Openingstijden vandaag
Dinsdag 22 januari 2019
Disneyland Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe parade 'Disney Pirate or Princess: Make your Choice!' in Disneyland Paris
30/03/2018
Nieuwe parade 'Disney Pirate or Princess: Make your Choice!' in Disneyland Paris

Hét hoogtepunt van het voorjaarsseizoen Festival van Piraten & Prinsessen in Disneyland Paris is 'Disney Pirate or Princess: Make your Choice!' met een nieuwe show én parade in één. Maar liefst 100+ performers doen mee aan dit grote spektakel met show stops in Main Street, U.S.A., Central Plaza en Fantasyland.


De parade begint gesplitst vanuit Town Square en "it's a small world" en bestaat uit twee delen: het prinsessen gedeelte met Mickey en 9 prinsessen, waaronder Moana (Vaiana) en Merida; en het piraten gedeelte met Minnie en o.a. figuren uit Peter Pan en Jake the Pirate (Disney Channel). Er zullen twee show stops te zien zijn met het ene deel van de parade in Main Street, U.S.A. ter hoogste van Walt's Restaurant en het andere deel in Fantasyland ter hoogte van de Royal Castle Stage (show stop 1). Aangekomen op Central Plaza komen beide delen samen en begint de tweede show stop op de 4 nieuwe podia in de plantsoenen.

Foto's: Bart Mertens

Kies een kant: ben je een prinses of toch een piraat? De parade is maar liefst 4 keer per dag te zien met twee grote nieuwe floats en twee kleine wagens. De Piraten float bestaat uit drie  delen met Jake the Pirate in het eerste deel en Minnie, Peter Pan, Wendy, Captain Hook, Mr. Smee in het tweede deel. In het middelste deel zullen tientallen acrobaten te zien zijn die allerlei stunts uitvoeren. Bekijk #TeamPirates en leer de choreografie:

Foto's: Bart Mertens

De Prinsessen float bestaat uit drie delen met Mickey en maar liefst 9 prinsessen verdeelt over de hele unit: Snow White, Aurora, Cinderella, Belle, Rapunzel, Tiana, Jasmine, Merida en Moana (Vaiana). Ariel is als eerste te zien in haar Little Mermaid wagen en daarna de grote float met alle overige prinsessen verdeelt over twee delen. Rondom de wagens zullen tientallen dansers te zien zijn. Bekijk #TeamPrincesses en leer de choreografie:

Foto's: Bart Mertens

De show stop op Central Plaza is een interactieve 360 graden show waarbij iedere zijde (piraten en prinsessen) een deel van het plein innemen. Bekijk de volledige parade én show in onderstaande video vanuit meerdere punten op Main Street, U.S.A., Central Plaza en Fantasyland:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Behind the Magic: Ontdek de geheimen van Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris
14/01/2019
Ontdek de historie, oorsprong en geheimen met de onderzeeboot van kapitein Nemo in Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris[...] Lees meer
'Star Wars Experience Plus' met FastPass tijdens Legends of the Force in Disneyland Paris
12/01/2019
Ontvang FastPass voor Star Wars attracties, een VIP plek bij de avondshow en een exclusieve souvenir met Star Wars Experience Plus[...] Lees meer
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €165
10/01/2019
Profiteer van een voordelig 3-daags verblijf in de partner hotels van Disneyland Paris inclusief ontbijt[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontdek de historie en taken van de Disneyland ambassadeurs
09/01/2019
Maak kennis met de Disneyland Paris ambassadeurs en ontdek wat zij doen voor promotie van de magie[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen