Openingstijden vandaag
Woensdag 25 april 2018
Disneyland Park
10:00 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe parade 'Disney Pirate or Princess: Make your Choice!' in Disneyland Paris
30/03/2018
Nieuwe parade 'Disney Pirate or Princess: Make your Choice!' in Disneyland Paris

Hét hoogtepunt van het voorjaarsseizoen Festival van Piraten & Prinsessen in Disneyland Paris is 'Disney Pirate or Princess: Make your Choice!' met een nieuwe show én parade in één. Maar liefst 100+ performers doen mee aan dit grote spektakel met show stops in Main Street, U.S.A., Central Plaza en Fantasyland.


De parade begint gesplitst vanuit Town Square en "it's a small world" en bestaat uit twee delen: het prinsessen gedeelte met Mickey en 9 prinsessen, waaronder Moana (Vaiana) en Merida; en het piraten gedeelte met Minnie en o.a. figuren uit Peter Pan en Jake the Pirate (Disney Channel). Er zullen twee show stops te zien zijn met het ene deel van de parade in Main Street, U.S.A. ter hoogste van Walt's Restaurant en het andere deel in Fantasyland ter hoogte van de Royal Castle Stage (show stop 1). Aangekomen op Central Plaza komen beide delen samen en begint de tweede show stop op de 4 nieuwe podia in de plantsoenen.

Foto's: Bart Mertens

Kies een kant: ben je een prinses of toch een piraat? De parade is maar liefst 4 keer per dag te zien met twee grote nieuwe floats en twee kleine wagens. De Piraten float bestaat uit drie  delen met Jake the Pirate in het eerste deel en Minnie, Peter Pan, Wendy, Captain Hook, Mr. Smee in het tweede deel. In het middelste deel zullen tientallen acrobaten te zien zijn die allerlei stunts uitvoeren. Bekijk #TeamPirates en leer de choreografie:

Foto's: Bart Mertens

De Prinsessen float bestaat uit drie delen met Mickey en maar liefst 9 prinsessen verdeelt over de hele unit: Snow White, Aurora, Cinderella, Belle, Rapunzel, Tiana, Jasmine, Merida en Moana (Vaiana). Ariel is als eerste te zien in haar Little Mermaid wagen en daarna de grote float met alle overige prinsessen verdeelt over twee delen. Rondom de wagens zullen tientallen dansers te zien zijn. Bekijk #TeamPrincesses en leer de choreografie:

Foto's: Bart Mertens

De show stop op Central Plaza is een interactieve 360 graden show waarbij iedere zijde (piraten en prinsessen) een deel van het plein innemen. Bekijk de volledige parade én show in onderstaande video vanuit meerdere punten op Main Street, U.S.A., Central Plaza en Fantasyland:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Victoriaanse Tea Time in Disneyland Paris met lekkere traktaties bij Café Fantasia
15/04/2018
Beleef een magische 'high-tea' in het Disneyland Hotel met mooie en ontspannende traktaties[...] Lees meer
Disneyland Paris lanceert nieuwe Culture Vintage collectie met kleding uit de jaren '90
14/04/2018
Ontdek de nieuwe Culture Vintage kledinglijn in Disneyland Paris met ontwerpen uit de jaren '90[...] Lees meer
Overzicht van alle attracties met een minimumlengte restrictie in Disneyland Paris
12/04/2018
Ontdek de minimumlengte voor alle attracties met restricties in Disneyland Paris[...] Lees meer
Professionele foto's bij attracties en figuren met Disney PhotoPass in Disneyland Paris
10/04/2018
Ontdek Disney PhotoPass in Disneyland Paris en laat je magische momenten vastleggen door professionele Disney fotografen[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen