Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Prinses Moana (Vaiana) krijgt tijdelijke meet & greet locatie in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Vrijdag 23 februari 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Prinses Moana (Vaiana) krijgt tijdelijke meet & greet locatie in Disneyland Paris
23/06/2016

Prinses Moana (Vaiana) krijgt tijdelijke meet & greet locatie in Disneyland Paris

Prinses Moana (Vaiana in het Nederlands) uit Disney's gelijknamige nieuwe film komt tijdens het kerstseizoen 2016 voor het eerst naar Disneyland Parijs. Het is de tweede keer dat een Disney figuur uit een nieuwe film al te zien zal zijn in de parken nog vóór de film uitkomt. Hetzelfde gebeurde in 2013 met Anna en Elsa uit Frozen die aan de parade werden toegevoegd.


Disney maakte het nieuws zelf bekend en kondigde de komst van Moana met een persbericht aan. In Nederland en het overgrote deel van Europa krijgt de film echter een andere naam: Vaiana. Wereldwijd zal de naam Moana alleen worden gebruikt in Engelstalige landen. De film speelt zich af in Polynesië, een eilandengroep in de buurt van Australië, en gaat over Moana Waialiki, de eerste vrouwelijke navigator op zee en wordt vergezeld door o.a. Maui, een halfgod met mythologische krachten.

Disneyland Parijs kondigde aan dat de nieuwste prinses uit de Disney stal vanaf 20 november 2016 tijdens het kerstseizoen te zien zal zijn in een nieuwe meet & greet locatie in het Walt Disney Studios Park. In de zomer van 2017 en in de winter van 2018 keert ze wederom terug. De voormalige post-show locatie van Art of Disney Animation wordt hiervoor omgebouwd tot een nieuwe overdekte meet & greet locatie voor diverse Disney figuren, waarbij Moana als eerste haar intrek zal nemen (dagelijks om 10:00 en 14:30 uur). Moana is de eerste prinses uit dit deel van de wereld met een film in een tropische setting. Op 18 november 2016 werd ze verwelkomd in een speciale pre-parade in het Disneyland Park.

In de zomer van 2017 test Disneyland Paris een nieuw 'pager-systeem' waarbij gasten een buzzer meekrijgen die piept als zij aan de beurt zijn voor de meet & greet. In de tussentijd kan men dan in de buurt rondlopen of andere dingen doen zonder te wachten. 

Foto's: InsideDLParis; Video: DLP Welcome


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuw partner hotel Ki Space Hotel & Spa bij Disneyland Paris met 4-sterren in Val d'Europe
21/02/2024
Ontdek het nieuwe partner hotel Ki Space Hotel & Spa in Disneyland Paris met luxe kamers en wellness faciliteiten[...] Lees meer
FOTO'S, VIDEO: Opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met rondleiding
24/01/2024
Bekijk de eerste foto's en video's van het vernieuwde Disneyland Hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
18/01/2024
Ontdek de nieuwe Mobile Check-in service voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris met een digitale Magic Pass[...] Lees meer
Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen
08/01/2024
Bekijk de nieuwe 'PARIS' merchandise lijn met 130 nieuwe artikelen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen