Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Overzicht: Alle populaire Disney puzzels van 12 tot 2000 stukjes
Overzicht: Alle populaire Disney puzzels van 12 tot 2000 stukjes
17/05/2020

Overzicht: Alle populaire Disney puzzels van 12 tot 2000 stukjes

Tijd om te puzzelen met wat extra Disney magie! Of je nu beginner of gevorderde bent, er zijn Disney puzzels verkrijgbaar voor alle leeftijden. Bekijk ons overzicht met de meest populaire Disney puzzels van 12 tot 2000 stukjes en bestel ze voordelig online.


Puzzels met 12 tot 49 stukjes

We beginnen met puzzels voor de kleinste onder ons vanaf 3 jaar. De meeste puzzels voor kleine kinderen bestaan uit meerdere puzzels met vaak 12, 16, 20 en 24 stukjes om zo de moeilijkheidsgraag rustig op te bouwen. Daarnaast zijn er puzzels met losse pakketten van 49 stukjes. Bekijk de populairste Disney puzzels in deze categorie van o.a. Minnie Mouse, Frozen, de prinsessen, dieren vriendjes & Cars en klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie per puzzel en de prijs:

 


Puzzels met 100 tot 500 stukjes

De volgende categorie is geschikt vanaf 6 jaar met puzzels die bestaan uit 100 stukjes. Ideaal om samen met kinderen te maken. Daarnaast zijn er de iets uitdagendere varianten met 500 stukjes. Bekijk de populairste Disney puzzels in deze categorie van o.a. Disney figuren, de prinsessen, Frozen & Cars en klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie per puzzel en de prijs:


Puzzels met 1000 tot 2000 stukjes

De meest verkochte categorie heeft puzzels met 1000 stukjes en zijn geschikt voor alle leeftijden. Dit zijn de echte familie puzzels. Voor de gervorderden onder ons zijn er tevens varianten met 2000 stukjes. Bekijk de populairste Disney puzzels in deze categorie van o.a. Mickey Mouse, Disney figuren en The Lion King & Pixar. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie per puzzel en de prijs:

In samenwerking met Clementoni ontwikkelt LEGO unieke panorama puzzels met 1000 stukjes en een hogere moeilijkheidsgraad voor grotere kinderen en volwassenen. Zo maak je o.a. puzzels van klassieke Disney figuren in diverse settings, maar ook seizoensgebonden puzzels voor bijvoorbeeld Halloween.


Grootse puzzel ter wereld met 40320 stukjes

Ravensburger presenteert de grootste puzzel ter wereld met als thema Mickey Mouse. Deze gigantische puzzel bestaat uit meer dan 40000 stukjes en viert de 90e verjaardag van Mickey. De puzzel is 6,8 meter breed en 1,9 meter hoog en bestaat uit 10 verschillende Disney scènes waarin Mickey de hoofdrol speelt. Bekijk de scenes en klik op de afbeeldingen voor meer informatie en de prijs:


Bestellen met voordeel

De Disney puzzels bestel je eenvoudig online en worden bij je thuis bezorgd in Nederland en België. Profiteer van de meest voordelige prijzen door hier te klikken of klik op 'Ontdek prijzen' hieronder:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen