Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Vernieuwde shows tijdens Marvel Superhelden Seizoen 2019 in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Vernieuwde shows tijdens Marvel Superhelden Seizoen 2019 in Disneyland Paris
24/03/2019

Vernieuwde shows tijdens Marvel Superhelden Seizoen 2019 in Disneyland Paris

Tijdens de tweede editie van het Marvel Superhelden Seizoen van 23 maart t/m 16 juni 2019 in Disneyland Paris zijn er maar liefst drie vernieuwde shows te zien in het Studios Park met o.a. nieuwe scenes, nieuwe special effects, nieuwe muziek en de toevoeging van diverse nieuwe superhelden. Bekijk de shows in dit artikel.


Marvel: Super Heroes United

In het vernieuwde Studio Theater (voormalige CinéMagique) is de stuntshow met superhelden te zien. Tijdens 'Marvel: Super Heroes United' nemen The Avengers het op tegen niemand minder dan Thanos (o.a. bekend van Infinity War) in een show vol high-tech special effects, het grootste LED scherm van Europa, 180 graden projecties en drones. Het theater is speciaal voor deze show compleet verbouwd en voorzien van de laatste technologische snufjes.

Nieuw dit jaar is een gewijzigde openingsscene die lijkt op het intro filmpje van Marvel Studios die vóór iedere film te zien is met alle superhelden in geanimeerde vorm, nieuwe choreografie voor met name de grote vechtscenes waarbij iedere held een afzonderlijk moment krijgt, een gewijzigde scene met Thor en Doctor Strange, méér drones boven de acteurs en een nieuwe 'Mind Stone Intensifier' boven het publiek.


Stark Expo: Make Way for a Better Tomorrow!

De dagshow is te zien op het podium bij de Tower of Terror met Black Widdow, Spider-Man, Thor, Loki én dit jaar Red Skull (schurk uit Captain Amerika) en Captain Marvel als nieuwe superhelden. Tijdens 'Stark Expo Presents: Make Way for a Better Tomorrow!' onthuld Tony Stark (als Iron Man op het scherm) een nieuwe vorm van energie (Ark Reactor). Helaas gooit zowel Loki, als Red Skull roet in het eten en proberen zij er met de nieuwe energie vandoor te gaan.

De show (in aparte Franstalige en Engelstalige versies) maakt gebruik van alle podia op La Place des Stars (drie aan de zijde van de Tower of Terror waarbij de sateliet schermen beelden van toeschouwers laten zien én het podium naast Disney Junior Live on Stage waar Captain Marvel een spectaculaire entree maakt). Spider-Man is zelfs te zien op het dak van Stitch Live. Verder duurt de show dit jaar twee keer zo lang, zijn er dansers toegevoegd, is er nieuwe muziek te horen én spreken de meeste figuren live.


Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off

Naast Disney Junior Live on Stage is een podium gebouwd voor de Guardians of the Galaxy. Tijdens de interactieve 'Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off' zien we Star-Lord en Gamora met hun bekende 'Awesome Mix Tapes Vol 1 & 2' soundtrack. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om met de figuren te dansen op de muziek uit de films.

De show is dit jaar vernieuwd met de introductie van Groot. Op de beats van bekende muziek worden enkele gelukkigen uit het publiek gekozen om op het podium mee te dansen en krijgen zo de mogelijkheid om gave foto's te laten maken van henzelf met Star-Lord, Gamora én Groot.


Ontmoet de Marvel superhelden

Naast de vernieuwde shows, zijn er dit jaar ook nieuwe ontmoetingen met superhelden. Zowel Spider-Man, als Captain America keren terug, waarbij Spider-Man een nieuwe buitenlocatie krijgt tegenover de ingang van Rock 'n' Roller Coaster. De nieuwe superheldin Captain Marvel heeft haar meet & greet locatie in Blockbuster Café waar voorheen Spider-Man zat. Captain America ontmoet zijn fans bij Bay 41 op La Place des Stars naast Stitch Live. Al deze meet & greets zijn zonder reservering te bezoeken (reguliere wachtrij).

Foto's: ED92 & DisneyGoofballs


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen