Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Grootste parade en vuurwerkshow ooit tijdens New Year's Eve Party 2017 in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Vrijdag 26 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Grootste parade en vuurwerkshow ooit tijdens New Year's Eve Party 2017 in Disneyland Paris
01/01/2018

Grootste parade en vuurwerkshow ooit tijdens New Year's Eve Party 2017 in Disneyland Paris

Op 31 december 2017 vierde Disneyland Paris oudejaarsavond voor het eerst met een speciale 'New Year's Eve Party' in het Disneyland Park. Bezoekers met een party ticket genoten o.a. van de grootste parade en grootste vuurwerkshow ooit, een dance party en natuurlijk ontmoetingen met Disney figuren.


Het eerste hoogtepunt van de avond was 'The Incredible New Year's Eve Parade' met wagens, dansers en Disney figuren uit divere parades door de jaren heen. Op bekende parademuziek, zoals "Dancin' A Catchy Rhythm" (uit The Wonderful World of Disney Parade), "Just Like We Dreamd It" (uit Disney's Once Upon A Dream Parade) en "Magic Everywhere" (uit Disney Stars on Parade), trok een bonte stoet van performers door de straten van het Disneyland Park.

Foto: ED92

Bekijk de video van de volledige parade met o.a. wagens uit Goofy's Garden Party, Disney Stars 'n' Cars, Minnie's Little Spring Train, Mickey's Halloween Harvest Celebration en Disney's Once Upon A Dream Parade:

Tegen middernacht werd het tijd om te verzamelen op Central Plaza en Main Street, U.S.A. voor de 'New Year Celebration Fireworks' show met dit jaar extra lanceerplatformen naast en achter het kasteel voor de grootste vuurwerk show ooit. Met een glaasje champagne in de hand werd 2017 knallend afgesloten met een indrukwekkende vuurwerkshow. Bekijk de video van de volledige show met o.a. muziek uit de 'Grand Celebration' show van 12 april 2017:

Foto's: Bart Mertens

Naast deze twee hoogtepunten, was er ook nog een grote dance party in Discoveryland bij de ingang van Star Tours en natuurlijk geopende attracties in alle landen. Fans van de Disney figuren konden hun hart ophalen in o.a. Main Street, U.S.A., Frontierland, Discoveryland en het Disneyland Hotel met onder andere Anna, Elsa, Olaf en Kirstoff uit Frozen en Chewbacca en R2-D2 uit Star Wars.

Foto's: ED92


Tickets 2018

Tickets voor de 'New Year's Eve Party' kosten €99 per persoon. Extra voordeel: Via DiscoverTheMagic.nl ontvang je €15 korting per persoon als je de tickets samen boekt met een arrangement in de Disney hotels via onze Verblijf (hotel + tickets) pagina. Bestel de losse E-tickets eenvoudig online:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen