Disneyland Paris    |    Praktische Informatie   |   Casting
Openingstijden vandaag
Maandag 15 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Casting

Casting

"Making dreams come true is a real job" - Altijd al willen werken in Disneyland Paris? Dat kan! Disney organiseert van tijd tot tijd speciale audities in Nederland en België voor rollen als prins, prinses en andere Disney figuren, maar er zijn ook reguliere vacatures voor een baan in de parken, de hotels of Disney Village.


Werken of stage bij Disneyland Paris

Disneyland Paris kent vele soorten vacatures, zoals werken 'op de vloer' in de parken, de Disney hotels, de restaurants en de winkels, maar ook als technici achter de schermen en natuurlijk de bekende Disney figuren in de entertainment afdeling. Er zijn tevens vele stageplekken voor studenten beschikbaar om ervaring op te doen in de toerisme branche. Neem een kijkje op de website van Disneyland Paris Casting voor de actuele vacatures en openingen.


Audities

Van tijd tot tijd organiseert Disneyland Paris speciale audities voor nieuwe medewerkers die bij de entertainment afdeling willen werken als Disney figuur, danser of performer of als reguliere cast member in de winkels, restaurants en hotels. Deze 'casting calls' worden in heel Europa georganiseerd. DiscoverTheMagic.nl zet de actuele audities in Nederland en België op een rijtje.

De eerstvolgende casting call is op 25 februari 2024 in Amsterdam voor entertainment posities. Klik hier voor meer informatie + een overzicht van alle actuele audities voor entertainment of wervingscampagnes voor reguliere posities en maak een gratis account aan via Disney Auditions.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen