Openingstijden vandaag
Maandag 10 december 2018
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Pandora Jewelry lanceert nieuwe Disney sieraden en opent winkel in Disneyland Paris
07/10/2017
Pandora Jewelry lanceert nieuwe Disney sieraden en opent winkel in Disneyland Paris

Het populaire sieradenmerk Pandora Jewelry heeft een nieuwe 'Disney Charms' collectie geïntroduceerd en is vanaf begin 2018 in Disneyland Paris verkrijgbaar. Pandora heeft al winkels in de Amerikaanse Disney parken, maar komt binnenkort ook naar het Parijse resort.


Eind 2017 lanceerde Pandora het eerste deel van de nieuwe Disney collectie met armbanden vanaf €89 per stuk en accessoires vanaf €19 per stuk. Sindsdien volgen er steeds nieuwe series met o.a. accessoires van Mickey, Minnie, maar ook Disney prinsessen, zoals Cinderella, Anna en Elsa.

Pandora Jewelry opent daarnaast in 2018 nieuwe verkooplocaties in Disneyland Paris, waaronder een eigen winkel in het Walt Disney Studios Park. Vanaf voorjaar 2018 is de Disney collectie verkrijgbaar in de nieuwe winkel in Disney Studio 1 (naast Legends of Hollywood).

In Magic Kingdom Park (Walt Disney World) zit het sieradenmerk al in Main Street, U.S.A. bij 'Uptown Jewelers' (zie video) en de verwachting is dat Pandora in Parijs o.a. verkrijgbaar zal zijn bij Harrington's. Daarnaast zal ook de Disney Store in Disney Village bepaalde collecties gaan verkopen.

Bekijk de nieuwste Disney collectie en bestel ze eenvoudig online door op onderstaande afbeeldingen te klikken:


Online Shop

Bestel de producten van Pandora Jewelry eenvoudig online, waaronder de bovenstaande 'Do See The Magic' Disney collecties met o.a. Mickey, Minnie en Frozen. Bekijk het complete overzicht van alle beschikbare artikelen:

Profiteer daarnaast van onze online uitverkoop tijdens de Sale en ontvang tot 50% korting op bepaalde Pandora artikelen. Bekijk alle producten met korting:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Food Festival 'L'Hiver Gourmand' in Disneyland Paris met traditionele winterse lekkernijen
11/11/2018
Geniet van winterse lekkernijen, snacks, bier en wijn tijdens het "L'Hiver Gourmand" Food Festival in Disneyland Paris[...] Lees meer
Magische onderwaterwereld Aquarium SEA Life Paris Val d'Europe bij Disneyland Paris
04/11/2018
Ontdek een magische onderwaterwereld in SEA Life Paris Aquarium bij Disneyland Paris met maar liefst 5000 zeedieren[...] Lees meer
Disney's Halloween Party in Disneyland Paris met parade, shows, figuren en 'scare zone'
01/11/2018
Beleef het hoogtepunt van Halloween met o.a. een Big Hero 6 show, de grote parade en een 'scare zone' tijdens Disney's Halloween Party in Disneyland Paris[...] Lees meer
Magic Pass voor hotelgasten vervangt alle papieren tickets en vouchers in Disneyland Paris
30/10/2018
Ontdek de nieuwe mogelijkheden van de Magic Pass als gast van de Disney hotels in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen