Openingstijden vandaag
Zaterdag 22 september 2018
Disneyland Park
10:00 tot 22:00
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 21:00
09:00 tot 10:00 - Extra Magische Uren
Parijs

Parijs

Wereldstad Parijs ligt letterlijk op een steenworp afstand van Disneyland Parijs en is makkelijk te bereiken via de RER. In slechts 35 minuten sta je op de Champs-Élysées in hartje Parijs. Vanuit het resort worden er ook diverse excursies aangeboden met dagtochten naar de Franse hoofdstad. Deze excursies worden georganiseerd en uitgevoerd door Paris City Vision en Magic Ways.


Excursies

Welk hotel je ook kiest, je kunt altijd deelnemen aan de excursies. Uitstapjes vinden gegarandeerd dagelijks plaats en het is vooral lekker makkelijk. Je vertrekt met de bus vanuit Disneyland Parijs en wordt na afloop ook weer terug gebracht naar het resort. Alle excursies zijn onder begeleiding van een drietalige gids (Engels, Frans en Spaans). Daarnaast is er audiocommentaar beschikbaar tijdens de rondrit en rondvaart. De volgende excursies zijn beschikbaar:

 

Magische dagtour door Parijs

Tijdens deze excursie zijn de volgende onderdelen inbegrepen: rondrit van 1,5 uur per bus door de stad, rondvaart op de Seine (beiden met Engels, Frans, Spaans, Duits en Italiaans audio commentaar) en een bezoek aan het Louvre museum (1,5 uur met Engels, Frans en Spaans audio commentaar) of de Eiffeltoren (2e verdieping) naar keuze. De excursie wordt uitgevoerd door Paris City Vision en is dagelijks beschikbaar van 09:45 uur tot 18:30 uur met vertrek vanuit Disneyland (onder voorbehoud; controleer het ophaal-/afzetpunt voor je excursie bij boeking), m.u.v. 8 april, 1 mei, 14 juli en 29 juli 2018.

Prijs: €105 voor volwassenen en €75 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. Gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar.
 

Paris Essentials (hoogtepunten van Parijs)

Tijdens deze excursie zijn de volgende onderdelen inbegrepen: busvervoer naar Parijs met aankomst en vertrek bij de Eiffeltoren, ‘hop on, hop off’ dubbeldekker bus met Engels, Frans en Spaans audio commentaar waarbij je onbeperkt kunt in- en uitstappen bij 9 bezienswaardigheden voor 2,5 uur, vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken. De excursie wordt uitgevoerd door Magic Ways en is dagelijks beschikbaar van 10:30 uur tot 19:00 uur met vertrek vanuit Disneyland (onder voorbehoud; controleer het ophaal-/afzetpunt voor je excursie bij boeking), m.u.v. 14 en 29 juli 2018.

Prijs: €68 voor volwassenen en €48 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. Gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar.
 

Tour: Lichtstad Parijs en de Eiffeltoren

Tijdens deze excursie zijn de volgende onderdelen inbegrepen: busvervoer naar Parijs, avondbusrit van 1,5 uur door de stad met Engels, Frans, Spaans, Duits en Italiaans audio commentaar, bezoek aan de 2e etage van de Eiffeltoren. De excursie wordt uitgevoerd door Paris City Vision en is dagelijks beschikbaar van 19:30 uur tot 00:00 uur met vertrek vanuit Disneyland (onder voorbehoud; controleer het ophaal-/afzetpunt voor je excursie bij boeking), m.u.v. 21 t/m 31 maart, 29 juli en 1 t/m 6 november 2018.

Prijs: €90 voor volwassenen en €75 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. Gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar.

 

Parijs van de Eiffeltoren naar de Notre-Dame (vanaf 21 maart 2018)

Tijdens deze excursie zijn de volgende onderdelen inbegrepen: busvervoer naar Parijs, bezichtiging van de Eiffeltoren met een Engels, Frans en Spaans sprekende gids (snelle toegang tot de tweede etage), een 40 minuten durende cruise op de Seine van de Eiffeltoren naar de Notre-Dame (met toelichting in het Engels, Frans en Spaans), 2 uur vrije tijd voor bezichtiging van de beroemde kathedraal en het levendige historische hart van Parijs en een lunchbox. De excursie wordt uitgevoerd door Magic Ways en is dagelijks beschikbaar van 10:30 uur tot 19:00 uur met vertrek vanuit Disneyland (onder voorbehoud; controleer het ophaal-/afzetpunt voor je excursie bij boeking), m.u.v. 1 mei, 14 juli en 29 juli 2018.

Prijs: €129 voor volwassenen en €109 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. Gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Naast deze excursies kun je Parijs natuurlijk ook op eigen gelegenheid verkennen. Met de ‘Paris Visite’ kaart kun je de hele dag zonder beperkingen rondreizen met het openbaar vervoer in Parijs en omstreken. De vervoerskaart is verkrijgbaar via de automaten op het station ‘Marne-La-Vallée Chessy’. De stad Parijs kan ook per auto worden bezocht, maar hiervoor is sinds 1 april 2017 een milieusticker verplicht. Het ecovignet kost €4,80 en dient op voorhand online aangeschaft te worden via deze link.


Prijzen & Boeken

De excursies naar Parijs zijn beschikbaar bij arrangementen in één van de Disney hotels of partner hotels en eenvoudig als Magische Extra’s aan je boeking toe te voegen. Klik op 'Ontdek prijzen' en selecteer vervolgens de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney, de samenstelling van je reisgezelschap en eventueel een hotel voorkeur via de zoekmachine bij 'Bereken je prijs'. Voeg een excursie eenvoudig toe aan je arrangement tijdens de tweede fase van de boeking.


Vervoer van en naar Parijs of Disneyland

Verblijf je in de stad Parijs en wil je graag een dagje naar Disneyland? Dat kan heel eenvoudig met de Disneyland Paris Express. Vanuit diverse opstapplaatsen rijden er moderne bussen heen en weer tussen de twee grootste toeristische trekpleisters van Frankrijk. Je ticket is inclusief toegang tot beide Disney parken en transfer met de bus van en naar Parijs. Keuze uit 4 vertrek- en aankomsttijden in Parijs: Gare du Nord, Opéra, Madeleine en Châtelet.

Treinreis met de TGV of Thalys

Treinreis met de TGV of Thalys

Reis comfortabel met de hogesnelheidstreinen van TGV of Thalys naar Disneyland Parijs via Brussel of Parijs (Gare du Nord). Vertrek vanaf elk station in Nederland of België.

Vanaf €35
Vanaf €35
Dagtocht met de bus inclusief entree

Dagtocht met de bus inclusief entree

Boek een dagtocht met de bus naar Disneyland Parijs, inclusief entree voor één park naar keuze. Vertrek vanaf meerdere opstapplaatsen in Nederland en België.

Vanaf €99
Vanaf €99
Arrangementen met de bus inclusief entree

Arrangementen met de bus inclusief entree

Boek een meerdaags arrangement met de bus naar Disneyland Parijs, inclusief entree. Vertrek vanaf meerdere opstapplaatsen in Nederland en België.

Vanaf €129
Vanaf €129
Busvervoer van en naar Disneyland Paris

Busvervoer van en naar Disneyland Paris

Boek vervoer met de bus rechtstreeks naar Disneyland Parijs voor een verblijf van meerdere dagen. De bus stopt bij vrijwel alle Disney hotels en partner hotels.

Vanaf €85
Vanaf €85
Busvervoer van en naar Parijs

Busvervoer van en naar Parijs

Boek voordelig vervoer met de bus naar Parijs. Iedere dag een lijndienst tussen diverse Nederlandse & Belgische steden en Parijs. Bepaal zelf wanneer je vertrekt en wanneer je terugkeert.

Vanaf €19
Vanaf €19
Disneyland Paris Express (vervoer vanuit Parijs + entree)

Disneyland Paris Express (vervoer vanuit Parijs + entree)

Bezoek Disneyland in één dag met een dagkaart (1 of 2 parken), inclusief vervoer per shuttle van en naar het centrum van Parijs. Vertrek vanaf meerdere opstapplaatsen in Parijs.

Vanaf €89
Vanaf €89
Shuttlebus tussen luchthavens en Disneyland Paris

Shuttlebus tussen luchthavens en Disneyland Paris

Boek vervoer van de luchthavens van Parijs (Charles de Gaulle of Orly) naar de hotels van Disneyland Paris met de shuttlebus van Magical Shuttle.

Vanaf €23
Vanaf €23
Vliegreis naar Parijs (Charles de Gaulle of Orly)

Vliegreis naar Parijs (Charles de Gaulle of Orly)

Boek een voordelige vlucht naar de luchthavens van Parijs (Charles de Gaulle of Orly). Vertrek vanaf diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

Vanaf €67
Vanaf €67
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen