Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment    |    Avondhappenings
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Loves Jazz

Disney Loves Jazz

Beleef een swingende avond tijdens Disney Loves Jazz met live optredens van bekende muzikanten, ontmoetingen met Disney figuren en attracties voor de hele familie op 15 juni 2019 van 20:00 tot 02:00 uur in het Walt Disney Studios Park. Geniet daarnaast van het unieke 'Jazz Loves Disney in concert' in de Stunt Show Arena.


Jazz in Disneyland Paris

Jazzmuziek speelde een belangrijke rol in het leven van Walt Disney en dat horen we terug in bekende Disney klassiekers zoals The Jungle Book en The Aristocats. Disneyland Paris organiseert voor het eerst een jazzavond in het Walt Disney Studios Park met diverse optredens door het hele park. Als kers op de taart is er tevens een groot 'Jazz Loves Disney in concert' in de Stunt Show Arena.

Tijdens de eerste editie in 2018 waren er optredens van o.a. China Moses, Hugh Coltman, Myles Sanko, Robin McKelle en Ben l’Oncle Soul (extra ticket vereist; zie hieronder). Voor 2019 staat de uitvoering van het concert op het programma om 21:30 uur.

Naast optredens van jazzmuzikanten zijn alle populaire attracties in de Studios eveneens geopend én zijn er speciale ontmoetingen met (zeldzame) Disney figuren, zoals o.a. Tiana, Naveen & Louis uit The Princess and the Frog en Marie, Toulouse & Berloiz met schurk Edgar uit The Aristocats én Oswald & Ortensia.


Entertainmentprogramma 2019

Ontdek het complete entertainmentprogramma voor Disney Loves Jazz op 15 juni 2019 in het Walt Disney Studios Park en bekijk welke figuren op welke tijden & locaties te vinden zijn. Daarnaast staan ook alle shows en overige animaties op het programma, maar zijn er nog genoeg verrassingen te vinden die niet officieel worden vermeld.


Tickets & Hotels 2019

Bestel de tickets voor de avondhappening in combinatie met een arrangement in één van de Disney hotels. Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg de tickets voor de avondhappening toe tijdens de tweede fase van de boeking.

Wil je liever in een ander hotel verblijven, boek dan een voordelig verblijf in één van de vele accommodaties rondom Disneyland Paris (waaronder de partner hotels) en bestel de partytickets vervolgens los (zie hieronder). Maak gebruik van onze handige zoekmachine en ontdek de prijzen voor alle hotels in de buurt van de magie via alle aanbiedingen.

Losse tickets zijn eveneens beschikbaar voor €79 (avondhappening + concert) of voor €99 waarbij je tevens toegang krijgt tot beide Disney parken vanaf 16:00 uur. Bestel ze vanaf februari 2019 eenvoudig online. Klik op 'Boek nu' hieronder, daarna in het boekingssysteem op 'Tickets' en kies vervolgens 'Speciale evenementen' om de tickets aan te schaffen. 

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen