Openingstijden vandaag
Dinsdag 21 augustus 2018
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe shows met superhelden tijdens 'Marvel Superhelden Zomer' in Disneyland Paris
08/06/2018
Nieuwe shows met superhelden tijdens 'Marvel Superhelden Zomer' in Disneyland Paris

Op 9 & 10 juni 2018 presenteerde Disneyland Paris haar nieuwe zomerseizoen met superhelden. Tijdens 'Marvel Superhelden Zomer' van 10 juni t/m 30 september 2018 zijn er maar liefst drie nieuwe shows te zien in het Walt Disney Studios Park met daarnaast ontmoetingen met Marvel figuren en exclusieve merchandise & snacks.


Het seizoen werd op spectaculaire wijze gelanceerd met een indrukwekkende openingsceremonie vóór de ingang van het Studios Park. Leden van het Avengers ondersteuningsteam arriveerden o.a. per helicopter met daarnaast Catherine Powell (CEO van Disneyland Paris) in een schitterende sportwagen. Powell opende het seizoen met de onthulling van de Marvel superhelden, inclusief Spider-Man in zijn nieuwe outfit. Op La Place des Stars zijn het hele seizoen grote beelden te zien van Iron Man, The Hulk en Black Panther. Bekijk de volledige show:

In totaal zijn er drie nieuwe shows te zien in het Walt Disney Studios Park, waarvan twee op afzonderlijke podia op La Place des Stars (buiten) en de grote stuntshow in het vernieuwde Studio Theater (binnen). De show met Tony Stark heeft aparte versies in het Frans en Engels, terwijl de andere shows tweetalig zijn. Tijd voor een overzicht van alle shows met foto's & video's.


Stark Expo Presents: Energy for Tomorrow

De dagshow is de zien op het podium bij de Tower of Terror met Black Widdow, Spider-Man, Thor en Loki. Tijdens 'Stark Expo Presents: Energy for tomorrow' onthuld Tony Stark (als Iron Man op het scherm) een nieuwe vorm van energie. Helaas gooit Loki roet in het eten en probeert hij er met de nieuwe energie vandoor te gaan. Gelukkig weten de Marvel superhelden hem te stoppen. Bekijk de volledige show:

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off

Tegenover de Stark Expo show is een nieuw podium gebouwd voor de Guardians of the Galaxy. Tijdens de interactieve 'Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off' zien we Star-Lord en Gamora met hun bekende 'Awesome Mix Tapes Vol 1 & 2' soundtrack. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om met de figuren te dansen op de muziek uit de films. Bekijk de volledige show:

Marvel: Super Heroes United

In het vernieuwde Studio Theater (voormalige CinéMagique) is de nieuwe stuntshow met superhelden te zien. Tijdens 'Marvel: Super Heroes United' nemen The Avengers het op tegen niemand minder dan Thanos (o.a. bekend uit Infinity War) in een show vol high-tech special effects, het grootste LED scherm van Europa, 180 graden projecties en drones. Het theater is speciaal voor deze show compleet verbouwd en voorzien van de laatste technologische snufjes. Bekijk de volledige show:

Naast het entertainment kunnen bezoekers ook op de foto met diverse Marvel figuren, zoals Captain America (toegankelijk voor iedereen) en Spider-Man in zijn nieuwe outfit (alleen toegankelijk voor gasten met het Signature Marvel Arrangement).

Tijdens het openingsweekend waren nog meer figuren te ontmoeten, zoals Black Panther, Thor, Loki en Black Widdow. Een deel van deze figuren zijn tevens onderdeel van het Marvel Diner voor gasten met het Signature Marvel Arrangement in Manhattan Restaurant.

Foto's: ED92

Uiteraard mag speciale merchandise natuurlijk niet ontbreken met een ruim assortiment aan Marvel oortjes, shirts, tassen en mokken. Deze zijn o.a. verkrijgbaar bij de Studios Store en Legens of Hollywood (Walt Disney Studios Park).

Foto's: DLRP Express & ED92

Daarnaast zijn er ook unieke snacks en souvenirs verkrijgbaar bij diverse mobiele verkooppunten rondom La Place des Stars, zoals koekjes, cupcakes en unieke drinkbekers van Iron Man, Thanos en Baby Groot. Bekijk de menu's met prijzen:

Foto's: ED92


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Vlieg op grote hoogte boven Disneyland Paris met PanoraMagique in Disney Village
16/08/2018
Stap aan boord de heteluchtballon PanoraMagique in Disney Village met uitzicht over Disneyland Paris[...] Lees meer
Behind the Magic: Verleden & toekomst van het Chaparral Theater in Disneyland Paris
12/08/2018
Ontdek het verleden, de shows en de toekomst van het Chaparral Thearer in Disneyland Paris[...] Lees meer
Auberge de Cendrillon Bar bij het kasteel met bier, wijn en smoothies in Disneyland Paris
06/08/2018
Eerste bar bij Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park met alcoholische dranken en tafelservice[...] Lees meer
Nieuwe paradewagen tijdens Disney's Halloween Festival 2018 in Disneyland Paris
02/08/2018
Beleef een griezelig leuk najaar tijdens Disney's Halloween Festival 2018 in Disneyland Paris met een nieuwe wagen voor de Halloween parade[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen