Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Tot 50% korting op Disney Store merchandise tijdens de uitverkoop bij DiscoverTheMagic.nl
Tot 50% korting op Disney Store merchandise tijdens de uitverkoop bij DiscoverTheMagic.nl
07/01/2016

Tot 50% korting op Disney Store merchandise tijdens de uitverkoop bij DiscoverTheMagic.nl

Haal de magie van Disney in huis en profiteer van de uitverkoop bij de Disney Store. Ontvang nu tot 50% korting op een groot aantal artikelen van Frozen tot Pixar en van Marvel tot Star Wars voor zowel volwassenen, als kinderen. Daarnaast is er tevens een selectie van exclusieve Disneyland Paris merchandise te koop die je zo vanuit je luie stoel kunt bestellen.


Actuele acties met hoge kortingen en nieuwe merchandise

Van tijd tot tijd zijn er kortlopende acties voor bepaalde Disney merchandise (alleen online) met gratis verzending naar Nederland en België vanaf €60. Wij maken het je makkelijk door alle actuele acties te vermelden in het onderstaande overzicht, zodat je in één oogopslag kunt zien welke aanbiedingen er beschikbaar zijn:


Uitverkoop Disney Store / shopDisney

In Disneyland Paris is er in bepaalde periodes uitverkoop met hoge kortingen op een groot aantal artikelen in de winkels van het resort. Ben je niet in de gelegenheid om in die periode een bezoek te brengen aan Disney, profiteer dan van onze online uitverkoop in samenwerking met de Disney Store. Ontvang tot 50% korting op diverse artikelen en haal de magie extra voordelig in huis:


Disney100 Collection

Speciaal voor de 100e verjaardag van The Walt Disney Company is de Disney100 Collection nu ook online verkrijgbaar, zoals tassen, kleding, oortjes en knuffels.


Kerst Shop - UITVERKOOP

Geen kerst zonder een flinke portie Disney magie! Bekijk de nieuwe Christmas merchandise lijn van shopDisney met exclusieve artikelen, zoals knuffels, kleding, oortjes, speelgoed, ornamenten en advent kalenders.


Halloween Shop - UITVERKOOP

Boo to you! Ontdek de nieuwe Halloween merchandise lijn van shopDisney en haal griezelig leuke artikelen in huis, zoals knuffels, mokken en oortjes.


Disneyland Paris 30th Anniversary Collection

Speciaal voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris is een deel van de exclusieve merchandise nu ook online verkrijgbaar, zoals tassen, kleding, oortjes en knuffels.


Walt Disney World 50th Anniversary Collection - UITVERKOOP

De unieke en speciale merchandise uit de Walt Disney World 50th Anniversary Collection is nu ook deels online te koop met o.a. knuffels, mokken, oortjes, kleding en tassen.


Mickey Mouse: The Main Attraction

Na de populaire Minnie Mouse merchandise lijn is het nu tijd voor Mickey Mouse: The Main Attraction met telkens een nieuw thema. De eerste serie is Mickey Mouse in Space Mountain thema.


Disney nuiMOs

De populaire 'nuiMOs knuffels' uit Japan zijn sinds kort ook in Europa verkrijgbaar met o.a. Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Stitch, Angel en Winnie the Pooh en z'n vriendjes.


Disney merchandise voor volwassenen

Naast merchandise voor kinderen, heeft Disney Store tevens artikelen ontwikkeld voor volwassenen, zoals kleding, beeldjes en accessoires. Daarnaast zijn de Star Wars en Marvel lijnen populair. Bekijk de acties voor volwassenen:


Stitch Crashes Disney

Onze favoriete alien krijgt een eigen gelimiteerde 'Stitch Crashes Disney' merchandise line bestaande uit 12 releases waarbij iedere uitgave gebaseerd is op een klassieke Disney film, zoals Beauty and the Beast.


Disney Castle Collection

Ontdek de gelimiteerde merchandise uit de 'Disney Castle Collection' met o.a. beeldjes van bekende kastelen, pinnen en puzzels gebaseerd op Disney films, zoals Frozen en Rapunzel.


Frozen

Speciaal voor het tweede deel van Frozen heeft Disney Store een compleet nieuwe merchandise lijn ontwikkeld met artikelen in het thema van Frozen 2, zoals kleding, speelgoed en accessoires. Onder andere de nieuwe jurken van Anna en Elsa zijn vanaf nu beschikbaar. Bekijk de acties voor Frozen:


Disneyland Paris merchandise online

Naast reguliere Disney merchandise, heeft de Disney Store ook een selectie van exclusieve Disneyland Paris merchandise te koop van de attractie collectie tot kleding, van kerst tot de Paris collectie en van collector's items tot speelgoed. Ben je tijdens je vorige verblijf vergeten dat ene leuke souvenirtje te kopen? Bestel de Disneyland Paris merchandise online en laat de magie bij je thuis afleveren:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Extra vuurwerk en drones in Disneyland Paris tijdens Grand Finale van de 30e verjaardag
02/10/2023
Bekijk de speciale uitvoeringen van Dream and Shine Brighter en Disney D-Light met extra vuurwerk en drones in Disneyland Paris[...] Lees meer
Thalys wordt Eurostar met directe trein van Amsterdam en Rotterdam naar Disneyland Paris
24/09/2023
Thalys gaat vanaf 1 oktober 2023 verder onder Eurostar met rechtstreekse treinen naar Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Hotel opent op 25 januari 2024 met nieuwe Royal kamers in Disneyland Paris
11/09/2023
Op 25 januari 2024 opent het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met nieuwe Royal prinsessen kamers[...] Lees meer
Nieuwe attractie merchandise in Disneyland Paris met o.a. Big Thunder Mountain en Pirates
06/09/2023
Bekijk de nieuwe attracties merchandise in Disneyland Paris van Big Thunder Mountain, Pirates of the Caribbean, "it's a small world", Phantom Manor en Tower of Terror[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen