Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Kerst in Disneyland Paris met speciaal entertainment, selfie spots, Disney figuren en decoratie
Openingstijden vandaag
Zaterdag 27 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Kerst in Disneyland Paris met speciaal entertainment, selfie spots, Disney figuren en decoratie
25/08/2020

Kerst in Disneyland Paris met speciaal entertainment, selfie spots, Disney figuren en decoratie

Vier de magie van kerst in Disneyland Paris met dit jaar speciale kerst cavalcades, een nieuwe werkplaats voor de kerstman, ontmoetingen met Disney figuren en speciale decoratie tijdens Disney's Betoverende Kerst van 19 december 2020 t/m 3 januari 2021.


Kerst cavalcades

Het hoogtepunt van kerst is natuurlijk Disney's Christmas Parade. Deze feestelijke parade zal dit jaar in verband met de maatregelen niet in originele vorm te zien zijn, maar in kortere versies (cavalcades) langs de paraderoute. De bonte stoet bevat vele dansers, wagens en natuurlijk Disney figuren. Mickey en z'n vriendjes vieren de magie van kerst op de aanstekelijke klanken van 'Christmas is Here!'.


Mickey's Magical Christmas Lights

Als de avond valt, wordt het tijd om de lampjes te ontsteken. Tijdens Mickey's Magical Christmas Lights zullen de Disney figuren, prinsessen en de kerstman bij de grote kerstboom op Town Square aanwezig zijn voor een onvergetelijk moment. De show zal dit jaar in veband met de maatregelen worden aangepast. Zing vrolijk mee met bekende kerstliedjes in het Engels en Frans. Tijdens de finale zijn er projecties te zien op het kasteel en nieuwe lichteffecten in de guirlandes.


Christmas selfie spots

Voor de gelegenheid trekken de Disney figuren hun meest feestelijke outfits aan voor een meet & greet met bezoekers bij de nieuwe selfie spots in beide parken. Ontmoet onder andere Donald, Mickey en Minnie in hun kerstoutfits, maar ook Santa Goofy, Santa Stitch en Sandy Claws (Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas).


Werkplaats van de kerstman

De kerstman strijkt dit jaar neer in het Videopolis Theater waarbij bezoekers zijn nieuwe werkplaats kunnen bezoeken. Bij de Discovery Arcade (tegenover de FastPass ingang van Space Mountain) kunnen zijn fans een selfie maken (t/m 25 december 2020).


Decoratie

Beide parken krijgen speciale decoratie waarbij Main Street, U.S.A. het epicentrum is met de inmiddels bekende kerstboom, guirlandes en kerstballen. Na twee jaar blauw-zilveren decoratie zijn de kleuren dit jaar weer traditioneel. De speciale decoratie met Disney figuren op Central Plaza is ook wederom te zien.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen