Openingstijden vandaag
Woensdag 30 september 2020
Disneyland Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Kerst in Disneyland Paris met speciaal entertainment, selfie spots, Disney figuren en decoratie
25/08/2020
Kerst in Disneyland Paris met speciaal entertainment, selfie spots, Disney figuren en decoratie

Vier de magie van kerst in Disneyland Paris met dit jaar speciale kerst cavalcades, een nieuwe werkplaats voor de kerstman, ontmoetingen met Disney figuren en speciale decoratie tijdens Disney's Betoverende Kerst van 7 november 2020 t/m 10 januari 2021.


Kerst cavalcades

Het hoogtepunt van kerst is natuurlijk Disney's Christmas Parade. Deze feestelijke parade zal dit jaar in verband met de maatregelen niet in originele vorm te zien zijn, maar in kortere versies (cavalcades) langs de paraderoute. De bonte stoet bevat vele dansers, wagens en natuurlijk Disney figuren. Mickey en z'n vriendjes vieren de magie van kerst op de aanstekelijke klanken van 'Christmas is Here!'.


Christmas selfie spots

Voor de gelegenheid trekken de Disney figuren hun meest feestelijke outfits aan voor een meet & greet met bezoekers bij de nieuwe selfie spots in beide parken. Ontmoet onder andere Donald, Daisy, Mickey en Minnie in hun kerstoutfits, maar ook Santa Goofy en Santa Stitch.


Werkplaats van de kerstman

De kerstman strijkt dit jaar neer in het Videopolis Theater waarbij bezoekers zijn nieuwe werkplaats kunnen bezoeken. Via het podium kunnen zijn fans een selfie maken (t/m 25 december 2020).


Decoratie

Beide parken krijgen speciale decoratie waarbij Main Street, U.S.A. het epicentrum is met de inmiddels bekende kerstboom, guirlandes en kerstballen. Na twee jaar blauw-zilveren decoratie zijn de kleuren dit jaar weer traditioneel. De speciale decoratie met Disney figuren op Central Plaza is ook wederom te zien.


Snacks

Speciaal voor het kerstseizoen zijn er heel wat gethematiseerde snacks en maaltijden verkrijgbaar in de parken, Disney Village en de Disney hotels. Bekijk de lekkernijen van dit jaar:

Foto's: Cave of Wonders, Disney Goofballs, DLP Report, ED92, dein-dlrp en Bart Mertens


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Standby Pass in Disneyland Paris: Dit is hoe de virtuele wachtrij bij attracties werkt
29/09/2020
Ontdek het nieuwe Disney Standby Pass systeem met een virtuele wachtrij voor attracties in Disneyland Paris[...] Lees meer
Goedkoop naar Disneyland Paris? Bekijk onze tips met de beste prijsgarantie
23/09/2020
Ontdek onze beste prijsgarantie voor Disneyland Paris met gratis annuleren en geen reserveringskosten voor alle aankomsten[...] Lees meer
Nieuwe generatie toegangspoortjes in Disneyland Paris met tickets scannen via je smartphone
22/09/2020
Bekijk de nieuwe digitale toegangspoortjes van Disneyland Paris en scan tickets via je smartphone[...] Lees meer
Welke code geldt voor Disneyland Paris? Wij zetten alle reisadviezen op een rijtje
22/09/2020
Bekijk ons actuele overzicht van alle reisadviezen voor Disneyland Paris voor Nederlanders en Belgen[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen