Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Deelnemers aan LEGO Masters maken Disney bouwwerken van attracties uit Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Deelnemers aan LEGO Masters maken Disney bouwwerken van attracties uit Disneyland Paris
22/01/2021

Deelnemers aan LEGO Masters maken Disney bouwwerken van attracties uit Disneyland Paris

Het populaire televisieprogramma LEGO Masters in Frankrijk heeft deelnemers in de uitzending die bekend staan om hun speciale Disney creaties. Bekijk unieke Disney bouwwerken uit Disneyland Paris en Walt Disney World, zoals Main Street, het kasteel, Big Thunder Mountain en Space Mountain in dit artikel.


Disney LEGO bouwwerken

Disneybrick is een groep fanatieke LEGO bouwers uit Frankrijk die tevens fan zijn van Disneyland Paris. Tijdens bijeenkomsten met hun mede LEGO fans, laten ze hun Disney bouwwerken zien aan het publiek. Op grote tafels worden de meesterwerkjes tentoongesteld met iconische gebouwen en attracties uit Disneyland Paris en Walt Disney World. Op onderstaande foto is Main Street uit Magic Kingdom te zien met daarnaast Space Mountain en het kasteel van Disneyland Paris.

Tijdens een andere bijeenkomst werd heel Main Street, U.S.A. uit Disneyland Paris nagebouwd met o.a. Town Square, de gazebo en bekende winkels zoals Emporium en Flora's Unique Boutique. Daarnaast is zelfs de parade aanwezig met een Frozen float en zijn iconische attracties uit Discoveryland, zoals Space Mountain en Autopia, eveneens te zien.

Uiteraard mag het kasteel van Doornroosje niet ontbreken. Le Château de la Belle au Bois Dormant is tot in detail nagebouwd met niet alleen het kasteel zelf, maar ook de heuvels, gracht, brug, de wensput en de Castle Courtyard aan de achterzijde.

Fantasyland is het volgende land waar we een kijkje nemen met prachtige creaties van o.a. Peter Pan's Flight, "it's a small world", Alice's Curious Labyrinth, Mad Hatter's Tea Cups, Le Carrousel de Lancelot en de Princess Pavilion.

Natuurlijk mag het Wilde Westen niet ontbreken en voor Frontierland werd gekozen om Big Thunder Mountain na te maken. Het aantal blokjes dat nodig is om deze iconische attractie na te bouwen is ongekend. Letterlijk alle details zijn verwerkt in deze creatie.

Van Frontierland maken we de overstap naar Discoveryland met Space Mountain als letterlijk hoogtepunt. De unieke versie van de attractie in Disneyland Paris is tot in de puntjes nagebouwd met zelfs het instapplatform en het kanon. Ook Orbitron is van de partij en maakt het plaatje van Discoveryland compleet.

Foto's: Disneybrick


Disney LEGO voor thuis

Heb je na het zien van bovenstaande meesterwerken de smaak te pakken en wil je ook Disney LEGO bouwwerken thuis maken, maar wil je met een wat eenvoudiger niveau beginnen? Bekijk dan onze top 10 van alle populaire Disney LEGO bouwpakketten van o.a. het kasteel uit Walt Disney World, het treinstation uit Disneyland en Mickey & Minnie beelden.


Bestellen met voordeel

Alle Disney LEGO pakketten voor thuis bestel je eenvoudig online en worden bij je thuis bezorgd in Nederland en België. Profiteer van de meest voordelige prijzen door hier te klikken of klik op 'Ontdek prijzen' hieronder:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen