Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 oktober 2018
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Grootste parade en vuurwerkshow ooit tijdens New Year's Eve Party 2017 in Disneyland Paris
01/01/2018
Grootste parade en vuurwerkshow ooit tijdens New Year's Eve Party 2017 in Disneyland Paris

Op 31 december 2017 vierde Disneyland Paris oudejaarsavond voor het eerst met een speciale 'New Year's Eve Party' in het Disneyland Park. Bezoekers met een party ticket genoten o.a. van de grootste parade en grootste vuurwerkshow ooit, een dance party en natuurlijk ontmoetingen met Disney figuren.


Het eerste hoogtepunt van de avond was 'The Incredible New Year's Eve Parade' met wagens, dansers en Disney figuren uit divere parades door de jaren heen. Op bekende parademuziek, zoals "Dancin' A Catchy Rhythm" (uit The Wonderful World of Disney Parade), "Just Like We Dreamd It" (uit Disney's Once Upon A Dream Parade) en "Magic Everywhere" (uit Disney Stars on Parade), trok een bonte stoet van performers door de straten van het Disneyland Park.

Foto: ED92

Bekijk de video van de volledige parade met o.a. wagens uit Goofy's Garden Party, Disney Stars 'n' Cars, Minnie's Little Spring Train, Mickey's Halloween Harvest Celebration en Disney's Once Upon A Dream Parade:

Tegen middernacht werd het tijd om te verzamelen op Central Plaza en Main Street, U.S.A. voor de 'New Year Celebration Fireworks' show met dit jaar extra lanceerplatformen naast en achter het kasteel voor de grootste vuurwerk show ooit. Met een glaasje champagne in de hand werd 2017 knallend afgesloten met een indrukwekkende vuurwerkshow. Bekijk de video van de volledige show met o.a. muziek uit de 'Grand Celebration' show van 12 april 2017:

Foto's: Bart Mertens

Naast deze twee hoogtepunten, was er ook nog een grote dance party in Discoveryland bij de ingang van Star Tours en natuurlijk geopende attracties in alle landen. Fans van de Disney figuren konden hun hart ophalen in o.a. Main Street, U.S.A., Frontierland, Discoveryland en het Disneyland Hotel met onder andere Anna, Elsa, Olaf en Kirstoff uit Frozen en Chewbacca en R2-D2 uit Star Wars.

Foto's: ED92


Tickets 2018

Tickets voor de 'New Year's Eve Party' kosten €99 per persoon. Extra voordeel: Via DiscoverTheMagic.nl ontvang je €15 korting per persoon als je de tickets samen boekt met een arrangement in de Disney hotels via onze Verblijf (hotel + tickets) pagina. Bestel de losse E-tickets eenvoudig online:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris introduceert Super FastPass en Ultimate FastPass voor snelle toegang
17/10/2018
Ontdek de nieuwe varianten van Disney FastPass in Disneyland Parijs die op voorhand online kunnen worden aangeschaft[...] Lees meer
Ontdek de Promenade bij Villages Nature met winkels, restaurants, bars en bowling
16/10/2018
Bekijk onze foto tour van alle winkels, restaurants, bars en bowling aan de Promenade van Villages Nature bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Festival van The Lion King & Jungle in Disneyland Paris met nieuwe show en extra parade
13/10/2018
Disneyland Paris viert de zomer met een nieuw festival in het Disneyland Park rondom The Lion King en The Jungle Book[...] Lees meer
Nieuwe versie Phantom Manor in Disneyland Paris met special effects en meet & greet
10/10/2018
Ontdek de grote upgrade van Phantom Manor in Disneyland Paris met nieuwe special effects[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen