Disneyland Paris    |    Nieuws    |    The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show met zangers en acrobaten in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Zaterdag 20 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show met zangers en acrobaten in Disneyland Paris
29/06/2019

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show met zangers en acrobaten in Disneyland Paris

Tijdens het Lion King & Jungle Festival presenteert Disneyland Paris een nieuwe Broadway show in het Disneyland Park. In het vernieuwde Frontierland Theater wordt de meest geavanceerde Disney musical productie ooit vertoond met o.a. drummers, dansers, zangers, acrobaten, bewegende decoratie en live muziek tijdens 'The Lion King: Rhtyhms of the Pride Lands'.


Speciaal voor de show is het oude Chaparral Theater in Frontierland gesloopt en vervangen door een gloednieuw indoor theater waarbij gebruik wordt gemaakt van de laatste nieuwe podium technieken. Het gebied rondom het theater is vernieuwd om de grote bezoekersstromen deze zomer in goede banen te leiden. Tegenover het theater is Djembe Joy Village geopend met een winkel, snack locatie en buitenpodium voor Afrikaanse optredens.

Foto's: DLRP Express

De 30 minuten durende show is van de hoogste kwaliteit met performers uit Broadway producties ondersteund door een unieke live soundtrack. De Disney figuren zijn hier allemaal 'face characters', vergelijkbaar met The Lion King scene in Mickey and the Magician. Het podium bestaat o.a. uit grote Afrikaanse trommels, een gigantisch LED scherm en acrobatiek.

Foto's: ED92

Om de show zo toegankelijk mogelijk te maken is ervoor gekozen om zo min mogelijk dialogen te laten horen, maar vrijwel alles te 'vertellen' met muziek. Hierdoor wordt de taalbarrière handig omzeilt. Alle nummers zijn in het Engels waarbij niet alleen de liedjes uit de film te horen zijn, maar ook uit de Broadway musical, zoals 'Shadowland', He Lives In You' en 'Endless Night'. 


The Lion King & Jungle Festival

De show is onderdeel van het zomerseizoen The Lion King & Jungle Festival met speciaal entertainment in het Disneyland Park. Geniet o.a. van de grote Lion King show in het Frontierland Theater, de nieuwe Jungle Book Jive parade met show op Central Plaza, diverse interactieve happenings en ontmoetingen met Disney figuren in unieke outfits.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen