Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Eerste blik op de vernieuwde Texas kamers met Toy Story van Disney's Hotel Cheyenne
Openingstijden vandaag
Zaterdag 04 mei 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Eerste blik op de vernieuwde Texas kamers met Toy Story van Disney's Hotel Cheyenne
18/04/2016

Eerste blik op de vernieuwde Texas kamers met Toy Story van Disney's Hotel Cheyenne

Na een grondige verbouwing en upgrade van Disney's Hotel Santa Fe, is het in 2016 de beurt aan het nabij gelegen Disney's Hotel Cheyenne. Dit hotel, gebouwd als een authentiek stadje in het Wilde Westen, krijgt vanaf zomer 2016 compleet vernieuwde Texas kamers met een Toy Story thema. Neem een kijkje in de eerste verbouwde kamers en ontdek de nieuwe accommodaties.


Fansite Disneyland Paris Treasures neemt ons mee in een recent gerenoveerde kamer en laat alle facetten van de nieuwe kamers zien. Gasten komen de kamer binnen via de inmiddels iconische houten deuren met hoefijzer. Deze deur wordt nu al gebruikt en blijft ook na de upgrade aanwezig. Eenmaal binnen zien we een ruime kamer met nieuw meubilair en valt het op dat het stapelbed is verdwenen. Daarvoor in de plaats staat nu een uitklapbaar bed dat tevens als bank dient. Op die manier zijn er nu 2 tweepersoonsbedden beschikbaar, vergelijkbaar met de kamers in Disney's Hotel Santa Fe.

De kleuren en het licht in de kamer zijn zachter en warmer dan voorheen met referenties naar Toy Story. De bedsprei heeft een koeienmotief, net als het jasje dat Woody aanheeft in de films. Woody, Jessie en Bullseye zijn daarnaast te zien in een schilderij uit Toy Story 3 en op het nieuwe behang waarbij de kleuren en het motief van de gordijnen tevens geïnspireerd zijn op de broek en het shirt van Woody. De lampen boven het bed zijn voorzien van een silhouet van Woody.

Tegenover het queen-size bed is een nieuw meubel geplaatst met een bankje, tafel en kast voor de grote nieuwe televisie. Onder de televisie is plaats gemaakt voor twee USB poorten (om mobiele apparaten op te laden) en twee reguliere stopcontacten. Boven het bankje hangt een spiegel in de vorm van een hoefijzer. De bekende lamp met cowboylaars is overgenomen van de oude kamers en voor de gelegenheid gerestaureerd.

Richting de badkamer is nog een extra kastje geplaatst voor de waterkoker met twee stopcontacten. De badkamer zelf is compleet vernieuwd met een nieuwe wasbak en grote spiegel. De nieuwe ergonimische haardroger is voorzien van het Disneyland Paris logo. Aan de andere zijde ligt het bad met een motiefloos douchegordijn. Het bad is afgewerkt met dondere houten planken. Richting de slaapkamer is nog een grote kast te vinden met kleerhangers en een kluis.

Foto's: Disneyland Paris Treasures

Het hotel blok voor blok verbouwd, waardoor gasten geen hinder ondervinden van de werkzaamheden. Alle faciliteiten van het hotel blijven bereikaar. De complete renovatie van de kamers, de faciliteiten, de bar en het restaurant is in het najaar van 2018 voltooid. Bekijk de video tour van de nieuwe kamers:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Disneyland Paris wijzigt Ratatouille attractie in het Studios Park van 3D naar 2D
23/04/2024
Geen 3D meer bij de Ratatouille: The Adventure attractie in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen