Openingstijden vandaag
Vrijdag 25 september 2020
Disneyland Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Ontmoet figuren uit Guardians of the Galaxy tijdens het Marvel seizoen in Disneyland Paris
13/02/2020
Ontmoet figuren uit Guardians of the Galaxy tijdens het Marvel seizoen in Disneyland Paris

Tijdens het derde Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Paris krijgen bezoekers van het Walt Disney Studios Park van 28 maart t/m 7 juni 2020 voor het eerst de mogelijkheid om Star-Lord en Gamora uit Guardians of the Galaxy te ontmoeten. Daarnaast keren de grote stuntshow 'Marvel: Superheroes United' en de 'Stark Expo' show terug met dagelijkse voorstellingen.


Star-Lord en Gamora uit Guardians of the Galaxy

Nadat er vorig jaar gedanst kon worden tijdens de 'Guardians of the Galaxy: Awesome Dance-Off' show op La Place des Stars, keren de figuren uit de bekende filmserie dit jaar terug voor een fotomoment met hun fans. Star-Lord en Gamora zullen te ontmoeten zijn tijdens hun eerste meet & greet in Disneyland Paris.


Ontmoet de Marvel figuren

Naast Star-Lord en Gamora zijn er tevens ontmoetingen met Captain America, Captain Marvel en Spider-Man. De beide 'captains' hebben een vaste meet & greet locatie, terwijl Spider-Man van tijd tot tijd rondslingert op La Place des Stars.


Decoratie

Op La Place des Stars verrijzen gigantische beelden van diverse superhelden, zoals Iron Man, The Hulk en Black Panther. Grote billboards hangen aan de lichtmasten en twee podia doen dienst als showlocatie voor het nieuwe seizoen.


Marvel: Super Heroes United

Hét hoogtepunt van het Marvel seizoen is de grote nieuwe stuntshow in het Studio Theater met o.a. Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther, Spider-Man en  The Incredible Hulk. Tijdens 'Marvel: Super Heroes United' met stunts, special effects en projecties zit je midden in de actie. De 20 minuten durende show bevat drie delen rondom de thema's "origins", "duality" en "unity" en vertelt het verhaal van schurk Thanos die probeert The Avengers te manipuleren om elkaar te vernietigen.


Stark Expo presents: Energy for Tomorrow!

Op het podium bij de Tower of Terror toont Tony Stark met trots zijn nieuwe uitvinding: de 'Ark Reactor'. Deze nieuwe energiebron produceert groene energie en dat trekt de aandacht van Loki. De halfbroer van Thor komt de boel flink verstoren en het is de taak van Black Widow, Spider-Man én de dondergod zelf om hem te stoppen. De show zal dagelijks meerdere malen te zien zijn.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Goedkoop naar Disneyland Paris met onze beste prijsgarantie en gratis annuleren
23/09/2020
Ontdek onze beste prijsgarantie voor Disneyland Paris met gratis annuleren en geen reserveringskosten voor alle aankomsten[...] Lees meer
Nieuwe generatie toegangspoortjes in Disneyland Paris met tickets scannen via je smartphone
22/09/2020
Bekijk de nieuwe digitale toegangspoortjes van Disneyland Paris en scan tickets via je smartphone[...] Lees meer
Welke code geldt voor Disneyland Paris? Wij zetten alle reisadviezen op een rijtje
22/09/2020
Bekijk ons actuele overzicht van alle reisadviezen voor Disneyland Paris voor Nederlanders en Belgen[...] Lees meer
Kerst in Disneyland Paris met speciaal entertainment, selfie spots, Disney figuren en decoratie
25/08/2020
Beleef het magische kerstseizoen in Disneyland Paris met cavalcades, ontmoetingen en decoratie[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen