Openingstijden vandaag
Maandag 25 mei 2020
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Overzicht: Alle populaire Disney puzzels van 12 tot 2000 stukjes
17/05/2020
Overzicht: Alle populaire Disney puzzels van 12 tot 2000 stukjes

Tijd om te puzzelen met wat extra Disney magie! Of je nu beginner of gevorderde bent, er zijn Disney puzzels verkrijgbaar voor alle leeftijden. Bekijk ons overzicht met de meest populaire Disney puzzels van 12 tot 2000 stukjes en bestel ze voordelig online.


Puzzels met 12 tot 49 stukjes

We beginnen met puzzels voor de kleinste onder ons vanaf 3 jaar. De meeste puzzels voor kleine kinderen bestaan uit meerdere puzzels met vaak 12, 16, 20 en 24 stukjes om zo de moeilijkheidsgraag rustig op te bouwen. Daarnaast zijn er puzzels met losse pakketten van 49 stukjes. Bekijk de populairste Disney puzzels in deze categorie van o.a. Minnie Mouse, Frozen, de prinsessen, dieren vriendjes & Cars en klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie per puzzel en de prijs:

 


Puzzels met 100 tot 500 stukjes

De volgende categorie is geschikt vanaf 6 jaar met puzzels die bestaan uit 100 stukjes. Ideaal om samen met kinderen te maken. Daarnaast zijn er de iets uitdagendere varianten met 500 stukjes. Bekijk de populairste Disney puzzels in deze categorie van o.a. Disney figuren, de prinsessen, Frozen & Cars en klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie per puzzel en de prijs:


Puzzels met 1000 tot 2000 stukjes

De meest verkochte categorie heeft puzzels met 1000 stukjes en zijn geschikt voor alle leeftijden. Dit zijn de echte familie puzzels. Voor de gervorderden onder ons zijn er tevens varianten met 2000 stukjes. Bekijk de populairste Disney puzzels in deze categorie van o.a. Mickey Mouse, Disney figuren (waaronder een panorama puzzel), The Lion King & Pixar en klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie per puzzel en de prijs:

 


Grootse puzzel ter wereld met 40320 stukjes

Ravensburger presenteert de grootste puzzel ter wereld met als thema Mickey Mouse. Deze gigantische puzzel bestaat uit meer dan 40000 stukjes en viert de 90e verjaardag van Mickey. De puzzel is 6,8 meter breed en 1,9 meter hoog en bestaat uit 10 verschillende Disney scènes waarin Mickey de hoofdrol speelt. Bekijk de scenes en klik op de afbeeldingen voor meer informatie en de prijs:


Bestellen met voordeel

De Disney puzzels bestel je eenvoudig online en worden bij je thuis bezorgd in Nederland en België. Profiteer van de meest voordelige prijzen door hier te klikken of klik op 'Ontdek prijzen' hieronder:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Ga goed voorbereid naar Disney met The Unofficial & Independent Guide boeken
25/05/2020
Bekijk de populairste naslagwerken voor Disneyland Paris, Walt Disney World en Disney Cruise Line[...] Lees meer
Overzicht: Alle populaire Disney LEGO pakketten met Mickey, Frozen, Cars en de prinsessen
23/05/2020
Bekijk de meest populaire Disney LEGO en DUPLO bouwpakketten van Mickey, Minnie, Frozen, prinsessen, Cars en het grootste Disney kasteel ter wereld[...] Lees meer
Hoe werkt 'social distancing' in Disneyland? Bekijk alle maatregelen in de Disney parken
12/05/2020
Ontdek de nieuwe procedures om Disneyland te betreden met maatregelen bij attracties en restaurants[...] Lees meer
Disney by Romero Britto collectie met kleurrijke beeldjes, mokken en knuffels
10/05/2020
Bestel de nieuwe Disney Britto lijn met beeldjes, mokken en knuffels nu voordelig online[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen