en twee podia doen dienst als showlocatie voor het nieuwe seizoen.


Marvel: Super Heroes United

Hét hoogtepunt van het Marvel seizoen is de grote nieuwe stuntshow in het Studio Theater met o.a. Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther, Spider-Man en  The Incredible Hulk. Tijdens 'Marvel: Super Heroes United' met stunts, special effects en projecties zit je midden in de actie. De 20 minuten durende show bevat drie delen rondom de thema's "origins", "duality" en "unity" en vertelt het verhaal van schurk Thanos die probeert The Avengers te manipuleren om elkaar te vernietigen.


Stark Expo presents: Energy for Tomorrow!

Op het podium bij de Tower of Terror toont Tony Stark met trots zijn nieuwe uitvinding: de 'Ark Reactor'. Deze nieuwe energiebron produceert groene energie en dat trekt de aandacht van Loki. De halfbroer van Thor komt de boel flink verstoren en het is de taak van Black Widow, Spider-Man én de dondergod zelf om hem te stoppen. De show zal dagelijks meerdere malen te zien zijn.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Mickey's Gift Signature Experience in Disneyland Paris met ontmoeting en VIP plekken
20/02/2020
Geniet van VIP plekken, een ontmoeting met Mickey, lunch of diner in een buffetrestaurant, FastPass en cadeaukaart met Mickey's Gift Signature Experience[...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt nieuwe avondparade in kerststijl met speciale LED technologie
19/01/2020
Nieuwe kerstparade in het Disneyland Park wordt 's avonds een avondparade met LED technologie[...] Lees meer
Laatste Star Wars seizoen Legends of the Force in Disneyland Paris met vernieuwde shows
09/01/2020
Ontdek het laatste Stars Wars seizoen Legends of the Force in Disneyland Paris met shows, vuurwerk en ontmoetingen[...] Lees meer
Aanbieding: Probeer Disney+ 7 dagen gratis en stream met de hele familie op 4 apparaten tegelijk
07/12/2019
Ontdek onze aanbieding voor Disney+ en stream 7 dagen gratis[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen