Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe shows met superhelden tijdens 'Marvel Superhelden Zomer' in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Vrijdag 26 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe shows met superhelden tijdens 'Marvel Superhelden Zomer' in Disneyland Paris
08/06/2018

Nieuwe shows met superhelden tijdens 'Marvel Superhelden Zomer' in Disneyland Paris

Op 9 & 10 juni 2018 presenteerde Disneyland Paris haar nieuwe zomerseizoen met superhelden. Tijdens 'Marvel Superhelden Zomer' van 10 juni t/m 30 september 2018 zijn er maar liefst drie nieuwe shows te zien in het Walt Disney Studios Park met daarnaast ontmoetingen met Marvel figuren en exclusieve merchandise & snacks.


Het seizoen werd op spectaculaire wijze gelanceerd met een indrukwekkende openingsceremonie vóór de ingang van het Studios Park. Leden van het Avengers ondersteuningsteam arriveerden o.a. per helicopter met daarnaast Catherine Powell (CEO van Disneyland Paris) in een schitterende sportwagen. Powell opende het seizoen met de onthulling van de Marvel superhelden, inclusief Spider-Man in zijn nieuwe outfit. Op La Place des Stars zijn het hele seizoen grote beelden te zien van Iron Man, The Hulk en Black Panther. Bekijk de volledige show:

In totaal zijn er drie nieuwe shows te zien in het Walt Disney Studios Park, waarvan twee op afzonderlijke podia op La Place des Stars (buiten) en de grote stuntshow in het vernieuwde Studio Theater (binnen). De show met Tony Stark heeft aparte versies in het Frans en Engels, terwijl de andere shows tweetalig zijn. Tijd voor een overzicht van alle shows met foto's & video's.


Stark Expo Presents: Energy for Tomorrow

De dagshow is de zien op het podium bij de Tower of Terror met Black Widdow, Spider-Man, Thor en Loki. Tijdens 'Stark Expo Presents: Energy for tomorrow' onthuld Tony Stark (als Iron Man op het scherm) een nieuwe vorm van energie. Helaas gooit Loki roet in het eten en probeert hij er met de nieuwe energie vandoor te gaan. Gelukkig weten de Marvel superhelden hem te stoppen. Bekijk de volledige show:

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off

Tegenover de Stark Expo show is een nieuw podium gebouwd voor de Guardians of the Galaxy. Tijdens de interactieve 'Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off' zien we Star-Lord en Gamora met hun bekende 'Awesome Mix Tapes Vol 1 & 2' soundtrack. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om met de figuren te dansen op de muziek uit de films. Bekijk de volledige show:

Marvel: Super Heroes United

In het vernieuwde Studio Theater (voormalige CinéMagique) is de nieuwe stuntshow met superhelden te zien. Tijdens 'Marvel: Super Heroes United' nemen The Avengers het op tegen niemand minder dan Thanos (o.a. bekend uit Infinity War) in een show vol high-tech special effects, het grootste LED scherm van Europa, 180 graden projecties en drones. Het theater is speciaal voor deze show compleet verbouwd en voorzien van de laatste technologische snufjes. Bekijk de volledige show:

Naast het entertainment kunnen bezoekers ook op de foto met diverse Marvel figuren, zoals Captain America (toegankelijk voor iedereen) en Spider-Man in zijn nieuwe outfit (alleen toegankelijk voor gasten met het Signature Marvel Arrangement).

Tijdens het openingsweekend waren nog meer figuren te ontmoeten, zoals Black Panther, Thor, Loki en Black Widdow. Een deel van deze figuren zijn tevens onderdeel van het Marvel Diner voor gasten met het Signature Marvel Arrangement in Manhattan Restaurant.

Foto's: ED92

Uiteraard mag speciale merchandise natuurlijk niet ontbreken met een ruim assortiment aan Marvel oortjes, shirts, tassen en mokken. Deze zijn o.a. verkrijgbaar bij de Studios Store en Legens of Hollywood (Walt Disney Studios Park).

Foto's: DLRP Express & ED92

Daarnaast zijn er ook unieke snacks en souvenirs verkrijgbaar bij diverse mobiele verkooppunten rondom La Place des Stars, zoals koekjes, cupcakes en unieke drinkbekers van Iron Man, Thanos en Baby Groot. Bekijk de menu's met prijzen:

Foto's: ED92


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen