Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Magic over Disney in Disneyland Paris met 3-daags verblijf + ontbijt en avondshow vanaf €175
Magic over Disney in Disneyland Paris met 3-daags verblijf + ontbijt en avondshow vanaf €175
20/05/2022
Magic over Disney in Disneyland Paris met 3-daags verblijf + ontbijt en avondshow vanaf €175

Ieder jaar organiseert Disneyland Paris de unieke Magic over Disney happening met een 3-daags arrangement + ontbijt in de Disney hotels vanaf €175 per persoon. Op de tweede avond is een exclusieve avondshow te zien. Er zijn arrangementen beschikbaar in november en januari.


Magic Over Disney Aanbieding

Het arrangement, met aankomst op 6 of 8 november 2022 of 18, 22 of 24 januari 2023 naar keuze, bestaat uit twee hotelovernachting(en) in één van de Disney hotels, toegangstickets tot beide Disney parken voor iedere dag van het verblijf, reserveringskosten per kamer, de toeristenbelasting per persoon, per nacht en ontbijt in het hotel (optioneel met busvervoer voor €50 per persoon).

Het voordeel is afhankelijk van de hotelkeuze en beschikbaarheid. Op de 2e avond van het verblijf is een unieke avondshow te zien in het Walt Disney Studios Park. Het evenement was voorheen bekend onder de naam 'Disney's Magische Vuurwerkfestival' met een exclusieve show op Lake Disney.


Magic Over Disney 2022 & 2023

Profiteer van deze speciale aanbieding en ga voordelig naar Disneyland Paris. Geniet van een voordelige vakantie met onder andere de exclusieve avondshow 'Magic Over Disney' in het Walt Disney Studios Park op de tweede avond van het verblijf. Op de eerste avond geniet je van de Disney Illuminations vuurwerkshow bij het kasteel in het Disneyland Park. Voor een impressie bekijk je de video uit 2021:


Prijzen & Boeken

Magic Over Disney is beschikbaar vanaf €175 per persoon, naar gelang de hotelkeuze en beschikbaarheid. Het arrangement is op basis van eigen vervoer of optioneel met de bus (naar gelang beschikbaarheid). Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDEAL of creditcard. Je ontvangt de reserveringsbevestiging binnen 48 uur per mail. 


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe show 'Pixar: We Belong Together' in Disneyland Paris voor de 30e verjaardag
11/09/2022
Ontdek de nieuwe Pixar show 'We Belong Together' in het Studio Theater van Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris bij uitbreiding van het Studios Park
10/09/2022
Bekijk de nieuwe Rapunzel attractie in Disneyland Paris langs de promenade van het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen