Davy Crockett Adventure

Davy Crockett Adventure

Disney’s Davy Crockett Ranch is niet alleen een mooie accommodatie om te verblijven, maar herbergt tevens een spectaculair survivalparcours. Zorg voor extra spanning en reis omhoog naar de boomtoppen van Davy Crockett’s Adventure en laat zien hoe avontuurlijk je bent ingesteld.


Parcours

Het parcours bestaat uit maar liefst zes verschillende niveaus met uitdagingen voor beginnende avonturiers tot gevorderde klimmers en is te vinden bij de ingang van Disney’s Davy Crockett Ranch. Minderjarige bezoekers moeten begeleid worden door een volwassene. Gasten met osteoporose, duizelingen of hartproblemen worden geadviseerd Davy Crockett's Adventure te vermijden. Bezoekers dienen minimaal 3 jaar oud te zijn, minimaal 1 meter lang en maximaal 110 kg te wegen.

Disney's Davy Crockett Ranch


Plattegrond

DiscoverTheMagic.nl heeft het parcours met alle niveaus voor je op een rijtje gezet. Bekijk de plattegrond en kies de uitdaging die bij je past. Naast het parcours, is er ook een restaurant te vinden. 

Download plattegrond


Tickets

Tickets zijn te koop ter plaatse of via de conciërge van je Disney hotel. Prijzen: vanaf €6 voor kinderen vanaf 3 jaar en vanaf €26 voor volwassenen, naar gelang de tijdsduur (2 uur, 3 uur of onbeperkt).

Davy Crockett Adventure is het hele jaar door geopend van 10:00 tot 20:00 uur of van 12:00 tot 19:00 uur, naar gelang de periode. De attractie is alleen per auto bereikbaar, op 10-15 minuten rijden van de parken en overige Disney hotels.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen