Openingstijden vandaag
Dinsdag 22 januari 2019
Disneyland Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
'Prinsessen & Piraten Festival' van 31 maart t/m 31 mei 2018 in Disneyland Paris
21/12/2017
'Prinsessen & Piraten Festival' van 31 maart t/m 31 mei 2018 in Disneyland Paris

Disneyland Paris presenteert een nieuw voorjaarseizoen met prinsessen en piraten van 31 maart t/m 31 mei 2018 in het Disneyland Park. Tijdens het eerste 'Prinsessen & Piraten Festival' zal er een gloednieuwe show en parade te zien zijn. Daarnaast staan er ontmoetingen met Disney figuren op het programma, zoals de prinsessen.


Op 9 maart 2018 werd het nieuwe seizoen officieel onthuld in de Opera Garnier (Parijs) met een optreden van alle Disney figuren op de soundtrack van het festival en de presentatoren van de nieuwe parade Jimmy Ocean (piraat) & Betty Rose (prinses). Bekijk de video van de presentatie:

Het hoogtepunt van het nieuwe seizoen wordt 'Disney Pirate or Princess: Make your Choice!' met een nieuwe show én parade in één. De parade begint gesplitst vanuit Town Square en "it's a small world" en bestaat uit twee delen: het prinsessen gedeelte met Mickey en 9 prinsessen, waaronder Moana (Vaiana); en het piraten gedeelte met Minnie en o.a. figuren uit Peter Pan.

Er zullen twee show stops te zien zijn met het ene deel van de parade in Main Street, U.S.A. ter hoogste van Walt's Restaurant en het andere deel in Fantasyland ter hoogte van de Royal Castle Stage (show stop 1). Aangekomen op Central Plaza komen beide delen samen en begint de tweede show stop met maar liefst 100+ performers op het plein en op nieuwe podia in de plantsoenen. Bekijk de plattegrond met show stop locaties:

Foto: DLP Welcome

Tijden: 11:00 - 12:10 - 14:50 - 16:00 uur (dagelijks)

Kies een kant: ben je een prinses of toch een piraat? De parade en show zal maar liefst 4 keer per dag te zien zijn met twee grote nieuwe floats. De Piraten float bestaat uit drie delen met Minnie, Peter Pan, Wendy, Captain Hook, Mr. Smee in het eerste deel en Jake the Pirate (Disney Channel) in het laatste deel. In het middelste deel zullen 21 acrobaten te zien zijn die allerlei stunts uitvoeren. Bekijk de Piraten float en leer de choreografie:

De Prinsessen float bestaat uit twee delen met Mickey en maar liefst 9 prinsessen verdeelt over de hele unit: Snow White, Aurora, Cinderella, Belle, Rapunzel, Tiana, Jasmine, Merida en Moana (Vaiana). De show stop op Central Plaza is een interactieve 360 graden show waarbij iedere zijde (piraten en prinsessen) een deel van het plein innemen. Bekijk de Prinsessen float en leer de choreografie:

Naast deze grote parade staan er nog twee happenings op het programma. Tijdens 'Hoist the Flag, Mateys!' leert Captain Jack Sparrow jonge piraten het vak met training en dansen. De happening zal 6 keer per dag te zien zijn op de Pirate Galleon in Adventure Isle. Tijdens 'Princess Promenade' paraderen de nieuwe prinsessen Elena of Avalor en Sofia the First (beiden Disney Channel) 4 keer per dag vanuit het kasteel naar Central Plaza.

Tijden 'Hoist the Flag, Mateys!': 12:40 - 13:30 - 14:20 - 16:40 - 17:30 - 18:20 uur (dagelijks)
Tijden 'Princess Promenade': 10:30 - 11:40 - 14:20 - 15:30 uur (dagelijks)

Foto: Bart Mertens

Naast dit nieuwe entertainment, zijn er ook ontmoetingen met Disney figuren, waaronder de prinsessen. Jake the Pirate en Captain Jack Sparrow lopen van tijd tot tijd los rond in het Disneyland Park (Adventureland), maar deze ontmoetingen staan niet officieel op het programma. Daarnaast zal er unieke merchandise en snacks te koop zijn in de winkels en restaurants van het Disneyland Park.

De Disney figuren en prinsessen krijgen tevens allemaal een nieuwe outfit met een lente thema. Bekijk de nieuwe outfits van Mickey en Minnie en de nieuwe jurken van de prinsessen die tijdens alle shows te zien zullen zijn:

De maand april is traditioneel 'Earth Month' waarbij Disneyland Paris en DisneyNature de handen ineen slaan met een korte pre-show vóór Disney Illuminations. Dit jaar zijn er beelden te zien uit de nieuwe DisneyNature film Blue. Bekijk de korte pre-show die dagelijks te zien zal zijn van 1 t/m 30 april 2018:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Behind the Magic: Ontdek de geheimen van Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris
14/01/2019
Ontdek de historie, oorsprong en geheimen met de onderzeeboot van kapitein Nemo in Les Mystères du Nautilus in Disneyland Paris[...] Lees meer
'Star Wars Experience Plus' met FastPass tijdens Legends of the Force in Disneyland Paris
12/01/2019
Ontvang FastPass voor Star Wars attracties, een VIP plek bij de avondshow en een exclusieve souvenir met Star Wars Experience Plus[...] Lees meer
Aanbieding Disneyland Paris: 3-daags verblijf + ontbijt in de partner hotels vanaf €165
10/01/2019
Profiteer van een voordelig 3-daags verblijf in de partner hotels van Disneyland Paris inclusief ontbijt[...] Lees meer
Behind the Magic: Ontdek de historie en taken van de Disneyland ambassadeurs
09/01/2019
Maak kennis met de Disneyland Paris ambassadeurs en ontdek wat zij doen voor promotie van de magie[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen