Openingstijden vandaag
Maandag 27 juni 2022
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Magic over Disney in Disneyland Paris met 3-daags verblijf + ontbijt en avondshow vanaf €175
20/05/2022
Magic over Disney in Disneyland Paris met 3-daags verblijf + ontbijt en avondshow vanaf €175

Ieder jaar organiseert Disneyland Paris de unieke Magic over Disney happening met een 3-daags arrangement + ontbijt in de Disney hotels vanaf €175 per persoon. Op de tweede avond is een exclusieve avondshow te zien. Er zijn arrangementen beschikbaar in november en januari.


Magic Over Disney Aanbieding

Het arrangement, met aankomst op 6 of 8 november 2022 of 18, 22 of 24 januari 2023 naar keuze, bestaat uit twee hotelovernachting(en) in één van de Disney hotels, toegangstickets tot beide Disney parken voor iedere dag van het verblijf, reserveringskosten per kamer, de toeristenbelasting per persoon, per nacht en ontbijt in het hotel (optioneel met busvervoer voor €50 per persoon).

Het voordeel is afhankelijk van de hotelkeuze en beschikbaarheid. Op de 2e avond van het verblijf is een unieke avondshow te zien. Het evenement was voorheen bekend onder de naam 'Disney's Magische Vuurwerkfestival' met een exclusieve show op Lake Disney.


Magic Over Disney 2022 & 2023

Profiteer van deze speciale aanbieding en ga voordelig naar Disneyland Paris. Geniet van een voordelige vakantie met onder andere de exclusieve avondshow 'Magic Over Disney' op de tweede avond van het verblijf. Op de eerste avond geniet je van de Disney Illuminations vuurwerkshow bij het kasteel in het Disneyland Park. Voor een impressie bekijk je de video uit 2021:


Prijzen & Boeken

Magic Over Disney is beschikbaar vanaf €175 per persoon, naar gelang de hotelkeuze en beschikbaarheid. Het arrangement is op basis van eigen vervoer of optioneel met de bus (naar gelang beschikbaarheid). Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online via iDEAL of creditcard. Je ontvangt de reserveringsbevestiging binnen 48 uur per mail. 


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Minnie Mouse krijgt eigen meet & greet locatie in het Studio Theater van Disneyland Paris
24/06/2022
Ontmoet Minnie Mouse in haar exclusieve Parijs outfit in Disneyland Paris[...] Lees meer
Yoga in Disneyland Paris tijdens Internationale Yoga-Dag bij het kasteel en Tower of Terror
21/06/2022
Kom helemaal tot rust tijdens Yoga in Disneyland Paris met sessies bij het kasteel en Tower of Terror[...] Lees meer
Podcast 'Op Weg naar de Magie' over Disneyland Paris met Michiel Veenstra en Gioia Parijs
21/06/2022
Beluister én bekijk de nieuwe Nederlandse 'Op Weg naar de Magie' podcast over Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris Pride in het Walt Disney Studios Park met optredens, shows en figuren
10/06/2022
Vier diversiteit tijdens de Disneyland Paris Pride avondhappening met optredens, shows, parade, attracties en Disney figuren[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen