Openingstijden vandaag
Woensdag 25 april 2018
Disneyland Park
10:00 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Grootste parade en vuurwerkshow ooit tijdens New Year's Eve Party 2017 in Disneyland Paris
01/01/2018
Grootste parade en vuurwerkshow ooit tijdens New Year's Eve Party 2017 in Disneyland Paris

Op 31 december 2017 vierde Disneyland Paris oudejaarsavond voor het eerst met een speciale 'New Year's Eve Party' in het Disneyland Park. Bezoekers met een party ticket genoten o.a. van de grootste parade en grootste vuurwerkshow ooit, een dance party en natuurlijk ontmoetingen met Disney figuren.


Het eerste hoogtepunt van de avond was 'The Incredible New Year's Eve Parade' met wagens, dansers en Disney figuren uit divere parades door de jaren heen. Op bekende parademuziek, zoals "Dancin' A Catchy Rhythm" (uit The Wonderful World of Disney Parade), "Just Like We Dreamd It" (uit Disney's Once Upon A Dream Parade) en "Magic Everywhere" (uit Disney Stars on Parade), trok een bonte stoet van performers door de straten van het Disneyland Park.

Foto: ED92

Bekijk de video van de volledige parade met o.a. wagens uit Goofy's Garden Party, Disney Stars 'n' Cars, Minnie's Little Spring Train, Mickey's Halloween Harvest Celebration en Disney's Once Upon A Dream Parade:

Tegen middernacht werd het tijd om te verzamelen op Central Plaza en Main Street, U.S.A. voor de 'New Year Celebration Fireworks' show met dit jaar extra lanceerplatformen naast en achter het kasteel voor de grootste vuurwerk show ooit. Met een glaasje champagne in de hand werd 2017 knallend afgesloten met een indrukwekkende vuurwerkshow. Bekijk de video van de volledige show met o.a. muziek uit de 'Grand Celebration' show van 12 april 2017:

Foto's: Bart Mertens

Naast deze twee hoogtepunten, was er ook nog een grote dance party in Discoveryland bij de ingang van Star Tours en natuurlijk geopende attracties in alle landen. Fans van de Disney figuren konden hun hart ophalen in o.a. Main Street, U.S.A., Frontierland, Discoveryland en het Disneyland Hotel met onder andere Anna, Elsa, Olaf en Kirstoff uit Frozen en Chewbacca en R2-D2 uit Star Wars.

Foto's: ED92


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Victoriaanse Tea Time in Disneyland Paris met lekkere traktaties bij Café Fantasia
15/04/2018
Beleef een magische 'high-tea' in het Disneyland Hotel met mooie en ontspannende traktaties[...] Lees meer
Disneyland Paris lanceert nieuwe Culture Vintage collectie met kleding uit de jaren '90
14/04/2018
Ontdek de nieuwe Culture Vintage kledinglijn in Disneyland Paris met ontwerpen uit de jaren '90[...] Lees meer
Overzicht van alle attracties met een minimumlengte restrictie in Disneyland Paris
12/04/2018
Ontdek de minimumlengte voor alle attracties met restricties in Disneyland Paris[...] Lees meer
Professionele foto's bij attracties en figuren met Disney PhotoPass in Disneyland Paris
10/04/2018
Ontdek Disney PhotoPass in Disneyland Paris en laat je magische momenten vastleggen door professionele Disney fotografen[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen