Openingstijden vandaag
Woensdag 30 september 2020
Disneyland Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Halloween in Disneyland Paris met speciaal parades, selfie spots, Disney figuren en decoratie
14/04/2020
Halloween in Disneyland Paris met speciaal parades, selfie spots, Disney figuren en decoratie

Maak je klaar voor een spook-taculair najaar in Disneyland Paris tijdens het Halloween seizoen met o.a. speciale Halloween cavalcades, selfie spots met Disney schurken, ontmoetingen met Disney figuren en speciale decoratie van 26 september t/m 1 november 2020.


Halloween cavalcades

Het hoogtepunt van Halloween is natuurlijk Mickey's Halloween Celebration. Deze vrolijke parade zal dit jaar in verband met de maatregelen niet in originele vorm te zien zijn, maar in kortere versies (cavalcades) langs de paraderoute. De bonte stoet bevat vele dansers, wagens en natuurlijk Disney figuren. Mickey en z'n vriendjes vieren de oogstmaand op de aanstekelijke klanken van 'Vive La Vie!'.


Disney Villains selfie spots

Tijdens Halloween mogen de Disney schurken natuurlijk niet ontbreken en dit keer nemen ze de Royal Castle Stage en Castle Courtyard over onder leiding van niemand minder dan de zeeheks uit The Little Mermaid zelf: Ursula! Het podium zal worden gebruikt voor een korte show en nieuwe Disney Villains selfie spot.

In het Walt Disney Studios Park krijg je de mogelijkheid om met bepaalde schurken op de foto te gaan, zoals Jafar, Captain Hook, The Old Hag, The Queen of Hearts, Dr. Facilier. Hiervoor zal de nieuwe Disney Villains selfie spot in het Studio Theater worden gebruikt. Daarnaast ontmoet je Maleficent met haar doornstruiken in de vorm van een draak achter het kasteel.


Tower of Terror - A New Dimension of Chills

Daarnaast presenteert Disneyland Paris sinds 2019 een nieuwe versie van de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park met drie verschillende verhaallijnen en een 'wilekeurig valprogramma' waardoor iedere rit anders zal zijn. Op deze manier weet je niet wanneer de lift omhoog zal schieten of juist omlaag zal storten. Wie durft? Klik hier voor meer informatie.


Decoratie

Ook dit jaar is er weer volop Halloween decoratie te zien in zowel Main Street, U.S.A., als Fantasyland én Frontierland met de bekende spookjes, pompenmannen & -vrouwen én de vorig jaar geïntroduceerde decoratie gebaseerd op Disney/Pixar's Coco met kleurijke beelden rondom Fuente del Oro (tegenover Big Thunder Mountain). De Halloween guirlandes boven Main Street zullen wederom terugkeren.


Ontmoetingen

Naast de vaste selfie spots voor de Disney schurken, zullen er in beide parken nieuwe mogelijkheden zijn om Disney figuren in Halloween outfits te zien. Zo zie je o.a. Mickey en z'n vriendjes in feestelijke outfits bij Meet Mickey Mouse, Donald en Daisy in hun harvest outfits, Stitch, Goofy en Jack Skellington (uit The Nightmare Before Christmas).

Foto's: ED92, Characters Photos Blog, DLP Report


Snacks

Speciaal voor het Halloween seizoen zijn er dit jaar nieuwe snacks verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in het Disneyland Park.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Standby Pass in Disneyland Paris: Dit is hoe de virtuele wachtrij bij attracties werkt
29/09/2020
Ontdek het nieuwe Disney Standby Pass systeem met een virtuele wachtrij voor attracties in Disneyland Paris[...] Lees meer
Goedkoop naar Disneyland Paris? Bekijk onze tips met de beste prijsgarantie
23/09/2020
Ontdek onze beste prijsgarantie voor Disneyland Paris met gratis annuleren en geen reserveringskosten voor alle aankomsten[...] Lees meer
Nieuwe generatie toegangspoortjes in Disneyland Paris met tickets scannen via je smartphone
22/09/2020
Bekijk de nieuwe digitale toegangspoortjes van Disneyland Paris en scan tickets via je smartphone[...] Lees meer
Welke code geldt voor Disneyland Paris? Wij zetten alle reisadviezen op een rijtje
22/09/2020
Bekijk ons actuele overzicht van alle reisadviezen voor Disneyland Paris voor Nederlanders en Belgen[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen