Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Jaarkaartacties Disneyland Parijs uit het Envie de + magazine nummer 40 (winter 2015)
Jaarkaartacties Disneyland Parijs uit het Envie de + magazine nummer 40 (winter 2015)
10/12/2015
Jaarkaartacties Disneyland Parijs uit het Envie de + magazine nummer 40 (winter 2015)

Jaarkaarthouders van Disneyland Parijs ontvangen 4 keer per jaar het Envie de + magazine met de laatste nieuwe aanbiedingen, kortingen en voordelen. Het magazine is echter alleen in het Frans beschikbaar. Ontdek alle jaarkaartacties in onze Nederlandse vertaling van het actuele Envie de + magazine.


Aanbiedingen

Het Envie de + magazine nummer 40 staat in het teken van het entertainment en de nieuwe shows die onder andere tijdens de seizoenen zien zijn in het Disneyland Park: Disney's Halloween Festival, Disney's Betoverende Kerst, Frozen Sing-along show en Jedi Training Academy. Naast deze informatieve artikelen, worden er de volgende aanbiedingen vermeld:

 

PhotoPass+

Alle jaarkaarthouders ontvangen 10% korting (Classic, Fantasy) of 20% korting (Dream) op de aanschaf van Disney PhotoPass+, waarbij je één kaart ontvangt om de foto’s van PhotoPass fotografen op slaan bij officiële meet & greet locaties en attracties met een fotosysteem.
PhotoPass+ voor jaarkaarthouders is 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop (de reguliere PhotoPass+ is 10 dagen geldig). De kaart is verkrijgbaar bij de PhotoPass servicepunten, zoals New Century Notions: Flora’s Unique Boutique in het Disneyland Park.
 

PanoraMagique

Alle jaarkaarthouders ontvangen 15% korting (Classic, Fantasy) of 25% korting (Dream) op een vlucht voor maximaal 5 personen met PanoraMagique in Disney Village. De korting wordt verleend op vertoon van een geldige jaarkaart en is beschikbaar t/m 31 maart 2017. Korting is ook geldig op de speciale kinderprijs voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. Gratis toegang voor kinderen tot 3 jaar.

 

 

Hotels

Alle jaarkaarthouders ontvangen tot 25% korting (Classic, Fantasy) of tot 35% korting (Dream) op overnachtingen in de Disney hotels middels een ‘room only’ boeking (overnachting zonder toegangstickets). Daarnaast krijgen Dream jaarkaarthouders op bepaalde aankomstdata t/m 23 maart 2016 tot 60% korting op overnachtingen in de Disney hotels. Niet geldig voor kamers op de club level niveaus, Premium Plus blokhutten van Disney’s Davy Crockett Ranch en suites in de Disney hotels. Kamers met korting zijn beperkt beschikbaar en alleen te boeken via de Disney reserveringslijn.

 

 

Bring a Friend

Alle jaarkaarthouders kunnen in de periode van 4 januari t/m 16 maart 2016 voor maximaal 5 vrienden per week een 'Bring a Friend' dagkaart (2 parken) aanschaffen voor €35 per stuk. Een week loopt van maandag t/m zondag en gedurende de hele actieperiode mogen er maximaal 20 tickets worden aangeschaft. Niet geldig op de dag van aanschaf van de jaarkaart of met een tijdelijke jaarkaart.


Aanbiedingen hotels

Als jaarkaarthouder hoef je geen toegangstickets meer voor de parken aan te schaffen, waardoor je een voordelige 'room only' reservering kunt maken in alle hotels. Gebruik onderstaande zoekmachine en bekijk de beschikbaarheid en prijzen van alle 'room only' aanbiedingen in de Disney hotels, partner hotels en overige accommodatie rondom Disneyland Parijs.


Magazine

Het magazine is beschikbaar voor alle jaarkaarthouders, maar ervaring leert dat internationale klanten de papieren versie zelden of nooit ontvangen. Disney is op de hoogte van dit probleem, maar voorlopig is hier niets aan te doen. Download het magazine digitaal via onderstaande link. Dit artikel wordt aangepast zodra er nieuwe jaarkaartacties beschikbaar komen.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen