Openingstijden vandaag
Woensdag 21 februari 2018
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Grote parade en show met Disney schurken tijdens Disney's Halloween Party 2017
01/11/2017
Grote parade en show met Disney schurken tijdens Disney's Halloween Party 2017

Op 31 oktober 2017 vierde Disneyland Paris het jaarlijkse hoogtepunt van Halloween tijdens Disney's Halloween Party in het Disneyland Park. Dit jaar was er een uitgebreide parade te zien, een exclusieve show met bekende en zeldzame Disney schurken op de Royal Castle Stage en natuurlijk meet & greets met de Disney figuren.


De avondhappening begon om 20:30 uur met speciale Halloween muziek en spook-taculaire projecties op het kasteel. Door het hele park waren Halloween figuren en performers te zien om de bezoekers helemaal onder te dompelen in de griezelig leuke sfeer. In Frontierland kon er o.a. tot 01:00 uur 's nachts gedanst worden tijdens "Dr. Facilier's Spooky Voodoo Party" met speciale bars waar diverse soorten drank te koop waren en in Discoveryland had Buzz Lightyear het Videopolis Theater overgenomen met zijn 'Laser Blast' show.

Het eerste hoogtepunt van de avond was de parade. Tijdens "The Disney Villains' Halloween Celebration" waren niet alleen een hele hoop Disney schurken te zien, ook diverse floats en units uit eerdere parades deden mee aan deze bonte stoet. De parade begon met de 'fietskarren' die voor het eerst werden gebruikt op 12 april 2017 tijdens de officiële start van de 25e verjaardag, gevolgt door de floats van Mickey's Halloween Harvest Celebration, de draak uit Disney Stars on Parade en de 'villains float' uit Disney's Once Upon A Dream Parade met o.a. Jafar als slag, Chernaborg en een levensgrote Ursula.

Voor het tweede hoogtepunt nemen we een kijkje bij de Royal Castle Stage voor de exclusieve show met Disney schurken. Tijdens "It's Good to be Bad with the Disney Villains" laten de schurken zich van hun slechtste kant zien onder leiding van Dr. Facilier. Halloween fans herkennen de titel van de show die vorig jaar dagelijks te zien was op hetzelfde podium, maar deze variant is veel uitgebreider en heeft een grotere cast. De show bevat namelijk vele figuren, dansers, lichteffecten, fonteinen en klein vuurwerk.

Foto's: ED92 & DLRP Express. Video's: Curious Axel


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties. Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe Disney sieraden van Pandora Jewelry met o.a. Winnie the Pooh en de prinsessen
15/02/2018
Pandora Jewelry lanceert een nieuwe 'Disney Charms' collectie met sieraden van verschillende Disney figuren[...] Lees meer
Iron Man attractie met The Avengers vervangt Rock 'n' Roller Coaster in Disneyland Paris
12/02/2018
Disneyland Paris krijgt met de nieuwe Iron Man achtbaan de eerste Marvel attractie in haar geschiedenis[...] Lees meer
Sneeuw in Disneyland Paris zorgt voor sprookjesachtige taferelen
09/02/2018
Ontdek de parken van Disneyland Paris onder een dikke laag sneeuw met foto's & video's[...] Lees meer
Nieuwe prijzen, voordelen & special events voor jaarkaarthouders van Disneyland Paris
01/02/2018
Ontdek de nieuwe voordelen van de jaarkaarten Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity van Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen