Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment    |    Avondhappenings
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Electroland

Electroland

In de zomer presenteert Disneyland Paris een uniek dance evenement in het Walt Disney Studios Park onder de naam Electroland. Het park is van 20:00 tot 02:00 uur één grote dansvloer met internationale DJ's, state-of-the-art licht en geluid op La Place des Stars én projecties op de Tower of Terror.


Dance Festival

Lekker uit je dak gaan met pompende beats in het hart van de magie? Dat is Electroland met een line up van diverse internationale DJ's op een groot podium bij de Tower of Terror in de Studios.

Belangrijk: De geplande evenementen in 2020 en 2021 zijn geannuleerd vanwege de coronacrisis. Het eerstvolgende evenement vindt plaats in juli 2022.

In 2017 werd het festival voor het eerst georgainseerd en was direct een groot succes onder volwassen bezoekers. In 2018 volgde een tweede editie met twee avonden en in 2019 werd er nog verder uitgebreid met een heel weekend op 5, 6 en 7 juli 2019. In 2020 en 2021 zal Electroland niet te zien zijn vanwege de corona maatregelen. Het evenement keert in juli 2022 terug (exacte data volgen nog).


Line-up

De volgende internationale DJ's zullen een concert geven tijdens de komende editie van Electroland:

  • Dimitri Vegas & Like Mike
  • Lost Frequencies
  • Brooks
  • Mattn
  • Martin Garrix
  • Martin Solvieg
  • Boris Way
  • Siggy Smalls


Attracties

Tijdens het evenement zijn daarnaast o.a. de volgende attracties geopend in het Walt Disney Studios Park: Crush's Coaster, Ratatouille: The Adventure, The Twilight Zone Tower of Terror, Toy Soldiers Parachute Drop en RC Racer.


Plattegrond

Het Walt Disney Studios Park is van 20:00 tot 02:00 uur exclusief geopend voor gasten van Electroland. Het evenement zal worden gehouden op La Place des Stars met gebruik van een uitgebreid podium bij de Tower of Terror. Bekijk de plattegrond van het festivialterrein en de geopende attracties tijdens deze avond:


Tickets & Hotels

Bestel de tickets voor de avondhappening in combinatie met een arrangement in één van de Disney hotels. Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg de tickets voor de avondhappening toe tijdens de tweede fase van de boeking.

Wil je liever in een ander hotel verblijven, boek dan een voordelig verblijf in één van de vele accommodaties rondom Disneyland Paris (waaronder de partner hotels) en bestel de partytickets vervolgens los (zie hieronder). Maak gebruik van onze handige zoekmachine en ontdek de prijzen voor alle hotels in de buurt van de magie via alle aanbiedingen.

Losse partytickets zijn vanaf voorjaar 2022 online verkrijgbaar voor €89 (per avond) of €119 (per avond met toegang tot beide parken vanaf 16:00 uur). Bestel ze eenvoudig online. Klik op 'Boek nu' hieronder, daarna in het boekingssysteem op 'Tickets' en kies vervolgens 'Speciale evenementen' om de tickets aan te schaffen.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen