Openingstijden vandaag
Dinsdag 25 februari 2020
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
FanDaze

FanDaze

Beleef het nieuwe Disney FanDaze evenement met extra entertainment, shows, attracties en meer dan 80 Disney figuren op 2 juni van 20:00 tot 02:00 uur in het Walt Disney Studios Park. FanDaze is de ultieme avondhappening voor de Disney fan waarbij tevens de meest populaire attracties de hele avond open blijven.


Disney FanDaze

Er zullen meerdere events worden georganiseerd oner de 'Disney FanDaze naam', maar de première is op op zaterdag 2 juni 2018 in het Walt Disney Studios Park met o.a. meer dan 80 Disney figuren, waaronder zeer zeldzame uit films als Hercules, Inside Out, Bolt en Ducktales. Speciaal voor FanDaze is er een theme song gemaakt:

Er zal speciaal entertainment zijn met daarnaast exclusieve merchandise, snacks en de 'bekende' figuren in speciale kostuums. Er zullen zelfs een aantal 'nieuwe' figuren deelnemen die nog nooit te zien zijn geweest waar dan ook ter wereld, waaronder Ortensia, het vriendinnetje van Oswald the Lucky Rabbit.


Ontmoetingen met Disney figuren

Maar liefst 20 meet & greet locaties zullen deze avond te vinden zijn in het Walt Disney Studios Park met op iedere locatie één of meerdere (zeldzame) Disney figuren. Bekijk het overzicht + locaties van alle figuren:


Shows & Entertainment

Naast de vele Disney figuren, zullen er ook diverse shows en parades te zien zijn tijdens de hele avond. De complete line up voor 2 juni 2018 is als volgt, inclusief tijden:

  • Dance Your DuckTales Parade
  • Max Live! Getting Goofy With It!
  • Oh My, Ortensia!
  • Jumba & Pleakley’s Mission: Stitch!
  • PJ’s DJ Party
  • Oswald’s Sing-Along Challenge
  • The Farewell Street Party


Tickets & Hotels 2018

Bestel de tickets voor de avondhappening in combinatie met een arrangement in één van de Disney hotels. Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg de tickets voor de avondhappening toe tijdens de tweede fase van de boeking.

Wil je liever in een ander hotel verblijven, boek dan een voordelig verblijf in één van de vele accommodaties rondom Disneyland Paris (waaronder de partner hotels) en bestel de partytickets vervolgens los (zie hieronder). Maak gebruik van onze handige zoekmachine en ontdek de prijzen voor alle hotels in de buurt van de magie via alle aanbiedingen.

Losse tickets zijn vanaf 10 april 2018 online verkrijgbaar voor €109 per persoon. Klik op 'Boek nu' hieronder, daarna in het boekingssysteem op 'Tickets' en kies vervolgens 'Speciale evenementen' om de tickets aan te schaffen. Jaarkaarthouders krijgen alleen telefonisch korting en kunnen de tickets aanschaffen voor €99 (Magic Flex / Fantasy), €89 (Magic Plus / Dream) of €79 (Infinity). Wees er vroeg bij, want deze avond zal zeker uitverkocht raken.

Magical Pride (Walt Disney Studios Park)

Magical Pride (Walt Disney Studios Park)

Vier diversiteit op 6 juni 2020 tijdens Magical Pride met speciaal entertainment, meet & greets met Disney figuren, attracties, parade, karaoke en DJ Party van 20:00 tot 02:00 uur in het Walt Disney Studios Park. Meer informatie

Vanaf €89
Vanaf €89
Electroland (Walt Disney Studios Park)

Electroland (Walt Disney Studios Park)

Op 3, 4 & 5 juli 2020 presenteert Disneyland Paris van 20:00 tot 02:00 uur het unieke dance evenement Electroland met optredens van internationale DJ's bij de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park. Meer informatie

Vanaf €79
Vanaf €79
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen