Openingstijden vandaag
Vrijdag 22 juni 2018
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Pandora Jewelry lanceert nieuwe Disney sieraden en opent winkel in Disneyland Paris
07/10/2017
Pandora Jewelry lanceert nieuwe Disney sieraden en opent winkel in Disneyland Paris

Het populaire sieradenmerk Pandora Jewelry heeft een nieuwe 'Disney Charms' collectie geïntroduceerd en is vanaf begin 2018 in Disneyland Paris verkrijgbaar. Pandora heeft al winkels in de Amerikaanse Disney parken, maar komt binnenkort ook naar het Parijse resort.


Op 5 oktober 2017 lanceerde Pandora het eerste deel van de nieuwe Disney collectie met armbanden vanaf €89 per stuk en accessoires vanaf €19 per stuk. In november volgt het tweede deel met o.a. accessoires van Mickey, Minnie, maar ook Disney prinsessen, zoals Cinderella, Anna en Elsa.

Pandora Jewelry opent daarnaast in 2018 nieuwe verkooplocaties in Disneyland Paris, waaronder een eigen winkel in het Walt Disney Studios Park (voorjaar 2018). In Magic Kingdom Park (Walt Disney World) zit het sieradenmerk al in Main Street, U.S.A. bij 'Uptown Jewelers' (zie video) en de verwachting is dat Pandora in Parijs o.a. verkrijgbaar zal zijn bij Harrington's. Daarnaast zal ook de Disney Store in Disney Village bepaalde collecties gaan verkopen.

Bekijk de nieuwste Disney collectie en bestel ze eenvoudig online door op onderstaande afbeeldingen te klikken:


Online Shop

Bestel de producten van Pandora Jewelry eenvoudig online, waaronder de bovenstaande 'Do See The Magic' Disney collecties met o.a. Mickey, Minnie en Frozen. Bekijk het complete overzicht van alle beschikbare artikelen:


Prijsvraag

Doe mee aan onze prijsvraag en WIN 3x Pandora Jewelry gift sets met Disney accessoires voor jou en twee vrienden/vriendinnen. Volg de instructies op onze actie pagina en share the magic via: www.discoverthemagic.nl/prijsvraag-pandora.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Bar 'Victoria's' op Main Street met bier, wijn en alcoholische milkshakes in Disneyland Paris
13/06/2018
Eerste bar op Main Street in het Disneyland Park met alcoholische dranken en tafelservice[...] Lees meer
Stuntshow 'Marvel Super Heroes United' in Disneyland Paris met superhelden, projecties en drones
10/06/2018
Ontdek de nieuwe Marvel stuntshow in het Walt Disney Studios Park met projecties, special effects, drones en superhelden uit The Avengers[...] Lees meer
Nieuwe shows met superhelden tijdens 'Marvel Superhelden Zomer' in Disneyland Paris
08/06/2018
Ontdek al het nieuwe entertainment tijdens het openingsweekend van 'Marvel Superhelden Zomer' in Disneyland Paris[...] Lees meer
Meer dan 80 Disney figuren tijdens de Disney FanDaze Inaugural Party in Disneyland Paris
03/06/2018
Bekijk foto's & video's van het eerste Disney FanDaze evenement op zaterdag 2 juni 2018 in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen