Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 januari 2018
Disneyland Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Grootste parade en vuurwerkshow ooit tijdens New Year's Eve Party 2017 in Disneyland Paris
01/01/2018
Grootste parade en vuurwerkshow ooit tijdens New Year's Eve Party 2017 in Disneyland Paris

Op 31 december 2017 vierde Disneyland Paris oudejaarsavond voor het eerst met een speciale 'New Year's Eve Party' in het Disneyland Park. Bezoekers met een party ticket genoten o.a. van de grootste parade en grootste vuurwerkshow ooit, een dance party en natuurlijk ontmoetingen met Disney figuren.


Het eerste hoogtepunt van de avond was 'The Incredible New Year's Eve Parade' met wagens, dansers en Disney figuren uit divere parades door de jaren heen. Op bekende parademuziek, zoals "Dancin' A Catchy Rhythm" (uit The Wonderful World of Disney Parade), "Just Like We Dreamd It" (uit Disney's Once Upon A Dream Parade) en "Magic Everywhere" (uit Disney Stars on Parade), trok een bonte stoet van performers door de straten van het Disneyland Park.

Foto: ED92

Bekijk de video van de volledige parade met o.a. wagens uit Goofy's Garden Party, Disney Stars 'n' Cars, Minnie's Little Spring Train, Mickey's Halloween Harvest Celebration en Disney's Once Upon A Dream Parade:

Tegen middernacht werd het tijd om te verzamelen op Central Plaza en Main Street, U.S.A. voor de 'New Year Celebration Fireworks' show met dit jaar extra lanceerplatformen naast en achter het kasteel voor de grootste vuurwerk show ooit. Met een glaasje champagne in de hand werd 2017 knallend afgesloten met een indrukwekkende vuurwerkshow. Bekijk de video van de volledige show met o.a. muziek uit de 'Grand Celebration' show van 12 april 2017:

Foto's: Bart Mertens

Naast deze twee hoogtepunten, was er ook nog een grote dance party in Discoveryland bij de ingang van Star Tours en natuurlijk geopende attracties in alle landen. Fans van de Disney figuren konden hun hart ophalen in o.a. Main Street, U.S.A., Frontierland, Discoveryland en het Disneyland Hotel met onder andere Anna, Elsa, Olaf en Kirstoff uit Frozen en Chewbacca en R2-D2 uit Star Wars.

Foto's: ED92


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties. Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Hotel Special Disneyland Paris: Empire State Club in Disney's Hotel New York
12/01/2018
Ontdek de speciale kamers en faciliteiten van de Empire State Club in Disney's Hotel New York[...] Lees meer
Rondleiding door de nieuwe accommodaties van Villages Nature bij Disneyland Paris
30/12/2017
Bekijk de video tour van de nieuwe luxe accommodaties van Villages Nature bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Tweede editie 'Season of the Force' in Disneyland Paris met focus op nieuwe Star Wars film
28/12/2017
Meer focus op Star Wars: The Last Jedi tijdens tweede editie 'Season of the Force' in Disneyland Paris[...] Lees meer
'Prinsessen & Piraten Festival' van 31 maart t/m 31 mei 2018 in Disneyland Paris
21/12/2017
Ontdek het nieuwe Prinsessen & Piraten Fesitval met exclusieve show en parade van 31 maart t/m 31 mei 2018 in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen