Openingstijden vandaag
Maandag 24 juni 2019
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Paris introduceert nieuwe prijzen voor alle jaarkaarten vanaf april 2019
22/03/2019
Disneyland Paris introduceert nieuwe prijzen voor alle jaarkaarten vanaf april 2019

Vanaf 2 april 2019 wijzigen de prijzen van alle jaarkaarten van Disneyland Paris. Deze gelden alleen voor nieuwe jaarkaarten. Huidige jaarkaarthouders blijven de 'oude' prijzen hanteren tot de eerstvolgende verlenging. Ontdek het nieuwe overzicht van jaarkaarten in dit artikel.


Voor de 25e verjaardag lanceerde Disneyland Paris in 2017 de volgende nieuwe jaarkaarten: Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity. Dit jaar worden de prijzen van deze jaarkaarten gewijzigd met daarnaast privileges, special events en merchandise voor met name de duurdere varianten (Magic Plus en Infinity).

De Discovery jaarkaart stijgt €30 en komt uit op €179 (voorheen €149), de Magic Flex stijgt €40 naar €259 (voorheen €219), de Magic Plus stijgt €40 naar €299 (voorheen €259) en de Infinity variant stijgt €50 naar €449 (voorheen €399). De bestaande voordelen (kortingen in winkels, restaurants en hotels; toegang tot Extra Magic Time, etc.) blijven echter hetzelfde, met uitzondering van de gratis bagageservice en gratis verhuurservice (rolstoelen en buggy's) die voor Magic Plus kaarthouders komt te vervallen (alleen nog voor Infinity jaarkaarthouders).

Infinity jaarkaarthouders profiteren van verbeterde services, zoals grotere VIP plaatsen in zowel het Disneyland Park (voor Disney Stars on Parade en Illuminations) en het Walt Disney Studios Park (voor de nieuwe Marvel shows komende zomer). Toegang tot deze plaatsen is nog altijd alleen beschikbaar voor de jaarkaarthouder zelf. De Premium parkeerplaatsen worden uitgebreid met tevens een nieuw digitaal systeem voor eenvoudige toegang.

Foto: ED92

De familiekorting van 20% bij de aanschaf van 5 of meer dezelfde jaarkaarten voor leden van hetzelfde gezin, wonend op hetzelfde adres, blijft beschikbaar. Daarnaast zullen ook de acties om te verlengen (4 maanden extra gratis bij betaalde verlenging of 6 maanden gratis met een vol Parrainage formulier) blijven bestaan. De 'Privilege' tickets (€45 voor Magic Plus jaarkaarthouders en €39 voor Infinity jaarkaarthouders) zijn eveneens ongewijzigd gebleven.

Disney is vorig jaar begonnen met speciale 'AP Nights' voor (bepaalde) jaarkaarthouders. Het eerste event voor Infinity jaarkaarthouders vond plaats op vrijdag 30 maart 2018 met een gekostumeerd feest in het Walt Disney Studios Park ter ere van de 10e verjaardag van de Tower of Terror. Daarna zijn er nog meerdere avonden geweest rondom Marvel, de 25e verjaardag, Mickey's 90e verjaardag en de Pirates & Princessess Party op vrijdag 22 maart 2019. Binnenkort volgen er meer.

Disney heeft tevens een eigen merchandise lijn voor jaarkaarthouders gelanceerd met o.a. lanyards, mokken, een pin en een t-shirt. Deze artikelen zijn verkrijgbaar zijn bij Flora's Unique Boutique in het Disneyland Park. Vanaf voorjaar 2019 is de volgende nieuwe merchandise beschikbaar:

Disney start daarnaast met een nieuwe manier van communiceren voor internationale gasten via een (Engelstalige) Facebook groep. Voorheen was alle communicatie alleen in het Frans beschikbaar. Daarnaast kunnen reserveringen voor Infinity jaarkaarthouders in de VIP vakken (parades en shows) en bepaalde zwembaden in de Disney hotels online worden gemaakt door hier te klikken.


Aanschaffen

Profiteer nu nog van de oude prijzen door de jaarkaart vóór 2 april 2019 aan te schaffen. Je kunt de jaarkaarten eenvoudig online bestellen via onderstaande link. Belangrijk: Wil je bestellen en betalen via iDeal, klik dan hier. Wil je bestellen en betalen via bancontact, PayPal of creditcard, klik dan hier. Je ontvangt de E-voucher direct per mail. Deze voucher is 6 maanden geldig na aanschaf en binnen die periode dien je de voucher op een willekeurige dag om te wisselen voor de definitieve jaarkaart bij Bureau Passeport Annuel.

De geldigheid van de jaarkaart gaat pas in bij het omwisselen en daarnaast is de voucher tevens een toegangsticket voor het Disneyland Park, zodat je niet meer in de rij hoeft te staan bij de kassa. Met de voucher voor Magic Flex, Magic Plus en Infinity kun je tevens gratis parkeren op de dag van omwisselen.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe show met Ursula tijdens Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris
19/06/2019
Beleef een griezelig leuk najaar tijdens Disney's Halloween Festival 2019 in Disneyland Paris met een nieuwe show met Ursula[...] Lees meer
Uniek vervoer in Disneyland Paris met de Main Street Transportation Company
03/06/2019
Stap aan boord de vele voertuigen van de Main Street Transportation Company in het Disneyland Park[...] Lees meer
Streetmosphere entertainment 'No Biz Like Showbiz!' in het Walt Disney Studios Park
21/05/2019
Ontdek nieuwe animaties met acteurs op de Hollywood Boulevard in Disneyland Paris[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontdek de bouw en uitbreidingen van het Walt Disney Studios Park
08/05/2019
Neem een kijkje achter de schermen bij de bouw van het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen