Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe superhelden in Disneyland Paris tijdens tweede 'Marvel Superhelden Seizoen'
Openingstijden vandaag
Vrijdag 26 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe superhelden in Disneyland Paris tijdens tweede 'Marvel Superhelden Seizoen'
03/01/2019

Nieuwe superhelden in Disneyland Paris tijdens tweede 'Marvel Superhelden Seizoen'

Vanaf 23 maart 2019 arriveren nieuwe Marvel superhelden in Disneyland Paris tijdens de tweede editie van het 'Marvel Superhelden Seizoen'. Het Walt Disney Studios Park is dit voorjaar de thuishaven van The Avengers. Nieuw dit jaar zijn Captain Marvel, Red Skull en Groot uit Guardians of the Galaxy. Daarnaast worden alle shows vernieuwd.


Tijdens de eerste editie van het 'Marvel Superhelden Seizoen' in de zomer van vorig jaar waren er heel wat primeurs voor Disneyland Paris met de komst van o.a. Captain America, Black Panther, Doctor Strange, Black Widdow, Thor en Loki. Dit jaar wordt het entertainment vernieuwd en uitgebreid met o.a. de toevoeging van nieuwe figuren zoals Captain Marvel, Red Skull en Groot. Het Marvel seizoen is te zien van 23 maart t/m 16 juni 2019 in het Walt Disney Studios Park.


Ontmoet de Marvel superhelden

Dit jaar zijn er nieuwe ontmoetingen met superhelden. Zowel Spider-Man, als Captain America keren terug, waarbij Spider-Man een nieuwe buitenlocatie krijgt tegenover de ingang van Rock 'n' Roller Coaster. De nieuwe superheldin Captain Marvel heeft haar meet & greet locatie in Blockbuster Café waar voorheen Spider-Man zat. Captain America ontmoet zijn fans bij Bay 41 op La Place des Stars naast Stitch Live. Al deze meet & greets zijn zonder reservering te bezoeken (reguliere wachtrij).

Foto's: ED92 & DisneyGoofballs


Stark Expo Presents: Energy for Tomorrow

De dagshow is te zien op het podium bij de Tower of Terror met Black Widdow, Spider-Man, Thor en Loki. Tijdens 'Stark Expo Presents: Energy for tomorrow' onthuld Tony Stark (als Iron Man op het scherm) een nieuwe vorm van energie. Helaas gooit Loki roet in het eten en probeert hij er met de nieuwe energie vandoor te gaan. Gelukkig weten de Marvel superhelden hem te stoppen.

Nieuw in 2019: De show wordt compleet vernieuwd en duurt dit jaar bijna twee keer zo lang met o.a. extra dansers, nieuwe choreografie, nieuwe Marvel superhelden (zoals Captain Marvel) en nieuwe muziek.


Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off

Tegenover de Stark Expo show is een nieuw podium gebouwd voor de Guardians of the Galaxy. Tijdens de interactieve 'Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off' zien we Star-Lord en Gamora met hun bekende 'Awesome Mix Tapes Vol 1 & 2' soundtrack. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om met de figuren te dansen op de muziek uit de films.

Nieuw in 2019: Dit jaar wordt Groot toegevoegd aan de show waarbij deelnemers de kans krijgen samen met hem te dansen.


Marvel: Super Heroes United

In het vernieuwde Studio Theater (voormalige CinéMagique) is de stuntshow met superhelden te zien. Tijdens 'Marvel: Super Heroes United' nemen The Avengers het op tegen niemand minder dan Thanos (o.a. bekend uit Infinity War) in een show vol high-tech special effects, het grootste LED scherm van Europa, 180 graden projecties en drones. Het theater is speciaal voor deze show compleet verbouwd en voorzien van de laatste technologische snufjes.

Nieuw in 2019: De show krijgt dit jaar nieuwe choreografie, een nieuwe openingsscene, een vernieuwde scene voor Thor, zwevende objecten boven het publiek en een verbeterde verhaallijn.


Entertainmentprogramma

Het Marvel entertainment is de hele dag doorlopend te zien op La Place des Stars in zowel Franstalige, als Engelstalige versies. Bekijk de tijden:


Merchandise

Speciaal voor het vernieuwde seizoen zal er nieuwe merchandise verkrijgbaar zijn in diverse winkels van het Walt Disney Studios Park waaronder een eigen lijn voor Captain Marvel.


Snacks

Speciaal voor het vernieuwde seizoen zal er tevens nieuwe snacks en menu's verkrijgbaar zijn in diverse kraampjes en restaurants van het Walt Disney Studios Park waaronder een 'Awesome Mix' chocolade koekje in de vorm van een cassettebandje uit Guardians of the Galaxy en een Black Panther ijsje.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen