Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Win unieke belevenissen in Disneyland Paris tijdens 'The Very Very Magical Days'
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Win unieke belevenissen in Disneyland Paris tijdens 'The Very Very Magical Days'
27/03/2018

Win unieke belevenissen in Disneyland Paris tijdens 'The Very Very Magical Days'

Van 9 t/m 27 april 2018 is het (extra) feest in Disneyland Paris! Dan vinden namelijk, voor het eerst in het bestaan van het park, The Very Very Magical Days plaats – een wedstrijd waarbij je iedere dag maar liefst zeven prachtige prijzen in de parken kunt winnen. Meedoen is heel makkelijk!


Hoe doe je mee?

Om mee te doen moet je 16 jaar of ouder zijn, fysiek in Disneyland Paris aanwezig zijn in de periode tussen 9 en 27 april 2018 en in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs. Tip: ontdek onze voordelige tickets en ontvang tot 50% korting. Vervolgens dien je via Facebook Messenger een aantal vragen te beantwoorden. Volg deze 5 eenvoudige stappen:

Ga naar het Disneyland Park of het Walt Disney Studios Park, log in op Facebook Messenger en open de Very Very Magical Days chatbot door de speciale QR-code die op het actuele entertainment programma staat te scannen, beantwoord een paar vragen en houd contact om te kijken of je gewonnen hebt. Meer hoef je niet te doen! 

Er zijn iedere dag diverse prijzen te winnen – ieder uur één, van 10:00 uur tot 16:00 uur. Vanaf het moment dat je de vragen beantwoord hebt, doe je die dag mee met alle trekkingen. Wil je een dag later weer meedoen? Volg dan de bovenstaande vijf stappen opnieuw om in aanmerking te komen voor een prijs. De prijzen zijn verdeeld in drie categorieën: goud, zilver en brons. De gouden prijzen kun je winnen om 10:00 en 11:00 uur, de zilveren en bronzen prijzen worden vanaf 12:00 uur verloot. Laten we alle prijzen eens doornemen:


Disney Illuminations VIP Experience

Wil je als een VIP behandeld worden voor, tijdens en na Disney Illuminations? Als je deze prijs wint, komt je droom uit! Begin je avond met een cocktail in de Fantasia Game Room in het Disneyland Hotel, die exclusief voor jou geopend wordt. Daarna ga je het Disneyland Park in om vanuit de allerbeste plaatsen te genieten van de avondshow Disney Illuminations in het VIP vak. Na afloop nodigt chefkok Goofy je uit voor een gastronomische afsluiting in de California Grill.

Deze prijs wordt alleen op zondag verloot, moet op dag van winnen verzilverd worden, voor maximaal 5 personen

Exclusieve ontmoeting met Captain Jack Sparrow

Altijd al eens in een boot voor jou alleen willen genieten van de attractie Pirates of the Caribbean? Dan is dit de prijs voor jou! Vaar door de attractie in een privéboot, dus zonder andere passagiers. En overleef je het avontuur? Dan staat Jack Sparrow klaar in Captain Jack’s – Restaurant des Pirates voor een exclusieve privé meet-and-greet!

Deze prijs moet op dag van winnen verzilverd worden, voor maximaal 5 personen

Exclusieve ontmoeting en fotoshoot met Mickey & Minnie

Maak kans op een exclusieve fotoshoot met Mickey en Minnie door een professionele Disney PhotoPass+ fotograaf en ontvang ook nog Disney cadeaus en Mickey of Minnie-oren!

Deze prijs moet op dag van winnen verzilverd worden, voor maximaal 5 personen

Exclusieve ontmoeting, fotoshoot en make-over met Doornroosje

Dit is een prijs voor alle prinsessen en prinsen in spé: eerst krijg je een volledige haar- en make up-make over, uitgevoerd door een team van professionele Disney-stylisten. Vervolgens krijg je een prachtige koninklijke outfit voor een exclusieve fotoshoot op de eerste verdieping van Doornroosjes kasteel. En de afsluiter? Een privé-ontmoeting met Doornroosje en Prins Filip!

Deze prijs moet de dag na het winnen verzilverd worden, voor maximaal 5 personen

Achter de schermen bij Disney Stars on Parade

Dit is een ervaring die je nooit zult vergeten – neem een kijkje achter de schermen bij de fantastische parade Disney Magic on Parade! Ontmoet Mickey, Minnie, Goofy en Donald (en nog veel meer figuren en artiesten uit de parade) tijdens een kijkje achter de schermen! En na je ontmoeting mag je de parade bekijken vanuit je VIP-plek op City Hall!

Deze prijs moet op dag van winnen verzilverd worden, voor maximaal 5 personen

Privé avontuur bij Star Tours: The Adventures Continue

Je eigen Star Speeder 1000 voor maar liefst 30 minuten en een privé-fotoshoot met Chewbacca – dat win je als prijswinnaar. Eerst ga je op de foto met Chewbacca tijdens een exclusieve fotoshoot en vervolgens geniet je een half uur lang van je eigen Star Speeder 1000!

Deze prijs is niet beschikbaar in het weekend, moet op dag van winnen verzilverd worden, voor maximaal 5 personen

Dineren bij Captain Jack’s – Restaurant des Pirates

Als je deze prijs wint, ga je met familie of vrienden heerlijk dineren bij Captain Jack in zijn eigen restaurant. Maak een keuze van de heerlijke kaart en laat je verrassen door culinaire hoogtepunten terwijl je uitkijkt over de langsvarende boten!

Deze prijs moet op dag van winnen verzilverd worden, voor maximaal 5 personen

Eersterangskaarten voor Buffalo Bill’s Wild West Show

Zet je cowboyhoed op, oefen je indianengil en ga genieten van een spectaculaire show terwijl je heerlijke gerechten voorgeschoteld krijgt!

Deze prijs moet op dag van winnen verzilverd worden, voor maximaal 4 personen, niet geschikt voor mensen die lijden aan astma of andere ademhalingsgerelateerde aandoeningen

Dineren bij Bistrot Chez Rémy

Wordt zo klein als een muis en geniet van de prachtige aankleding in het restaurant van de attractie – en maak je keuze uit het Menu Emile!

Deze prijs moet op dag van winnen verzilverd worden, voor maximaal 5 personen

Een tas vol Disney-goodies

Ontvang een tas boordevol exclusieve Disneyland Parijs-goodies en laat je verrassen door de prachtige cadeaus!

Disney Photopass+

Gebruik je Photopass+ voor je verblijf (maximaal 10 dagen) om alle attractie- en meet-en-greet-foto’s digitaal op te slaan, zodat je kunt downloaden, afdrukken of gebruiken om er mokken, boterhamtrommels of placemats mee te versieren!

Disney Cadeaukaart 

Als je deze prijs wint, ontvang je een Disney Cadeaukaart ter waarde van €5 die je kunt gebruiken in alle winkels en restaurants.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen