Openingstijden vandaag
Vrijdag 23 maart 2018
Disneyland Park
10:00 tot 20:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Pandora Jewelry lanceert nieuwe Disney sieraden en opent winkel in Disneyland Paris
07/10/2017
Pandora Jewelry lanceert nieuwe Disney sieraden en opent winkel in Disneyland Paris

Het populaire sieradenmerk Pandora Jewelry heeft een nieuwe 'Disney Charms' collectie geïntroduceerd en is vanaf begin 2018 in Disneyland Paris verkrijgbaar. Pandora heeft al winkels in de Amerikaanse Disney parken, maar komt binnenkort ook naar het Parijse resort.


Op 5 oktober 2017 lanceerde Pandora het eerste deel van de nieuwe Disney collectie met armbanden vanaf €89 per stuk en accessoires vanaf €19 per stuk. In november volgt het tweede deel met o.a. accessoires van Mickey, Minnie, maar ook Disney prinsessen, zoals Cinderella, Anna en Elsa.

Pandora Jewelry opent daarnaast in 2018 nieuwe verkooplocaties in Disneyland Paris, waaronder een eigen winkel in het Walt Disney Studios Park (voorjaar 2018). In Magic Kingdom Park (Walt Disney World) zit het sieradenmerk al in Main Street, U.S.A. bij 'Uptown Jewelers' (zie video) en de verwachting is dat Pandora in Parijs o.a. verkrijgbaar zal zijn bij Harrington's. Daarnaast zal ook de Disney Store in Disney Village bepaalde collecties gaan verkopen.

Bekijk de nieuwste Disney collectie en bestel ze eenvoudig online door op onderstaande afbeeldingen te klikken:

De Winter Sale van Pandora is inmiddels begonnen met kortingen die oplopen tot maar liefst 50%! Bekijk de afgeprijsde collectie met extra items en extra maten (beschikbaar tot 24 februari):


Online Shop

Bestel de producten van Pandora Jewelry eenvoudig online, waaronder de bovenstaande 'Do See The Magic' Disney collecties met o.a. Mickey, Minnie en Frozen. Bekijk het complete overzicht van alle beschikbare artikelen:


Prijsvraag

Doe mee aan onze prijsvraag en WIN 3x Pandora Jewelry gift sets met Disney accessoires voor jou en twee vrienden/vriendinnen. Volg de instructies op onze actie pagina en share the magic via: www.discoverthemagic.nl/prijsvraag-pandora.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Rondleiding door de winkels in Disneyland Paris met speciale merchandise en uniek interieur
20/03/2018
Bekijk foto's van enkele unieke winkels in Disneyland Paris en ontdek de speciale merchandise[...] Lees meer
Disneyland Paris gaat entertainmentcomplex Disney Village compleet renoveren en vernieuwen
09/03/2018
Het entertainmentcomplex Disney Village in Disneyland Paris krijgt een upgrade met renovatie en vernieuwingen[...] Lees meer
St. Patrick's Day in Disneyland Paris met speciaal entertainment en vuurwerk
05/03/2018
Ontdek St. Patrick's Day in Disneyland Paris met optredens, ontmoetingen met Disney figuren, optredens en vuurwerk[...] Lees meer
St. David's Welsh Festival in Disneyland Paris met speciaal entertainment en vuurwerk
05/03/2018
Ontdek het St. David's Welsh Festival in Disneyland Paris met optredens, ontmoetingen met Disney figuren, optredens en vuurwerk[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen