Openingstijden vandaag
Dinsdag 31 maart 2020
Disneyland Park
10:00 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Tweede editie Lion King & Jungle Festival in Disneyland Paris met terugkerende shows
17/03/2020
Tweede editie Lion King & Jungle Festival in Disneyland Paris met terugkerende shows

Na een succesvol eerste seizoen in 2019 keert het populaire Lion King & Jungle Festival dit jaar weer terug in Disneyland Paris van 20 juni t/m 30 september 2020. Geniet onder andere van de Jungle Book Jive parade met show stop op Central Plaza en de grote Lion King show in het Frontierland Theater.


The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

Speciaal voor de gelegenheid is het oude Chaparral Theater in Frontierland afgebroken en opnieuw opgebouwd als 'Frontierland Theater' met een grote indoor zaal voorzien van de laatste technologische snufjes, zoals projecties. Hier zal de show "The Lion King: Rhythms of the Pride Lands" worden opgevoerd met live zangers, dansers en figuren uit The Lion King.


The Jungle Book Jive

Naast de show in Frontierland staat er nog meer entertainment op het programma. Zo geniet je van de musical parade "The Jungle Book Jive" met de figuren Baloo en King Louie uit The Jungle Book, maar ook Mickey en z'n vriendjes inclusief nieuwe parade units en dansers op Central Plaza.


Jembe Joy Village

In Adventureland zijn verder twee interactieve happenings te zien waarbij bezoekers o.a. leren hun ze de Afirkaanse Djembe drums moeten bespelen in "Jembe Joy Village" naast het Frontierland Theater. Hier zijn tevens alle Lion King snacks en merchandise te koop. Van tijd tot tijd komen King Louie en Baloo uit The Jungle Book langs om hun fans te ontmoeten.


MataDance

Eveneens in Adventureland wordt een speciale dance party georganiseerd met Timon en Pumbaa tijdens "MataDance". Traditionele Afrikaanse dansers zullen bezoekers speciale dance moves leren terwijl Pumbaa zijn slechtste grappen verteld.

Daarnaast zijn er speciale ontmoetingen met Disney figuren en zullen er exclusieve snacks en merchandise te koop zijn. Ontmoet o.a. King Louie uit Jungle Book en Rafiki uit The Lion King.


Snacks & Merchandise

Snacks mogen natuurlijk niet ontbreken en exclusief voor het zomerseizoen heeft Disney enkele unieke snacks op het programma staan, zoals macarons, koekjes, tosti, popcornbekers, ijsjes en milkshakes in het thema van The Lion King en The Jungle Book. Bekijk het overzicht:

Foto's: ED92

De snacks zijn te koop bij diverse locaties in het Disneyland Park in Main Street, USA, Adventureland en Frontierland. Daarnaast is er een hele merchandise lijn verkrijgbaar bij La Girafe Curieuse (Adventureland), Savannah Souvenirs (Village Djembe Joy), Thunder Mesa (Frontierland), Emporium en Main Street Motors (Main Street, USA). Bekijk het volledige overzicht:


The Lion King Signature Experience

Tijdens het tweede Lion King & Jungle festival is het tevens mogelijk om een VIP ervaring te reserveren in de vorm van 'The Lion King Signature Experience' met VIP plaatsen bij de nieuwe Lion King show, exclusieve ontmoetingen én een lunch met diverse Disney figuren in unieke outfits en een cadeaukaart. Klik hier voor meer infomatie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris en Walt Disney World sluiten tijdelijk hun deuren vanwege corona
12/03/2020
Bekijk de maatregelen die Disney neemt in de parken om de verspreiding van corona te beperken[...] Lees meer
Mickey's Gift Signature Experience in Disneyland Paris met ontmoeting en VIP plekken
20/02/2020
Geniet van VIP plekken, een ontmoeting met Mickey, lunch of diner in een buffetrestaurant, FastPass en cadeaukaart met Mickey's Gift Signature Experience[...] Lees meer
Ontmoet figuren uit Guardians of the Galaxy tijdens het Marvel seizoen in Disneyland Paris
13/02/2020
De Marvel superhelden komen naar Disneyland Paris tijdens het derde Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt nieuwe avondparade in kerststijl met speciale LED technologie
19/01/2020
Nieuwe kerstparade in het Disneyland Park wordt 's avonds een avondparade met LED technologie[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen