Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe prijzen, voordelen & special events voor jaarkaarthouders van Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe prijzen, voordelen & special events voor jaarkaarthouders van Disneyland Paris
01/02/2018

Nieuwe prijzen, voordelen & special events voor jaarkaarthouders van Disneyland Paris

Vanaf 21 maart 2018 wijzigen de prijzen en voordelen van vrijwel alle jaarkaarten van Disneyland Paris met o.a. uitgebreide privileges en special events. Daarnaast lanceert Disney de eerste merchandise lijn voor jaarkaarthouders. Ontdek alle nieuwe voorwaarden en prijzen in dit artikel.


Voor de 25e verjaardag lanceerde Disneyland Paris in 2017 de volgende nieuwe jaarkaarten: Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity. Dit jaar worden de prijzen en voordelen van deze jaarkaarten gewijzigd met o.a. nieuwe privileges, special events en merchandise voor met name de duurdere varianten (Magic Plus en Infinity).

De Discovery jaarkaart stijgt €10 en komt uit op €149 (voorheen €139), de Magic Flex stijgt €30 naar €219 (voorheen €189), de Magic Plus stijgt €10 naar €259 (voorheen €249) en de Infinity variant blijft gelijk met een prijs van €399. De bestaande voordelen (kortingen in winkels, restaurants en hotels; toegang tot Extra Magic Time, etc.) blijven echter hetzelfde.

Infinity jaarkaarthouders profiteren van verbeterde services, zoals grotere VIP plaatsen in zowel het Disneyland Park (voor Disney Stars on Parade en Illuminations) en het Walt Disney Studios Park (voor de nieuwe Marvel shows komende zomer). Toegang tot deze plaatsen is nog altijd alleen beschikbaar voor de jaarkaarthouder zelf. De Premium parkeerplaatsen worden uitgebreid met tevens een nieuw digitaal systeem voor eenvoudige toegang.

Foto: ED92

De familiekorting van 20% bij de aanschaf van 5 of meer dezelfde jaarkaarten voor leden van hetzelfde gezin, wonend op hetzelfde adres, blijft beschikbaar. Daarnaast zullen ook de acties om te verlengen (4 maanden extra gratis bij betaalde verlenging of 6 maanden gratis met een vol Parrainage formulier) blijven bestaan. De 'Bring a Friend' tickets (€39 voor Magic Plus jaarkaarthouders en €35 voor Infinity jaarkaarthouders) zijn eveneens ongewijzigd gebleven.

Disney start vanaf dit jaar met speciale 'AP Nights' voor (bepaalde) jaarkaarthouders. Het eerste event voor Infinity jaarkaarthouders vindt plaats op vrijdag 30 maart (20:30 tot 23:30 uur) met een gekostumeerd feest in het Walt Disney Studios Park ter ere van de 10e verjaardag van de Tower of Terror. Op het programma staan onder andere fotolocaties, happenings en een projectieshow op de Tower of Terror vergelijkbaar met de persshow tijdens de opening van de attractie. Tickets kosten €39 per stuk en zijn ter plaatse of telefonisch te bestellen.

Foto: DLP Welcome

De tweede avond in de 'AP Nights' serie zal plaatsvinden op zaterdag 7 juli in het Walt Disney Studios Park met als thema Marvel. Tijdens deze 'Marvel Night' (20:30 tot 00:30 uur) zullen er unieke ontmoetingen zijn met Marvel figuren, een show, DJ Party en natuurlijk geopende attracties. Dit is de eerste avond dat niet alleen Infinity jaarkaarthouders, maar ook Magic Plus kaarthouders welkom zijn.

Als laatste lanceert Disney een eigen merchandise lijn voor jaarkaarthouders met in eerste instantie lanyards, mokken, een pin en een t-shirt. Deze artikelen zullen vanaf 12 april 2018 (26e verjaardag van Disneyland Paris) verkrijgbaar zijn bij Flora's Unique Boutique in het Disneyland Park.

Foto's: ED92

Disney start tevens met een nieuwe manier van communiceren via (Engelstalige) emails voor internationale gasten. Voorheen was alle communicatie alleen in het Frans beschikbaar. Daarnaast zullen reserveringen voor de VIP privileges en verlengingen van jaarkaarten voor alle gasten in de toekomst digitaal gedaan kunnen worden.


Aanschaffen

Je kunt de jaarkaarten eenvoudig online bestellen via onderstaande link. Belangrijk: Wil je bestellen en betalen via iDeal, klik dan hier. Wil je bestellen en betalen via bancontact, PayPal of creditcard, klik dan hier. Je ontvangt de E-voucher direct per mail. Deze voucher is 6 maanden geldig na aanschaf en binnen die periode dien je de voucher op een willekeurige dag om te wisselen voor de definitieve jaarkaart bij Bureau Passeport Annuel.

De geldigheid van de jaarkaart gaat pas in bij het omwisselen en daarnaast is de voucher tevens een toegangsticket voor het Disneyland Park, zodat je niet meer in de rij hoeft te staan bij de kassa. Met de voucher voor Magic Flex, Magic Plus en Infinity kun je tevens gratis parkeren op de dag van omwisselen.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen