Openingstijden vandaag
Dinsdag 22 januari 2019
Disneyland Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe superhelden in Disneyland Paris tijdens tweede 'Marvel Superhelden Seizoen'
03/01/2019
Nieuwe superhelden in Disneyland Paris tijdens tweede 'Marvel Superhelden Seizoen'

Vanaf 23 maart 2019 arriveren nieuwe Marvel superhelden in Disneyland Paris tijdens de tweede editie van het 'Marvel Superhelden Seizoen'. Het Walt Disney Studios Park is dit voorjaar de thuishaven van The Avengers. Nieuw dit jaar zijn Captain Marvel, Red Skull en Groot uit Guardians of the Galaxy. Daarnaast wordt de shows vernieuwd.


Tijdens de eerste editie van het 'Marvel Superhelden Seizoen' in de zomer van vorig jaar waren er heel wat primeurs voor Disneyland Paris met de komst van o.a. Captain America, Black Panther, Doctor Strange, Black Widdow, Thor en Loki. Dit jaar wordt het entertainment vernieuwd en uitgebreid met o.a. de toevoeging van nieuwe figuren.

Maar liefst drie nieuwe figuren zullen te zien zijn: Captain Marvel als de nieuwe heldin van The Avengers, Red Skull als de vuurrode bad guy uit Captain Amerika en ieders favoriete 'boom' Groot uit Guardians of the Galaxy.

Het Marvel seizoen is dit jaar te zien van 23 maart t/m 16 juni 2019 in het Walt Disney Studios Park met o.a. drie shows op La Place des Stars. Bekijk het overzicht:


Stark Expo Presents: Energy for Tomorrow

De dagshow is te zien op het podium bij de Tower of Terror met Black Widdow, Spider-Man, Thor en Loki. Tijdens 'Stark Expo Presents: Energy for tomorrow' onthuld Tony Stark (als Iron Man op het scherm) een nieuwe vorm van energie. Helaas gooit Loki roet in het eten en probeert hij er met de nieuwe energie vandoor te gaan. Gelukkig weten de Marvel superhelden hem te stoppen. Bekijk de volledige show:

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off

Tegenover de Stark Expo show is een nieuw podium gebouwd voor de Guardians of the Galaxy. Tijdens de interactieve 'Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off' zien we Star-Lord, Gamora én Groot met hun bekende 'Awesome Mix Tapes Vol 1 & 2' soundtrack. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om met de figuren te dansen op de muziek uit de films. Bekijk de volledige show:

Marvel: Super Heroes United

In het vernieuwde Studio Theater (voormalige CinéMagique) is de stuntshow met superhelden te zien. Tijdens 'Marvel: Super Heroes United' nemen The Avengers het op tegen niemand minder dan Thanos (o.a. bekend uit Infinity War) in een show vol high-tech special effects, het grootste LED scherm van Europa, 180 graden projecties en drones. Het theater is speciaal voor deze show compleet verbouwd en voorzien van de laatste technologische snufjes. Bekijk de volledige show:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Behind the Magic: Ontdek de geheimen van Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris
14/01/2019
Ontdek de historie, oorsprong en geheimen met de onderzeeboot van kapitein Nemo in Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris[...] Lees meer
'Star Wars Experience Plus' met FastPass tijdens Legends of the Force in Disneyland Paris
12/01/2019
Ontvang FastPass voor Star Wars attracties, een VIP plek bij de avondshow en een exclusieve souvenir met Star Wars Experience Plus[...] Lees meer
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €165
10/01/2019
Profiteer van een voordelig 3-daags verblijf in de partner hotels van Disneyland Paris inclusief ontbijt[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontdek de historie en taken van de Disneyland ambassadeurs
09/01/2019
Maak kennis met de Disneyland Paris ambassadeurs en ontdek wat zij doen voor promotie van de magie[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen