Openingstijden vandaag
Zondag 24 maart 2019
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe superhelden in Disneyland Paris tijdens tweede 'Marvel Superhelden Seizoen'
03/01/2019
Nieuwe superhelden in Disneyland Paris tijdens tweede 'Marvel Superhelden Seizoen'

Vanaf 23 maart 2019 arriveren nieuwe Marvel superhelden in Disneyland Paris tijdens de tweede editie van het 'Marvel Superhelden Seizoen'. Het Walt Disney Studios Park is dit voorjaar de thuishaven van The Avengers. Nieuw dit jaar zijn Captain Marvel, Red Skull en Groot uit Guardians of the Galaxy. Daarnaast wordt de shows vernieuwd.


Tijdens de eerste editie van het 'Marvel Superhelden Seizoen' in de zomer van vorig jaar waren er heel wat primeurs voor Disneyland Paris met de komst van o.a. Captain America, Black Panther, Doctor Strange, Black Widdow, Thor en Loki. Dit jaar wordt het entertainment vernieuwd en uitgebreid met o.a. de toevoeging van nieuwe figuren.


Nieuwe Marvel figuren

Maar liefst drie nieuwe figuren zullen te zien zijn: Captain Marvel als de nieuwe heldin van The Avengers, Red Skull als de vuurrode bad guy uit Captain Amerika en ieders favoriete 'boom' Groot uit Guardians of the Galaxy.


Stark Expo Presents: Energy for Tomorrow

De dagshow is te zien op het podium bij de Tower of Terror met Black Widdow, Spider-Man, Thor en Loki. Tijdens 'Stark Expo Presents: Energy for tomorrow' onthuld Tony Stark (als Iron Man op het scherm) een nieuwe vorm van energie. Helaas gooit Loki roet in het eten en probeert hij er met de nieuwe energie vandoor te gaan. Gelukkig weten de Marvel superhelden hem te stoppen.

Nieuw in 2019: De show wordt compleet vernieuwd en duurt dit jaar bijna twee keer zo lang met o.a. extra dansers, nieuwe choreografie, nieuwe Marvel superhelden (zoals Captain Marvel) en nieuwe muziek.


Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off

Tegenover de Stark Expo show is een nieuw podium gebouwd voor de Guardians of the Galaxy. Tijdens de interactieve 'Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off' zien we Star-Lord en Gamora met hun bekende 'Awesome Mix Tapes Vol 1 & 2' soundtrack. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om met de figuren te dansen op de muziek uit de films.

Nieuw in 2019: Dit jaar wordt Groot toegevoegd aan de show waarbij deelnemers de kans krijgen samen met hem te dansen.


Marvel: Super Heroes United

In het vernieuwde Studio Theater (voormalige CinéMagique) is de stuntshow met superhelden te zien. Tijdens 'Marvel: Super Heroes United' nemen The Avengers het op tegen niemand minder dan Thanos (o.a. bekend uit Infinity War) in een show vol high-tech special effects, het grootste LED scherm van Europa, 180 graden projecties en drones. Het theater is speciaal voor deze show compleet verbouwd en voorzien van de laatste technologische snufjes.

Nieuw in 2019: De show krijgt dit jaar nieuwe choreografie, een nieuwe openingsscene, een vernieuwde scene voor Thor, zwevende objecten boven het publiek en een verbeterde verhaallijn.


Merchandise

Speciaal voor het vernieuwde seizoen zal er nieuwe merchandise verkrijgbaar zijn in diverse winkels van het Walt Disney Studios Park waaronder een eigen lijn voor Captain Marvel. Het Marvel seizoen is dit jaar te zien van 23 maart t/m 16 juni 2019 in het Walt Disney Studios Park.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris introduceert nieuwe prijzen voor alle jaarkaarten vanaf april 2019
22/03/2019
Ontdek de nieuwe prijzen van de jaarkaarten Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity van Disneyland Paris[...] Lees meer
Zak frieten in Disneyland Paris nu ook los verkrijgbaar bij Hollywood Catering
07/03/2019
Bestel een lekkere zak friet bij Hollywood Catering in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
VIP voordelen bij shows en rondleidingen voor Mastercard houders in Disneyland Paris
07/03/2019
Ontdek de gratis voordelen voor Mastercard kaarthouders (betaalpassen en creditcards) in Disneyland Paris[...] Lees meer
'The Lion King Signature Experience' in Disneyland Paris met lunch en figuren
25/02/2019
Ontvang VIP plekken bij de nieuwe Lion King show, ontmoetingen en lunch met Disney figuren en cadeaukaart met The Lion King Signature Experience[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen