Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Magic over Disney in Disneyland Paris met spectaculaire avondshow in het Disneyland Park
Openingstijden vandaag
Zaterdag 20 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Magic over Disney in Disneyland Paris met spectaculaire avondshow in het Disneyland Park
20/05/2022

Magic over Disney in Disneyland Paris met spectaculaire avondshow in het Disneyland Park

Ieder jaar organiseert Disneyland Paris de unieke Magic over Disney happening met een 3-daags arrangement + ontbijt in de Disney hotels vanaf €175 per persoon. Op de tweede avond is een exclusieve avondshow te zien. Er zijn arrangementen beschikbaar in november en januari.


Magic Over Disney Aanbieding

Het arrangement, met aankomst op 5 of 7 november 2023 of 16, 21 of 23 januari 2024 naar keuze, bestaat uit twee hotelovernachting(en) in één van de Disney hotels, toegangstickets tot beide Disney parken voor iedere dag van het verblijf, reserveringskosten per kamer, de toeristenbelasting per persoon, per nacht en ontbijt in het hotel (optioneel met busvervoer voor €60 per persoon).

Het voordeel is afhankelijk van de hotelkeuze en beschikbaarheid. Op de 2e avond van het verblijf (6 en 8 november 2023 en 17, 22 en 24 januari 2024) is een unieke avondshow met projecties en vuurwerk te zien bij het kasteel in het Disneyland Park. Het evenement was voorheen bekend onder de naam 'Disney's Magische Vuurwerkfestival' met een exclusieve show op Lake Disney en later bij de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park.


Magic Over Disney 2023 & 2024

Profiteer van deze speciale aanbieding en ga voordelig naar Disneyland Paris. Geniet van een voordelige vakantie met onder andere de exclusieve avondshow 'Magic Over Disney' bij het kasteel in het Disneyland Park op de tweede avond van het verblijf. Op de beiden avonden geniet je tevens van de Disney Dreams vuurwerkshow.


Prijzen & Boeken

Magic Over Disney is beschikbaar vanaf €175 per persoon, naar gelang de hotelkeuze en beschikbaarheid. Het arrangement is op basis van eigen vervoer of optioneel met de bus (naar gelang beschikbaarheid). Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDEAL of creditcard. Je ontvangt de reserveringsbevestiging binnen 48 uur per mail. 


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen