Golf Disneyland

Golf Disneyland

Op slechts een paar kilometer van Disneyland Parijs ligt Golf Disneyland, ontworpen en gebouwd in 1992 door de architect Ronald Fream. Deze fantastische golfbaan is het hele jaar door geopend, 7 dagen per week. Iedereen is welkom op dit golfparcours en is geschikt voor spelers van alle niveaus, van beginnende amateurs tot ervaren professionals.


Golfbaan

De drie 9-holes parcoursen beginnen en eindigen allemaal voor het Club House en kunnen zodanig worden gecombineerd, zodat je drie volledig verschillende 18-holes parcoursen kunt spelen. De baan beschikt verder over een driving range met 35 afslagpunten, waarvan er 10 overdekt zijn. Er zijn tevens lessen beschikbaar voor individuele golfers of groepen. Neem hiervoor contact op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: +33 (0) 1 60 45 68 90.


Club House

Het Club House, met haar koepelvormige dak dat doet denken aan een gigantische golfbal, vormt een charmant contrast met het omringende landschap. Hierin vindt je de receptie, bar, restaurant, pro shop, een vergaderruimte met TV en kleedruimtes met douches voor de spelers. Met uitzicht op de green van de 18e hole, is het terras van de bar en het restaurant een fantastische plek om te lunchen in de zon en te kijken naar de spelers. Goofy’s Pro Shop heet je graag welkom om je te begeleiden in je voorbereiding op de greens. Hier kun je alles huren wat je nodig hebt, van kleding, schoenen en clubs tot golfkarretjes.


Radisson Blu Hotel

Op het terrein van Golf Disneyland ligt tevens het Radisson Blu hotel met uitstekende service en voorzieningen, zoals een Wellness & Fitness centrum, 2 restaurants en een bar. Na een hele dag over de uitgestrekte greens van Golf Disneyland gelopen te hebben, kun je in dit hotel in stijl tot rust komen. Het Radisson Blu hotel is tevens aangesloten op het shuttlebus netwerk van Disneyland Parijs, zodat je op ieder moment van de dag van en naar de parken kunt gaan.

Radisson Balu Hotel

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen