Aquarium SEA Life

Aquarium SEA Life

Neem een diepe duik en ontdek een magische onderwaterwereld in Aquarium SEA Life Paris Val d'Europe. Het grootste aquarium van de regio telt maar liefst 50 tanks en speciale onderwatertunnels met 5000 zeedieren waarbij je alles te weten komt over het leven onder de golven.


Entertainment

Er zijn diverse interactieve voorstellingen, aanraakbaden, voedersessies en quiztrajecten om je bezoek aan deze wondere wereld zo leuk mogelijk te maken. Bij de Discovery Pool leer je bijvoorbeeld meer over de speciale dieren die in het water leven en mag je ze aanraken om de verschillende structuren te voelen. 


Plattegrond

DiscoverTheMagic.nl heeft de locaties van alle gebieden in Aquaium SEA Life voor je op een rijtje gezet. Bekijk de plattegrond en ontdek waar je de 350 vissoorten kunt zien en zelfs aanraken. Naast de diverse themagebieden, is er ook een indoor speeltuin en een winkel te vinden. 

Download Plattegrond


Tickets

Tickets zijn te koop ter plaatse of met korting online. Prijzen: €16,90 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar en €20,95 voor volwassenen. Gratis voor kinderen tot 3 jaar.

Aquarium SEA Life is het hele jaar door geopend van 10:00 tot 17:30 uur (laatste toegang), met uitzondering van 25 december en 1 januari (tot 14:00 uur). Je kunt met je auto gratis voor de deur parkeren of je neemt de regionale RER A-trein vanuit de parken (station Marne-La-Vallée Chessy) naar het eerstvolgende station Val d’Europe (10-15 minuten lopen naar de ingang).

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen