Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Maak zelf je eigen Disney taart met decoratie van Disney figuren & films
Openingstijden vandaag
Vrijdag 26 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Maak zelf je eigen Disney taart met decoratie van Disney figuren & films
08/05/2020

Maak zelf je eigen Disney taart met decoratie van Disney figuren & films

Heb je iets te vieren wil je graag zelf creatief zijn? Maak dan een eigen Disney taart met decoratie van Disney figuren & films om de viering extra magisch te maken. In dit artikel laten we je zien hoe je zelf een eenvoudige Disney taart maakt en bekijk je uitzonderlijke creaties. Ervaring is niet nodig!


Disney taarten

Online zijn er veel voorbeelden te vinden van fantastische creaties met een Disney thema, zoals complete bruidstaarten en verjaardagstaarten. Vergaap je aan deze geweldige taarten van onder andere The Lion King en Frozen:

Natuurlijk kun je 'all out' gaan, zoals bovenstaande taarten, maar daar moet je behoorlijk creatief voor zijn en veel tijd voor hebben. Je kunt ook een eenvoudige Disney taart maken met bijvoorbeeld één laag en leuke details en decoratie van Disney figuren en films, zoals deze hieronder:


De basis

Een goed begin is het halve werk. Een taart maken start bij de basis, maar hoe maak je nu een goede biscuit en botercreme? Dat is eingelijk vrij eenvoudig. Het YouTube kanaal 'Life of Roshelle' heeft een handige Nederlandstalige video gemaakt waar alle stappen voor het maken van de taart (basis) worden uitgelegd met tevens tips om de taart te vullen en af te smeren vóórdat je gaat decoreren. Bekijk 'm hier en volg de stappen:


Decoratie

Als je eenmaal de basistaart klaar hebt, is het tijd om te decoreren! Veel decoratie van Disney figuren en films zijn los te koop, zodat je ze niet zelf hoeft te maken. Kwestie van in, op of rondom de taart verwerken et voila! Wij zetten de meest populaire taartdecoratie op een rijtje met o.a. toppers, ouwel (eetbaar papier), standaards, figuren, kaarsjes, prikkers, ballonnen en complete sets.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie per artikel van o.a. Mickey Mouse, Minnie Mouse, de prinsessen, Frozen, Cars, Aladdin, The Lion King en Moana (Vaiana) en ontdek de afmetingen, het gebruik en de prijs:


Bestellen met voordeel

De taartdecoratie bestel je eenvoudig online en wordt bij je thuis bezorgd in Nederland en België. Profiteer van de meest voordelige prijzen door hier te klikken of klik op 'Ontdek prijzen' hieronder:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen