Openingstijden vandaag
Maandag 25 mei 2020
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Pandora Jewelry lanceert nieuwe Disney sieraden en opent winkel in Disneyland Paris
07/10/2017
Pandora Jewelry lanceert nieuwe Disney sieraden en opent winkel in Disneyland Paris

Het populaire sieradenmerk Pandora Jewelry heeft een nieuwe 'Disney Charms' collectie geïntroduceerd en is vanaf nu online én in Disneyland Paris verkrijgbaar. Pandora heeft al winkels in de Amerikaanse Disney parken, maar opent ook een locatie in het Parijse resort.


Do See The Magic

Eind 2017 lanceerde Pandora het eerste deel van de nieuwe Disney collectie "Do See The Magic" met armbanden vanaf €89 per stuk en accessoires vanaf €19 per stuk. Sindsdien volgen er steeds nieuwe series met o.a. accessoires van Mickey, Minnie, maar ook Disney prinsessen, zoals Cinderella, Anna en Elsa.


Disney collectie

Bekijk de nieuwste Disney collectie met armbanden, kettingen & accessoires en bestel ze eenvoudig online door op onderstaande afbeeldingen te klikken:


Online Shop

Bestel de producten van Pandora Jewelry eenvoudig online, waaronder de bovenstaande 'Do See The Magic' Disney collecties met o.a. Mickey, Minnie en Frozen. Bekijk het complete overzicht van alle beschikbare artikelen:

Profiteer daarnaast van onze online uitverkoop tijdens de Sale en ontvang tot 50% korting op bepaalde Pandora artikelen. Bekijk alle producten met korting:


Pandora winkel in Disneyland Paris

Pandora Jewelry opent daarnaast nieuwe verkooplocaties in Disneyland Paris, waaronder een eigen winkel in het Walt Disney Studios Park. Sinds voorjaar 2018 is de Disney collectie verkrijgbaar in de nieuwe winkel in Disney Studio 1 (naast Legends of Hollywood). Bekijk onze rondleiding:

Daarnaast zijn er een aantal exclusieve Disneyland Paris artikelen verkrijgbaar die alleen in de winkel te koop zijn, zoals bedels van het kasteel en seizoensgebonden varianten zoals de Lion King serie:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Ga goed voorbereid naar Disney met The Unofficial & Independent Guide boeken
25/05/2020
Bekijk de populairste naslagwerken voor Disneyland Paris, Walt Disney World en Disney Cruise Line[...] Lees meer
Overzicht: Alle populaire Disney LEGO pakketten met Mickey, Frozen, Cars en de prinsessen
23/05/2020
Bekijk de meest populaire Disney LEGO en DUPLO bouwpakketten van Mickey, Minnie, Frozen, prinsessen, Cars en het grootste Disney kasteel ter wereld[...] Lees meer
Overzicht: Alle populaire Disney puzzels van 12 tot 2000 stukjes
17/05/2020
Bekijk de meest populaire Disney puzzels van Mickey, Minnie, Frozen, prinsessen, Cars en Pixar[...] Lees meer
Hoe werkt 'social distancing' in Disneyland? Bekijk alle maatregelen in de Disney parken
12/05/2020
Ontdek de nieuwe procedures om Disneyland te betreden met maatregelen bij attracties en restaurants[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen