Openingstijden vandaag
Maandag 24 september 2018
Disneyland Park
10:00 tot 20:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Grote parade en show met Disney schurken tijdens Disney's Halloween Party 2017
01/11/2017
Grote parade en show met Disney schurken tijdens Disney's Halloween Party 2017

Op 31 oktober 2017 vierde Disneyland Paris het jaarlijkse hoogtepunt van Halloween tijdens Disney's Halloween Party in het Disneyland Park. Dit jaar was er een uitgebreide parade te zien, een exclusieve show met bekende en zeldzame Disney schurken op de Royal Castle Stage en natuurlijk meet & greets met de Disney figuren.


De avondhappening begon om 20:30 uur met speciale Halloween muziek en spook-taculaire projecties op het kasteel. Door het hele park waren Halloween figuren en performers te zien om de bezoekers helemaal onder te dompelen in de griezelig leuke sfeer. In Frontierland kon er o.a. tot 01:00 uur 's nachts gedanst worden tijdens "Dr. Facilier's Spooky Voodoo Party" met speciale bars waar diverse soorten drank te koop waren en in Discoveryland had Buzz Lightyear het Videopolis Theater overgenomen met zijn 'Laser Blast' show.

Het eerste hoogtepunt van de avond was de parade. Tijdens "The Disney Villains' Halloween Celebration" waren niet alleen een hele hoop Disney schurken te zien, ook diverse floats en units uit eerdere parades deden mee aan deze bonte stoet. De parade begon met de 'fietskarren' die voor het eerst werden gebruikt op 12 april 2017 tijdens de officiële start van de 25e verjaardag, gevolgt door de floats van Mickey's Halloween Harvest Celebration, de draak uit Disney Stars on Parade en de 'villains float' uit Disney's Once Upon A Dream Parade met o.a. Jafar als slag, Chernaborg en een levensgrote Ursula.

Voor het tweede hoogtepunt nemen we een kijkje bij de Royal Castle Stage voor de exclusieve show met Disney schurken. Tijdens "It's Good to be Bad with the Disney Villains" laten de schurken zich van hun slechtste kant zien onder leiding van Dr. Facilier. Halloween fans herkennen de titel van de show die vorig jaar dagelijks te zien was op hetzelfde podium, maar deze variant is veel uitgebreider en heeft een grotere cast. De show bevat namelijk vele figuren, dansers, lichteffecten, fonteinen en klein vuurwerk.

Foto's: ED92 & DLRP Express. Video's: Curious Axel


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris neemt afscheid van de 25e verjaardag tijdens de 'Grand Finale Night'
09/09/2018
Bekijk de finale van de 25e verjaardag van Disneyland Paris met ontmoetingen, een cavalcade en eindshow met vuurwerk[...] Lees meer
Ontdek alle soorten fast food in de counterservice restaurants van Disneyland Paris
03/09/2018
Bekijk het aanbod van alle populaire counterservice restaurants met fast food in Disneyland Paris[...] Lees meer
Legends of the Force in Disneyland Paris met Star Wars shows, vuurwerk en ontmoetingen
29/08/2018
Ontdek het vernieuwde Stars Wars seizoen Legends of the Force in Disneyland Paris met shows, vuurwerk en ontmoetingen[...] Lees meer
Personaliseer kleding en accessoires met tekst of afbeeldingen bij L'Atelier in Disneyland Paris
25/08/2018
Ontwerp je eigen kleding, tassen en accessoires met een persoonlijke tekst of afbeelding bij Disney Fashion in Disney Village[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen