Openingstijden vandaag
Zaterdag 22 september 2018
Disneyland Park
10:00 tot 22:00
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 21:00
09:00 tot 10:00 - Extra Magische Uren
Pandora Jewelry lanceert nieuwe Disney sieraden en opent winkel in Disneyland Paris
07/10/2017
Pandora Jewelry lanceert nieuwe Disney sieraden en opent winkel in Disneyland Paris

Het populaire sieradenmerk Pandora Jewelry heeft een nieuwe 'Disney Charms' collectie geïntroduceerd en is vanaf begin 2018 in Disneyland Paris verkrijgbaar. Pandora heeft al winkels in de Amerikaanse Disney parken, maar komt binnenkort ook naar het Parijse resort.


Op 5 oktober 2017 lanceerde Pandora het eerste deel van de nieuwe Disney collectie met armbanden vanaf €89 per stuk en accessoires vanaf €19 per stuk. In november volgt het tweede deel met o.a. accessoires van Mickey, Minnie, maar ook Disney prinsessen, zoals Cinderella, Anna en Elsa.

Pandora Jewelry opent daarnaast in 2018 nieuwe verkooplocaties in Disneyland Paris, waaronder een eigen winkel in het Walt Disney Studios Park. Vanaf voorjaar 2018 is de Disney collectie verkrijgbaar in de nieuwe winkel in Disney Studio 1 (naast Legends of Hollywood).

In Magic Kingdom Park (Walt Disney World) zit het sieradenmerk al in Main Street, U.S.A. bij 'Uptown Jewelers' (zie video) en de verwachting is dat Pandora in Parijs o.a. verkrijgbaar zal zijn bij Harrington's. Daarnaast zal ook de Disney Store in Disney Village bepaalde collecties gaan verkopen.

Bekijk de nieuwste Disney collectie en bestel ze eenvoudig online door op onderstaande afbeeldingen te klikken:


Online Shop

Bestel de producten van Pandora Jewelry eenvoudig online, waaronder de bovenstaande 'Do See The Magic' Disney collecties met o.a. Mickey, Minnie en Frozen. Bekijk het complete overzicht van alle beschikbare artikelen:

Profiteer daarnaast van onze online uitverkoop tijdens de Sale en ontvang tot 50% korting op bepaalde Pandora artikelen. Bekijk alle producten met korting:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris neemt afscheid van de 25e verjaardag tijdens de 'Grand Finale Night'
09/09/2018
Bekijk de finale van de 25e verjaardag van Disneyland Paris met ontmoetingen, een cavalcade en eindshow met vuurwerk[...] Lees meer
Ontdek alle soorten fast food in de counterservice restaurants van Disneyland Paris
03/09/2018
Bekijk het aanbod van alle populaire counterservice restaurants met fast food in Disneyland Paris[...] Lees meer
Legends of the Force in Disneyland Paris met Star Wars shows, vuurwerk en ontmoetingen
29/08/2018
Ontdek het vernieuwde Stars Wars seizoen Legends of the Force in Disneyland Paris met shows, vuurwerk en ontmoetingen[...] Lees meer
Personaliseer kleding en accessoires met tekst of afbeeldingen bij L'Atelier in Disneyland Paris
25/08/2018
Ontwerp je eigen kleding, tassen en accessoires met een persoonlijke tekst of afbeelding bij Disney Fashion in Disney Village[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen